- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
e artık al yani, ayıp oluyoYegenin sana düşkünse yapabilir canım dikkat et
Sorma ya ben de kilo almıyorum almıyorum dedim iki haftada 1.7 kilo almışım. Bence doktorun tartısı bozuk ya o kadar kilo almış olamam
evet ya bide aç karna tartılır insan ben yemek yeyip gidiyorum üstüne okadar su içiyorum kılığım kıyafetim ediyo 2 kgaydingelini Emira SY ben evdeki tartıyı baz alıyorum, doktorun tartısına ayakkabıyla filan çıkıyoruz, güvenmiyorum ona.
Fakat evde de durum iç açıcı değil87 olmuşum, geçen hafta 86,5tum, haftada 500gr
e artık al yani, ayıp oluyo
bana düşkün birazda kıskancız tabi.. hep bencidir o . ilgi hep onda olması lazım olmazsa ortalığı yıkıyo. ama yapcak bişey malesefki. hatta baya oldu aldığımız kıyafetleri denemek istedi ki yapmaz sanıyodum şaşırdım5buçuk yaşında minik bişeyde değil ama çocuk çocuk işte :)
aydingelini Emira SY ben evdeki tartıyı baz alıyorum, doktorun tartısına ayakkabıyla filan çıkıyoruz, güvenmiyorum ona.
Fakat evde de durum iç açıcı değil87 olmuşum, geçen hafta 86,5tum, haftada 500gr
ahahhahAynen canım çocuk her yaşta çocuk :) özellikle 4-6 yaş en ben merkezci oldukları dönem. Benim yeğenim de Salih doğduğunda 4 yaşındaydı bezi çoktan birakmisti ama biz ne zaman evlerine gitsek altına tuvaletini yapıyordu
Sorma ya artık en son aç karnına gidip bir de soyunup çıkacağım doktorun tartisina uyuz oldum
ahahhahbide eşim yanımdayken tartılıyorum ooo bana iyice yaklaştın koca adam oldun diyo
ayy yaparlar valla bende ablamın kızından bekliyorum bu tarz davranışlar..
Tehlikeli diyolar doğumu tetikliyomuş falanBi elinle sıksana belki gelir. Ben her banyoya girdiğimde sıkıyorum geliyor sonra kendime kızıyorum ulan bebeğin ihtiyacı olan iki damla sütü de boşa harcadım diye:)
AYYY yok artık hemde bunu sana mı söylüyooBenim eşim de dün bana yarım dünya oldun dediyatakta sağdan sola dönemedim diye dalga geçiyor. Kendi eksenim etrafımda donerken bir gün geçmiş
Ben de dedim hadi ben 2 ay sonra yarım dünyalıktan kurtulacagim da seni ne yapacağız. Kendisi 100 kilo !
AYYY yok artık hemde bunu sana mı söylüyoorüyanda gör 5 çocuğu deseydin Allahım kendileri zayıf gayet fit insanlar sanki..
Hehehe tamam bu da güzel cevap oldu rüyasında görür tabi hih
ben 2gündür yataktan kalkarken zorlanıyorum ya bende yuvarlanmaya başladım ama allahtan eşim gece kalkışımı göremiyo
sizinkide dinime küfreden Müslüman olsa hesabı olmuşBenim eşim de dün bana yarım dünya oldun dediyatakta sağdan sola dönemedim diye dalga geçiyor. Kendi eksenim etrafımda donerken bir gün geçmiş
Ben de dedim hadi ben 2 ay sonra yarım dünyalıktan kurtulacagim da seni ne yapacağız. Kendisi 100 kilo !
eksiklerini tamamlayabildinmi canım. ben o zamana kadar çalışabildiğimi düşünemiyorum
Ah bacım sen bana zor sürünerek gidiyorum ama napim 1 ay da 1 aydır sabrediyorum.1 Ekim son calisicam.sonrasina 3 gün yıllık 1 gün hamilelik izni girdirdim canimhelal olsun valla iyi çalışmıssın o zamana kadar canım ben 34.haftama gırıyorum ama sabahları dayak yemıs gıbıyım her yerım agrıyor bir de bıcak saplanır gıbı agrılarım basladı nedense
Selam hanimlar....şu an 33+6 haftalik hamileyim,dün kontrolde düzenli aralıklarla sancim çıktı ama ben ağrı falan hissetmiyordum...bugün tekrar nst ye girdim dünkine nazaran daha az çıktı....serum taktılar ama aklıma bişey takıldı,bu taktıkları serum sadece izotonik sodyum klorür çözeltisi ...içine sancimi giderecek hiç bir ilaç falan koymadılar...başına böyle bi durum gelen var mi? dua edin hayırlı sağlıklı bi şekilde vaktinde gelsin yavrularımız,bizim için de dua edin
Teşekkür ederim,inşallah bekler...daha serum bitmediği için diger ilaçlar hakkında bi fikrim yok,Dr serumdan sonra tekrar nst ye girmen gerekiyor dedi...belki onun sonucuna göre ilaç ve iğne verirBana ilk gebelikte sancim olduğunda aynı serum takıldı ayrıca adalat-nidilat-progestan ve proluton iğne verilmişti. Bir de her gün magnezyum içmi söylemişti. Bir de neden serum verdigiyle ilgili rahmin susuz kalmış demişti. Çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler :)
Teşekkür ederim,inşallah bekler...daha serum bitmediği için diger ilaçlar hakkında bi fikrim yok,Dr serumdan sonra tekrar nst ye girmen gerekiyor dedi...belki onun sonucuna göre ilaç ve iğne verir
amiin canım amiinAmannn Allah bunların diline düşürmesin
Tam aksine amniyon sıvın fazla ve bebek iri şekerden olabilir dedi Dr ...dün daha çoktu bugün 25 ile 40 arasında çıkıyor sanciİçtiğin su yetmiyor olabilir. Artık son haftalara geldik gün içerisinde defalarca amniyon sivisi değişiyor.
Peki nst de çıkan sancinin şiddeti ne kadardı? Belki çok yüksek değilse bu bahsettiğim ilaçlara ihtiyaç olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?