2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim esimle benim ailem küsler. Ne hastane süsü ne terlik ne tac hic birseye hevesim yok sayelerinde. Sadece lohusa takimi aldim hastane icin o kadar. Bi de kizima isimli tulum alacagim fotograf cekimi icin. Cekimde hastaneye odeyecegimiz paketin icnde varmis yoksa oona bile hevesim yokyok ustelik ilk dogumum. O kadar geriliyorum ki bisey olcak kavga cikacak diye. Kv zaten suan esimlede küstü hastaneye aile disinda kimse gelmesin dedik diye. Kavga ciksa rezillik resmen

Sen canını hiç bi şekilde sıkma yaşanacağı varsa yaşanır. Kavga çıkarırlarsada onların ayıbı . Sen mucizene bak kokla sar. O mutluluğu ve hevesi ellerinden almalarına izin verme.

Canım hiç canını sıkma sonra pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor. Eşim Türk değil o yüzden bize de az akraba gelecek ama bazı arkadaşlar saolsun aileden daha yakın ve herşeyine koşuyorlar. Bebeğinin ilk anlarının tadını çıkar. Bol bol resim çekin hiç birşeyi kafana takma. Sütünü etkiler.
İnsan lohusayken duygusal oluyor herkesi istiyor yanında ama eşin sana destek oluyorsa herkese bedel inan. İnşallah aileler akıllanır da istediğin gibi olur.

Günaydın hepinize arkadaşlar kızımız için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz ama bana bazen kendimi salak gibi hissettiriyorlar boğuluyorum herseyde bazen.. bi çilginlik almış başını gidiyor bi kapı süsüne 200 tl taca terlige 280tl diyolar mesela benim için fotoğraf çekimi çok önemli ondan vazgeçemem..hastanede yenidoğan yb hemşiresiyle konuştuk diyo ki alttan alta aslında çocuğun kafasına o taçlar uygun değil en geç gelişen kaslar boyun kasları bi de kafatası kemiklerini düşününce iyi değil kısaca.. bende vazgeçtim hepsinden lcwden geceliğime uygun pembe gri tüylü terlik aldım 30tl aynı pembeden kurdela bağlayacağım eski usul kızıma da en rahat edeceği şeyi giydirecegim ince bi pembe kurdela alip kiyafetinin bi yerine dikecegim bu kadar...şiştim ya paylaşmak istedim sizinle.. hepinize mutlu pazarlar sevgiler

Kafana takma sen mutluluğu yasa huzursuzluk cikaracaksaniz beni eşim ve bebegimle birakin gelmeyin de hastaneye ayri ayri ev ziyareti yapsinlar gerekirse hepsi sana küssün ama huzur versinler canım aaa.. Sen kendi mutluluğunu yaşamaya bak hayatta bazen bencil olmak gerekiyor. Bizim ailelerde de az bi gerginlik var kafamın tasini attirirlarsa hepsini kovarım hastaneden onlar evlatlarının en mutlu gününde bunu yapacak kadar düşüncesizse bende onları torunlarının ilk gününde yanında olmaktan mahrum bırakacak kadar bencil olurum.. kimse kusura bakmasın o da benim evlâdım kimse geremez beni

Sizde zaten aynı şeyi yapmışsınız gelmeyin demissiniz kusura bakma bende bu konuda gerginim ya sanırım bi an yanlış anladım siz demissiniz bile ve en doğrusunu yapmissiniz

Sizde zaten aynı şeyi yapmışsınız gelmeyin demissiniz kusura bakma bende bu konuda gerginim ya sanırım bi an yanlış anladım siz demissiniz bile ve en doğrusunu yapmissiniz
Yok canm ne kusuru. Dedikte küstü esimin annesi iste benim akrabalarim gelmiyosa bende gelmem dedi. Akrabalarim dedigide babamin kavgali oldugu kisiler. Hastanede bulusturmanin ne manasi var yani. Dügün günümde ailemi benim evimden falan kovdular ona ragmen cekinerek soylicekleri yerde daha üste cikip küsmeler. Doguma kalmis 1 ay saglikla dogsun diyen yok herkes kendini bi sekilde bizim eve yamandirmanin pesinde.

Dogum kv evinin orda ki hastanede gerceklesecek allah izin verirse. Ailem sehir disinda onlarda gelecek illaki. İki aile zaten buz gibi ortam olacak. Kv hala akraba komsu getirme cabasini anlayamiyorum canim. Ben takmiyorumda küstügü icin esim üzülüyor anesine biraz düskündur de o uzgun olunca da evde pek tat tuz kalmiyor.

