Esin seni anlamis canim ne sanslisin. Benimkide suan benim yanimda sen haklisin diyor ama hastsneye gelirler diyor. Ben zaten kv gelmesinede raziyim gelsinde diger konu komsu akrabada gelsin istiyor kadin. Tek dogum yapan senmisin diyo bi de :) annemlerde gelecek zaten sehir disindan. Annem ben kimseyi sokmam senin yanina diyor. Kv zaten küstü ama o gun kesin gelir. Valla bende kimseyi istemiyorumB betka2013 ben kimseye haber vermeyi bile dusunmuyorum acikcasi. Hastane odasinin vermis oldugu sikinti yetiyor zaten. Hele ilk bebegi olanlar bi anda sudan cikmis balik gibi oluyosun. Karninda tasimak ile hic alakasi yok kucagina aldigin ilk zamanlarin. O donemde ihtiyac duyacagin en son sey fazladan oksijen tuketip karbondioksit salan insanlar. Yok yere nefes alanimi tuketmeyi hic dusnmuyorum. Gider en yakinlarimla dogurur gelirim gormek isteyen de eve gelince gelir gorur ve gider. Ilk dogumumda olumden donduk oglumla kvler gelip diger odada esimin moralini bozdularr taa dugun zamani mevzularini acip. Bizimkilee de konusmuo evimde suratsiz insan istemiorum. Ve kimse kusura bakmasin esim dahil benim cocuguma annem bakio ben calisirken buna da o bakacak tum emek annemde babamda olacak onlar gelecek bide suratlarini dusurup moral bozacaklar. Bebegi sap sup opmelerinden hic bahsetmiyorum bile. Esime soyledim bu dogumda kesinlikle gelmeyecekler ne eve ne hastaneye. Herkes hakettigi muameleyi gorur.
Çoğu yer fiyatı abartıyor. Ben de hediyelik sordum organizasyon firmasının 15-16 TL dediğini evde yapan bayan 7 TL fiyat veriyor. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Allah bana koz bebek nasip etmedi. Etseydi kesin fotoğraf çekinirken yumuşak çiçekli bantlardan takardım. Sonuçta başına takacağımız penye bere yumuşaklığında oluyor.Günaydın hepinize arkadaşlar kızımız için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz ama bana bazen kendimi salak gibi hissettiriyorlar boğuluyorum herseyde bazen.. bi çilginlik almış başını gidiyor bi kapı süsüne 200 tl taca terlige 280tl diyolar mesela benim için fotoğraf çekimi çok önemli ondan vazgeçemem..hastanede yenidoğan yb hemşiresiyle konuştuk diyo ki alttan alta aslında çocuğun kafasına o taçlar uygun değil en geç gelişen kaslar boyun kasları bi de kafatası kemiklerini düşününce iyi değil kısaca.. bende vazgeçtim hepsinden lcwden geceliğime uygun pembe gri tüylü terlik aldım 30tl aynı pembeden kurdela bağlayacağım eski usul kızıma da en rahat edeceği şeyi giydirecegim ince bi pembe kurdela alip kiyafetinin bi yerine dikecegim bu kadar...şiştim ya paylaşmak istedim sizinle.. hepinize mutlu pazarlar sevgiler
Hayırlısı olsun. 37. Haftadan itibaren normal vakit sayılıyor zaten. Benim 2. oğlum 4050g 56cm doğdu. Ondan küçük doğanlar O’nu geçti kilo olarak. Seninki de öyle olur üzülme. Sağlıklı olsun canım bebeklerimiz.Kızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Çok geçmiş olsun. O yangın resmen yemek borusunu boğazı yakıyor. Akşamları tatlı yememeye bakıyorum; sanki o zaman daha çok oluyor.Ahh ahh sorma o yanginlari. Bende gaviscon peppermint kullaniyodum 2 dk etkisi yoktu. 2 hafta once gaviscon advance peppermint ile degistirildi. Fiyatida 7.5tl. Etkili ve daha yogun simdilik biraz ise yariyo olmazsa senin dedigini alirim bi. Ama bende mide yanmasini gecti artik su agzimdan kulaklarima kadar cikiyor. Hatta dun uykudan nefessiz uyandim mide asidi genzime kacmis uykumdagittikce artiyor masallahim var
Esim destekte ne yardan ne serden vazgecmeyenlerden :) esim anneler gelsin diyo. Küsturmeye dayanamiyor annesini. Q haftadr konsmuyo bizimle kv. Bakalm nereye kadar surecekBosver az insan cok mutluluk demek gonlune gore resimde cektir cikolata da dagit. Takilma hic torun gelince degisir hepsi. Sende ona gore seviyeni korursun. Esin sana destekse yardimciysa ailelere takilma. Suan lohusa kafasina girmedigimiz icin herkesi istiyoruz o zaman gelince de bi an evvel yalniz kalsam bebegimle vakit gecirsem diceksin. Cunku milletin engin tecrubeleri bitmiyor hic sadece yoruyolar seni hiic uzulme
Hormonlar bizi ne duruma düşürüyor. Aynısını çoğumuz yaşıyoruz. Dua okuyorum canım o rahatlatıyor. Yoksa kimse tahammül edemez ben edemezken kendime.Kızlar doğum zamanlarımızda olan sürenin artık tekli haftalara düştüğü bu stresli dönemlerde. Öfke kontrolünüz nasıl sağlayabiliyor musunuz. Benim öfke kontrolüm hiç yok. Çok kötü durumdayım. Ama etrafıma patlamak değil için için sinirden kurdurmak kendimi yemek. Önünde geçemiyorum. Geceleri aklıma bişey geliyor saatlerce yattığım yerde sinirlenip kendimi yiyorum. Bunun yüzünden erken doğuracağı diye bile korkuyorum. Yada birilerine patlayacak ama çok kötü olacak.
