2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Esin seni anlamis canim ne sanslisin. Benimkide suan benim yanimda sen haklisin diyor ama hastsneye gelirler diyor. Ben zaten kv gelmesinede raziyim gelsinde diger konu komsu akrabada gelsin istiyor kadin. Tek dogum yapan senmisin diyo bi de :) annemlerde gelecek zaten sehir disindan. Annem ben kimseyi sokmam senin yanina diyor. Kv zaten küstü ama o gun kesin gelir. Valla bende kimseyi istemiyorum
En son esime bile soylemeden gidip kendim dogurcam yani. Stressiz oh mis

Çoğu yer fiyatı abartıyor. Ben de hediyelik sordum organizasyon firmasının 15-16 TL dediğini evde yapan bayan 7 TL fiyat veriyor. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Allah bana koz bebek nasip etmedi. Etseydi kesin fotoğraf çekinirken yumuşak çiçekli bantlardan takardım. Sonuçta başına takacağımız penye bere yumuşaklığında oluyor.

Hayırlısı olsun. 37. Haftadan itibaren normal vakit sayılıyor zaten. Benim 2. oğlum 4050g 56cm doğdu. Ondan küçük doğanlar O’nu geçti kilo olarak. Seninki de öyle olur üzülme. Sağlıklı olsun canım bebeklerimiz.

Çok geçmiş olsun. O yangın resmen yemek borusunu boğazı yakıyor. Akşamları tatlı yememeye bakıyorum; sanki o zaman daha çok oluyor.

Esim destekte ne yardan ne serden vazgecmeyenlerden :) esim anneler gelsin diyo. Küsturmeye dayanamiyor annesini. Q haftadr konsmuyo bizimle kv. Bakalm nereye kadar surecek

Hormonlar bizi ne duruma düşürüyor. Aynısını çoğumuz yaşıyoruz. Dua okuyorum canım o rahatlatıyor. Yoksa kimse tahammül edemez ben edemezken kendime.

Gercekten cok haklisin. Herkes kendi dedigim olsun istiyor. Bu cocuk saglikla gelsin diyen yok. Kv evimde kocam sozumden cikmasin istiyor. Oglum karisini dinlemesin istiyor. Hem gelin olarak hem kv olarak bencil yani

Esim zaten gelmesinler dedi diye küslük oldu ya. Ben agzimi dahi acmadim :)

Maşallah canım ne güzel darısı bize inşallah

Esim zaten gelmesinler dedi diye küslük oldu ya. Ben agzimi dahi acmadim :)
Madem küsmüş tam küssün gelmesin. Küskün tiplere sinir olurum. Onlar barışsa ben barışmam. Normal mantıklı olgun bir kadın oğluna küser mi? Bu eski insanlar iyi hoş ama çok garipler. Yaşlıları severim darülacezeye giderdim ziyarete ta liseye giderken bile. Ama böyle ağırlığını koyamayanlara saygı duyamıyorum. Sen boşver ailenle tadını çıkar başka şehirden kalkıp gelmişler. Bebeğinle ailenle ağzının tadını bozma.

Bende bu sali gidecegim kontrolu 2 haftaya indirdi bu gidisimde nolur bilmiyorum. Calisan icin zor yaa insallah cabucak gecerde izne ayrilir dinlenirsin biraz

Sorma canım dinlenmeye çok ihtiyacım var. 1 Ekim'de son çalışma günüm ama gözümde o kadar çok büyüyor kii. Hemen 1 Ekim olsun :)))

Esim destekte ne yardan ne serden vazgecmeyenlerden :) esim anneler gelsin diyo. Küsturmeye dayanamiyor annesini. Q haftadr konsmuyo bizimle kv. Bakalm nereye kadar surecek

Kendi gelsin de milleti getirmesin millet niye geliyo senin ailende sulalende gelsin o zaman. Adil olsun yani tek tarafli olmuyo bu isler. Bosver taviz verme sen hazirda kusmusken hastaneye degil eve gelirler

Son düzenleme:

Bende oyleyim hormonlar ayarlarimi fena bozuo. Ipini koparmis boga gibi olacam yakinda. Kendimi surekli bi isle mesgul ediyorum. Ama gece olunca yapacak is kalmayinca kuruyorum da kuruyorum. Artik care uykudan bayilmak uzereyken yatmakta buldum. Son dakkaya kadar kafami islerle mesgul edip bisey dusunmemeye calisiyorum.

Valla canim istiyorsa anlamasin. Esim isi sebebiyle surekli sehir disinda. Benim evin cocuklarin herseyine annem babam kosuyor. Isi sebebiyle herseyden uzak tum sorumluluk bizim uzermizdeykenn12 saat uzakliktaki ana babasinin sirf torun gormek bahanesiyle gelip sinirlerimi bozmalarina musade etmem. Hem bi yaraya merhem olmayacaklar hem gelip surat yapacaklar yok oyle dunya. O kadar kiymetli ise anasi babasi gitsin onlarla yasasin bu konuda yeterince tolerans gosterdim. Artik bitti esimde cok farkinda bunun. Zaten o kadar delirmis durumdayim ki bu hormonlardan. Bi laf etse esime bile haber vermeden dogururum. Hic demiyorlarki bu insanlar bizim yawrumuzun evine cocuguna sahip cikiyorlar bakiyorlar ediyorlar. Azcik insan olalim. Onlar olmuyorsa bende olmuyorum artik yillardir fazlasiyla insan oldum anlamadilar bundan sonra boyle

Canım geçmiş olsun Tententen
Y yagmur_20 sen nasıl oldun canım?yoksun bayadir buralarda
sagol canim iyiyiz simdilik bigun pembe akintiyla doktora gittim iste sanci cikti civer gelsitirici vuruldum sanci azaltici adalat kullaniyorum iste ama sancilar agrilar devam ediyor genede bugunumuze sukur sen nasilsin ?

Kızlar arabaya karar verdik ama rengine karar veremiyorum.tecrubeli arkadaşlar fikir verebilir mi?kırmızı mi siyah mi sizce?kullanım açısından leke, güneş vs. Açısından hangisi daha kullanışlı olur sizce?

Bende öyle düşünüyorum bir kızım var bu hamileliğim erkek ve resmen bittim hayattan soğudum kızımda hiç böyle değildim erkek bebeğinin hamileliği zor umarım Doğumu öyle olmaz

Benim oto koktuğu kırmızı-siyah, bebek arabası siyah . Siyah hem daha kaliteli duruyor. Kırmızı renk güneşte kalırsa solma yapabiliyor.

Merhaba trombositiniz kaç çıkıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…