Sen canını hiç bi şekilde sıkma yaşanacağı varsa yaşanır. Kavga çıkarırlarsada onların ayıbı . Sen mucizene bak kokla sar. O mutluluğu ve hevesi ellerinden almalarına izin verme.
Benle küsenle bende küserim zaten doguma 1 ay kala yapilnca insan etkileniyor. Bi de hormonlardan 2 kat takiyorum sanirim

Küserler barışırlar o halde canım sen yeter ki üzme kendini senin mutlu olman lazım bırak ne halleri varsa görsünler dediğim gibi kendi evlatlarının mutlu olmasını düşünmeyebilirler biz düşünüyoruz biliyoruz biz ne kadar huzurluysak onlarda o kadar huzurlu ben diyorum sana sağlıkla mutlulukla huzurla doğsun inşallah.. anladığım kadarıyla eşinde senin yanında o yüzden gerisini düşünme..

Günaydın canım. En doğru kararı vermissin. Herkesin kendi düşüncesi ama artık her şey çoook abartı . Her şeyi yapmaya kalksan ucu bucağı yok.aman bu olsun şu olsun diye diye ciddi derecede para saçılıyor.bu parayi yardım amaçlı birine versek kaç kez düşünürüz belki, ya da veririz elimiz titreye titreye. Herkes yapınca insan sürü psikolojisiyle hareket ediyor heves ediyor. Ben çoğu şeyden vazgeçtim.kafam böyle daha rahatladı :))

Kızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş

Evet canım ya benimde kafam rahatladı gerçekten bunlardan vazgeçince aynı düğün zamanlarında da böyle olur ya bi çılgınlık şimdi kendimi daha rahat ve özgür hissediyorum daha huzurluyum gerçekten

Valla bende artık kendim parça parça bakıyorum. Fiyatlar doğum olunca kaç katına çıkıyor.
Cnm toruna heves ediyorlar :) Kendisi gitmiştir hepsinin torununu görmeye o yüzden onlarda gelsin istiyorlardır. Eski insanlarda herkesi bir kızının oğlunun evine doldurma çabası var gördüğüm :) Hoşgör cnm çok canını sıkarlarsa eşine söyle o konuşsun sen hiç kendini sıkma. Oğlunun lafı dokunmaz. Bu kv kp torun olunca bir garip oluyorlar lohusadan beter oluyorlar gördüğüm. İnsan evladına küser mi bana çok garip geliyor. Zaten şu küsme işleri çocuk gibi iletişim kuramayan insanların saçma hareketleri.

Gerçekten öyle nasılsa özenip heves edip alacaklar basalım fiyatı zihniyeti var

Ahh ahh sorma o yanginlari. Bende gaviscon peppermint kullaniyodum 2 dk etkisi yoktu. 2 hafta once gaviscon advance peppermint ile degistirildi. Fiyatida 7.5tl. Etkili ve daha yogun simdilik biraz ise yariyo olmazsa senin dedigini alirim bi. Ama bende mide yanmasini gecti artik su agzimdan kulaklarima kadar cikiyor. Hatta dun uykudan nefessiz uyandim mide asidi genzime kacmis uykumda gittikce artiyor masallahim var

Şuan eşini değil kendini düşünmenin zamani canım. Gerçek yüzlerini biraz da olsa görürler. Benim kv de de aynı. Akrabaları komşuları yapıştırıp yanına her yere götürmenin derdinde en doğrusunu yapmışsın. İçini ferah tut . Küsen gelmesin o günü oğluna zehir edecek sadece . Eşin seninle aynı düşüncede ise sana zulüm etmeyecekse surat yaparak o zaman takma . Yanında herşeye karısıp seni sinirlendiren eksik olur keşke benim kv de gelmese ota şeye küsüyor şimdi ki büyükler. Önceden küçüğe anlayış vardı şimdi yok illa dediğimiz olcak kafasındalar kendileri istedikleri gibi yaşamışlar her şeyi ama bizim hayatımıza müdahale derdindeler. Arkadaşında dediği gibi huzursuzluk yaratanı kovacaksin gerekirse ağırlığı koyma zamanı o gün olsun .

Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin . Ama erken değil mi 37. Hafta bi sorun mu var ki ?

Canım geçmiş olsun Tententen
Y yagmur_20 sen nasıl oldun canım?yoksun bayadir buralarda

Iyiyim cok sukur canim dun 2 doz celestone vurulunca grip ve oksuruk bayagi azaldi masallah diyeyim kendime tabi ses boru gibi oksuruk 20yillik sigara icenlerin oksurmesi gibi ama olsun azalma benim icin onemli bisey. Daha dinc hissediyorum gribin etkisi azalinca. Sen nasilsin nasil gidiyo hamislik? Kontrolun yakin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…