2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Daha iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Allah yardımcın olsun hamilelikte hastalık gerçekten çok zor

Bende kiz bebeklerinin kafasina bant takilmasina karsiyim tamam herkesin hevesi bilmemnesi olabilir ama daha dunyaya yeni gozlerini acmis bi yawrunun da azcik rahat etmeye hakki var. Zaten yuksek ihtimalle azcik buyudugunde kendi isteyecek susu pusu bebekken de olmayiversin dimi en dogru karari vermissin bencede.

Bosver az insan cok mutluluk demek gonlune gore resimde cektir cikolata da dagit. Takilma hic torun gelince degisir hepsi. Sende ona gore seviyeni korursun. Esin sana destekse yardimciysa ailelere takilma. Suan lohusa kafasina girmedigimiz icin herkesi istiyoruz o zaman gelince de bi an evvel yalniz kalsam bebegimle vakit gecirsem diceksin. Cunku milletin engin tecrubeleri bitmiyor hic sadece yoruyolar seni hiic uzulme

Kesinlikle haklisin ya zaten hassas teni zaten şokta ciğerlerini kullanıyor kordonu kesilmiş..bi sürü insan görüyor ışıklar bende önce bi heves ettim ama hemşireyle konuşup sakince düşününce artık bu çılgınlığa kendi adıma dur demek istedim..

Daha iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun bir an önce iyi olursun inşallah Allah yardımcın olsun hamilelikte hastalık gerçekten çok zor

Sagol canim cok zor valla. Ben normalde de bir grip olunca agir gecer atesli fln olurum. Bu sefer disari cikmamama ve soguk seyler tuketmeme ragmen hasta oldum. Hamilelikte ilacta kullanamiyosun istedigin gibi. Annem bile acidi halime. Antibiyotik kullanmama ragmen artis oldu. Evde tedavi oluyorum sagolsun annecigim serum fln takalim dedi ama igne yiyince akillandim az hasta olmayin sizde dikkat edin kendinize valla. Hayat felc yani hastayken bol bol c vitamini tuketin

Canım kan akışında problem falan mı var ? Her hangi bir sıkıntısı yoksa belki minyon bir bebek olacaktır. Her bebek tombul olacak diye birleyen Yok. Arkadaşım 41 haftada normal Doğum yaptı bir sıkıntı yoktu bebekte 2750 doğdu o haftada doğmasına rağmen. Ama gelişim geriliği varsa yada kan akışında sorun varsa belki de o yüzden 37. Haftada yapalım demiştir doktor.

B betka2013 ben kimseye haber vermeyi bile dusunmuyorum acikcasi. Hastane odasinin vermis oldugu sikinti yetiyor zaten. Hele ilk bebegi olanlar bi anda sudan cikmis balik gibi oluyosun. Karninda tasimak ile hic alakasi yok kucagina aldigin ilk zamanlarin. O donemde ihtiyac duyacagin en son sey fazladan oksijen tuketip karbondioksit salan insanlar. Yok yere nefes alanimi tuketmeyi hic dusnmuyorum. Gider en yakinlarimla dogurur gelirim gormek isteyen de eve gelince gelir gorur ve gider. Ilk dogumumda olumden donduk oglumla kvler gelip diger odada esimin moralini bozdularr taa dugun zamani mevzularini acip. Bizimkilee de konusmuo evimde suratsiz insan istemiorum. Ve kimse kusura bakmasin esim dahil benim cocuguma annem bakio ben calisirken buna da o bakacak tum emek annemde babamda olacak onlar gelecek bide suratlarini dusurup moral bozacaklar. Bebegi sap sup opmelerinden hic bahsetmiyorum bile. Esime soyledim bu dogumda kesinlikle gelmeyecekler ne eve ne hastaneye. Herkes hakettigi muameleyi gorur.

Merhaba kızlar mesajları sürekli okuyorum ama ancak üye girişi yapabildim. Herkes yavrusunu hayırla sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah. Ben de terliğimi kendim yaptım göstermek istedim. Terliği ve üzerindeki süsü memleketten 8 er liraya aldım. Mağazlarda çok pahalı olunca kendim yapmaya karar verdim

Eklentiler

• 20180923_123423.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 66

Daha iyi ol insaAllah canım evde olduğumda iyiyim de işte olunca kasik bel ağrım oluyor.bebis kendini çok sert yapıyor, ayaklarim davul oluyor resmen işte.evde indiriyorum işte tekrar şiş.bunlarin dışında iyiyiz şükür.6 Ekim'de gidicem kısmetse canım sen ne zaman gidiceksin

Niçin 37. Hafta acaba?

Canım benim kanım pıhtılaşmıyor itp deniyor buna. 9. haftadan beri kortizon kullanıyorum. Aslında çok sağlıklı besleniyorum ama yine de büyümüyor. Gerilik yok dedi doktor ama normal doğumda aşırı kan kaybından dolayı riskli durumdayım. Beklemek ikimiz için de riskli olur dedi

Benle ayni gun tup bebek transferi olan arkadaşım buhafta dogum yapti bunlar olabilecek şeyler kasmakla alakasi yok. Kiyafet buyuk te olsa iyi kötü giydirilir. Kendime bile aldığım yeni kıyafeti yıkamadan giymezken yeni doğmuş bebeğe nasıl giydirecem bu kötüyü çağırmak değil olabileceklere hazırlıklı olmak bence. Zaten mesajimda da yazdım inşallah zamaninda gelirler diye

Merhaba ben de 30 ay emzirdim ama hala meme ucum yok :) dümdüz neredeyse.

Bende bu sali gidecegim kontrolu 2 haftaya indirdi bu gidisimde nolur bilmiyorum. Calisan icin zor yaa insallah cabucak gecerde izne ayrilir dinlenirsin biraz

Kızlar doğum zamanlarımızda olan sürenin artık tekli haftalara düştüğü bu stresli dönemlerde. Öfke kontrolünüz nasıl sağlayabiliyor musunuz. Benim öfke kontrolüm hiç yok. Çok kötü durumdayım. Ama etrafıma patlamak değil için için sinirden kurdurmak kendimi yemek. Önünde geçemiyorum. Geceleri aklıma bişey geliyor saatlerce yattığım yerde sinirlenip kendimi yiyorum. Bunun yüzünden erken doğuracağı diye bile korkuyorum. Yada birilerine patlayacak ama çok kötü olacak.

Kızlar Loya da lohusa gecelik indirimdeydi aldım. Kaliteli ve sade bir ürün arayan varsa bakabilir. Her şubesinde var mı bilmiyorum ben cennet şubesinden 46 liraya aldım penyesi kalın ve çok kaliteli. Sadece pembesi yoktu ama bu maviside çok hoş. Takımlar 150 den başlıyordu. Pahalıydı ve incecik. Böyle birşey Düşünenler bakabilir.

Eklentiler

• _20180923_133600.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…