Daha iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Allah yardımcın olsun hamilelikte hastalık gerçekten çok zorIyiyim cok sukur canim dun 2 doz celestone vurulunca grip ve oksuruk bayagi azaldi masallah diyeyim kendimetabi ses boru gibi oksuruk 20yillik sigara icenlerin oksurmesi gibi ama olsun azalma benim icin onemli bisey. Daha dinc hissediyorum gribin etkisi azalinca. Sen nasilsin nasil gidiyo hamislik? Kontrolun yakin mi?
Günaydın hepinize arkadaşlar kızımız için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz ama bana bazen kendimi salak gibi hissettiriyorlar boğuluyorum herseyde bazen.. bi çilginlik almış başını gidiyor bi kapı süsüne 200 tl taca terlige 280tl diyolar mesela benim için fotoğraf çekimi çok önemli ondan vazgeçemem..hastanede yenidoğan yb hemşiresiyle konuştuk diyo ki alttan alta aslında çocuğun kafasına o taçlar uygun değil en geç gelişen kaslar boyun kasları bi de kafatası kemiklerini düşününce iyi değil kısaca.. bende vazgeçtim hepsinden lcwden geceliğime uygun pembe gri tüylü terlik aldım 30tl aynı pembeden kurdela bağlayacağım eski usul kızıma da en rahat edeceği şeyi giydirecegim ince bi pembe kurdela alip kiyafetinin bi yerine dikecegim bu kadar...şiştim ya paylaşmak istedim sizinle.. hepinize mutlu pazarlar sevgiler
Bizim esimle benim ailem küsler. Ne hastane süsü ne terlik ne tac hic birseye hevesim yok sayelerinde. Sadece lohusa takimi aldim hastane icin o kadar. Bi de kizima isimli tulum alacagim fotograf cekimi icin. Cekimde hastaneye odeyecegimiz paketin icnde varmis yoksa oona bile hevesim yokyok ustelik ilk dogumum. O kadar geriliyorum ki bisey olcak kavga cikacak diye. Kv zaten suan esimlede küstü hastaneye aile disinda kimse gelmesin dedik diye. Kavga ciksa rezillik resmen
Kesinlikle haklisin ya zaten hassas teni zaten şokta ciğerlerini kullanıyor kordonu kesilmiş..bi sürü insan görüyor ışıklar bende önce bi heves ettim ama hemşireyle konuşup sakince düşününce artık bu çılgınlığa kendi adıma dur demek istedim..Bende kiz bebeklerinin kafasina bant takilmasina karsiyim tamam herkesin hevesi bilmemnesi olabilir ama daha dunyaya yeni gozlerini acmis bi yawrunun da azcik rahat etmeye hakki var. Zaten yuksek ihtimalle azcik buyudugunde kendi isteyecek susu pusu bebekken de olmayiversin dimi en dogru karari vermissin bencede.
Daha iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Allah yardımcın olsun hamilelikte hastalık gerçekten çok zor
Kızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Iyiyim cok sukur canim dun 2 doz celestone vurulunca grip ve oksuruk bayagi azaldi masallah diyeyim kendimetabi ses boru gibi oksuruk 20yillik sigara icenlerin oksurmesi gibi ama olsun azalma benim icin onemli bisey. Daha dinc hissediyorum gribin etkisi azalinca. Sen nasilsin nasil gidiyo hamislik? Kontrolun yakin mi?
Niçin 37. Hafta acaba?Kızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Canım kan akışında problem falan mı var ? Her hangi bir sıkıntısı yoksa belki minyon bir bebek olacaktır. Her bebek tombul olacak diye birleyen Yok. Arkadaşım 41 haftada normal Doğum yaptı bir sıkıntı yoktu bebekte 2750 doğdu o haftada doğmasına rağmen. Ama gelişim geriliği varsa yada kan akışında sorun varsa belki de o yüzden 37. Haftada yapalım demiştir doktor.
Benim kanım pıhtılaşmıyor ondan dolayı canımHayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin . Ama erken değil mi 37. Hafta bi sorun mu var ki ?
Benle ayni gun tup bebek transferi olan arkadaşım buhafta dogum yapti bunlar olabilecek şeyler kasmakla alakasi yok. Kiyafet buyuk te olsa iyi kötü giydirilir. Kendime bile aldığım yeni kıyafeti yıkamadan giymezken yeni doğmuş bebeğe nasıl giydirecem bu kötüyü çağırmak değil olabileceklere hazırlıklı olmak bence. Zaten mesajimda da yazdım inşallah zamaninda gelirler diyeAllah korusun tabi de bukadar kasmayın. Bebişlerin erken gelse şayet çantaya koyduğunuz kıyafeti zaten giyemez prematüre olurlar. Biberonla beslenemezler falan. Yani biz doğumdaykende bir gecelik getiren olur heralde. Oyüzden kasmayın öyle birşey olmayacak diye kendinizi telkin edin önemli olan o. Kötüyü çağırma yalım
Ben de sezaryen olucam da ondan 37de olabiliyorsa ben de 37de olayım dicektim.
@Birumuttur yasamak canim benimde goguslerim cok kucukdu ve uclari yoktu. Normal dogum yaptim ilk 3 gun pek sutum gelmedi. Sonra hastane tipi pompa ile sagdim goguslerim birden buyudu ve ici sut doldu. Hatta oyle sutum olduki annem fakirin inegi olsan zengin ederdin diyordu :)) demem o ki kotu dusunme suan buyuklugu ideal 2 sene emziridgim icin uclari da yeterli buyuklukte ama belki bunda o kadar sutum olmayacak. Garantisi yokki hic bunlari dusunup kendine yok yere stres yukleme
Ben de sezaryen olucam da ondan 37de olabiliyorsa ben de 37de olayım dicektim.
Daha iyi ol insaAllah canımevde olduğumda iyiyim de işte olunca kasik bel ağrım oluyor.bebis kendini çok sert yapıyor, ayaklarim davul oluyor resmen işte.evde indiriyorum işte tekrar şiş.bunlarin dışında iyiyiz şükür.6 Ekim'de gidicem kısmetse canım sen ne zaman gidiceksin
Merhaba ben de 30 ay emzirdim ama hala meme ucum yok :) dümdüz neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?