2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yegenin sana düşkünse yapabilir canım dikkat et

Sorma ya ben de kilo almıyorum almıyorum dedim iki haftada 1.7 kilo almışım. Bence doktorun tartısı bozuk ya o kadar kilo almış olamam
e artık al yani, ayıp oluyo
bana düşkün birazda kıskancız tabi.. hep bencidir o . ilgi hep onda olması lazım olmazsa ortalığı yıkıyo. ama yapcak bişey malesefki. hatta baya oldu aldığımız kıyafetleri denemek istedi ki yapmaz sanıyodum şaşırdım 5buçuk yaşında minik bişeyde değil ama çocuk çocuk işte :)

evet ya bide aç karna tartılır insan ben yemek yeyip gidiyorum üstüne okadar su içiyorum kılığım kıyafetim ediyo 2 kg ama o halimle bile almıştım yani kadına suç bulmayayım şimdi

Aynen canım çocuk her yaşta çocuk :) özellikle 4-6 yaş en ben merkezci oldukları dönem. Benim yeğenim de Salih doğduğunda 4 yaşındaydı bezi çoktan birakmisti ama biz ne zaman evlerine gitsek altına tuvaletini yapıyordu

Sorma ya artık en son aç karnına gidip bir de soyunup çıkacağım doktorun tartisina uyuz oldum

ahahhah bide eşim yanımdayken tartılıyorum ooo bana iyice yaklaştın koca adam oldun diyo
ayy yaparlar valla bende ablamın kızından bekliyorum bu tarz davranışlar..

ahahhah bide eşim yanımdayken tartılıyorum ooo bana iyice yaklaştın koca adam oldun diyo
ayy yaparlar valla bende ablamın kızından bekliyorum bu tarz davranışlar..

Benim eşim de dün bana yarım dünya oldun dedi yatakta sağdan sola dönemedim diye dalga geçiyor. Kendi eksenim etrafımda donerken bir gün geçmiş
Ben de dedim hadi ben 2 ay sonra yarım dünyalıktan kurtulacagim da seni ne yapacağız. Kendisi 100 kilo !

Bi elinle sıksana belki gelir. Ben her banyoya girdiğimde sıkıyorum geliyor sonra kendime kızıyorum ulan bebeğin ihtiyacı olan iki damla sütü de boşa harcadım diye:)
Tehlikeli diyolar doğumu tetikliyomuş falan
Hiç oynamadım ama merak da ettim şimdi

AYYY yok artık hemde bunu sana mı söylüyoo rüyanda gör 5 çocuğu deseydin Allahım kendileri zayıf gayet fit insanlar sanki..

sizinkide dinime küfreden Müslüman olsa hesabı olmuş

Selam hanimlar....şu an 33+6 haftalik hamileyim,dün kontrolde düzenli aralıklarla sancim çıktı ama ben ağrı falan hissetmiyordum...bugün tekrar nst ye girdim dünkine nazaran daha az çıktı....serum taktılar ama aklıma bişey takıldı,bu taktıkları serum sadece izotonik sodyum klorür çözeltisi ...içine sancimi giderecek hiç bir ilaç falan koymadılar...başına böyle bi durum gelen var mi? dua edin hayırlı sağlıklı bi şekilde vaktinde gelsin yavrularımız,bizim için de dua edin

eksiklerini tamamlayabildinmi canım. ben o zamana kadar çalışabildiğimi düşünemiyorum

Bebekle ilgili çoğu şey hazır canım.kalan da kalir yapacak bir sey yok yarin çantayı hazırlarim.bi ev temizliği kalir. O da en ağır top benim için

helal olsun valla iyi çalışmıssın o zamana kadar canım ben 34.haftama gırıyorum ama sabahları dayak yemıs gıbıyım her yerım agrıyor bir de bıcak saplanır gıbı agrılarım basladı nedense
Ah bacım sen bana zor sürünerek gidiyorum ama napim 1 ay da 1 aydır sabrediyorum.1 Ekim son calisicam.sonrasina 3 gün yıllık 1 gün hamilelik izni girdirdim canim

Bana ilk gebelikte sancim olduğunda aynı serum takıldı ayrıca adalat-nidilat-progestan ve proluton iğne verilmişti. Bir de her gün magnezyum içmi söylemişti. Bir de neden serum verdigiyle ilgili rahmin susuz kalmış demişti. Çok geçmiş olsun inşallah gününü bekler :)

Teşekkür ederim,inşallah bekler...daha serum bitmediği için diger ilaçlar hakkında bi fikrim yok,Dr serumdan sonra tekrar nst ye girmen gerekiyor dedi...belki onun sonucuna göre ilaç ve iğne verir

Selamlar kızlar ne haftaydı yaa iliklerim sızlıyor yorgunluktan oğlum okula başladı bir haftadır onla gidip bekliyorum, bank köşelerinde oturdum güneşin altında mahvoldum önümüzdeki haftayı da bir atlatsaydık ay bide yemekleri yemiyor okulda ben annemin yemeklerini özledim diye ağlıyor annem Doğum yapıcak evde yalnız kaldı diye ağlıyormuş öğretmenine yaaa bitirdi beni bu sözleri
İki gündür iki kişi Doğum yaptı çevremde hastaneye ziyarete gittim aman unutmuşum bu halleri çok panik haldeyim şuanda napıcam diye. Birinin göğüs ucu çok küçüktü yoktu bebekte 2,5 kilo doğmuş dünden beri ne dualar ediyorum inşallah benimkinin çıkar da bebek emebilir diye. Diğerinde süt gelmeyince mama vermişler azıcık o da bebeğe gelmemiş saatlerce ağlamış gazdan yavrucak bunların hepsini aklıma yazıyorum ki herşeye hazırlıklı olayım diye acil durum planları yapıyorum kafamdan. Asıl macera o zaman başlıycak unutuyoruz

Teşekkür ederim,inşallah bekler...daha serum bitmediği için diger ilaçlar hakkında bi fikrim yok,Dr serumdan sonra tekrar nst ye girmen gerekiyor dedi...belki onun sonucuna göre ilaç ve iğne verir

İçtiğin su yetmiyor olabilir. Artık son haftalara geldik gün içerisinde defalarca amniyon sivisi değişiyor.
Peki nst de çıkan sancinin şiddeti ne kadardı? Belki çok yüksek değilse bu bahsettiğim ilaçlara ihtiyaç olmayabilir

Tam aksine amniyon sıvın fazla ve bebek iri şekerden olabilir dedi Dr ...dün daha çoktu bugün 25 ile 40 arasında çıkıyor sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…