Gercekten cok haklisin. Herkes kendi dedigim olsun istiyor. Bu cocuk saglikla gelsin diyen yok. Kv evimde kocam sozumden cikmasin istiyor. Oglum karisini dinlemesin istiyor. Hem gelin olarak hem kv olarak bencil yaniŞuan eşini değil kendini düşünmenin zamani canım. Gerçek yüzlerini biraz da olsa görürler. Benim kv de de aynı. Akrabaları komşuları yapıştırıp yanına her yere götürmenin derdinde en doğrusunu yapmışsın. İçini ferah tut . Küsen gelmesin o günü oğluna zehir edecek sadece . Eşin seninle aynı düşüncede ise sana zulüm etmeyecekse surat yaparak o zaman takma . Yanında herşeye karısıp seni sinirlendiren eksik olurkeşke benim kv de gelmese ota şeye küsüyor şimdi ki büyükler. Önceden küçüğe anlayış vardı şimdi yok illa dediğimiz olcak kafasındalar kendileri istedikleri gibi yaşamışlar her şeyi ama bizim hayatımıza müdahale derdindeler. Arkadaşında dediği gibi huzursuzluk yaratanı kovacaksin gerekirse ağırlığı koyma zamanı o gün olsun .
Esim zaten gelmesinler dedi diye küslük oldu ya. Ben agzimi dahi acmadim :)Valla bende artık kendim parça parça bakıyorum. Fiyatlar doğum olunca kaç katına çıkıyor.
Cnm toruna heves ediyorlar :) Kendisi gitmiştir hepsinin torununu görmeye o yüzden onlarda gelsin istiyorlardır. Eski insanlarda herkesi bir kızının oğlunun evine doldurma çabası var gördüğüm :) Hoşgör cnm çok canını sıkarlarsa eşine söyle o konuşsun sen hiç kendini sıkma. Oğlunun lafı dokunmaz. Bu kv kp torun olunca bir garip oluyorlar lohusadan beter oluyorlar gördüğüm. İnsan evladına küser mi bana çok garip geliyor. Zaten şu küsme işleri çocuk gibi iletişim kuramayan insanların saçma hareketleri.
Maşallah canım ne güzel darısı bize inşallahÇoğu yer fiyatı abartıyor. Ben de hediyelik sordum organizasyon firmasının 15-16 TL dediğini evde yapan bayan 7 TL fiyat veriyor. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Allah bana koz bebek nasip etmedi. Etseydi kesin fotoğraf çekinirken yumuşak çiçekli bantlardan takardım. Sonuçta başına takacağımız penye bere yumuşaklığında oluyor.
Hayırlısı olsun. 37. Haftadan itibaren normal vakit sayılıyor zaten. Benim 2. oğlum 4050g 56cm doğdu. Ondan küçük doğanlar O’nu geçti kilo olarak. Seninki de öyle olur üzülme. Sağlıklı olsun canım bebeklerimiz.
Çok geçmiş olsun. O yangın resmen yemek borusunu boğazı yakıyor. Akşamları tatlı yememeye bakıyorum; sanki o zaman daha çok oluyor.
Madem küsmüş tam küssün gelmesin. Küskün tiplere sinir olurum. Onlar barışsa ben barışmam. Normal mantıklı olgun bir kadın oğluna küser mi? Bu eski insanlar iyi hoş ama çok garipler. Yaşlıları severim darülacezeye giderdim ziyarete ta liseye giderken bile. Ama böyle ağırlığını koyamayanlara saygı duyamıyorum. Sen boşver ailenle tadını çıkar başka şehirden kalkıp gelmişler. Bebeğinle ailenle ağzının tadını bozma.Esim zaten gelmesinler dedi diye küslük oldu ya. Ben agzimi dahi acmadim :)
Bende bu sali gidecegim kontrolu 2 haftaya indirdi bu gidisimde nolur bilmiyorum. Calisan icin zor yaa insallah cabucak gecerde izne ayrilir dinlenirsin biraz
Esim destekte ne yardan ne serden vazgecmeyenlerden :) esim anneler gelsin diyo. Küsturmeye dayanamiyor annesini. Q haftadr konsmuyo bizimle kv. Bakalm nereye kadar surecek
Kızlar doğum zamanlarımızda olan sürenin artık tekli haftalara düştüğü bu stresli dönemlerde. Öfke kontrolünüz nasıl sağlayabiliyor musunuz. Benim öfke kontrolüm hiç yok. Çok kötü durumdayım. Ama etrafıma patlamak değil için için sinirden kurdurmak kendimi yemek. Önünde geçemiyorum. Geceleri aklıma bişey geliyor saatlerce yattığım yerde sinirlenip kendimi yiyorum. Bunun yüzünden erken doğuracağı diye bile korkuyorum. Yada birilerine patlayacak ama çok kötü olacak.
Esin seni anlamis canim ne sanslisin. Benimkide suan benim yanimda sen haklisin diyor ama hastsneye gelirler diyor. Ben zaten kv gelmesinede raziyim gelsinde diger konu komsu akrabada gelsin istiyor kadin. Tek dogum yapan senmisin diyo bi de :) annemlerde gelecek zaten sehir disindan. Annem ben kimseyi sokmam senin yanina diyor. Kv zaten küstü ama o gun kesin gelir. Valla bende kimseyi istemiyorum
En son esime bile soylemeden gidip kendim dogurcam yani. Stressiz oh mis
Sorma canım dinlenmeye çok ihtiyacım var. 1 Ekim'de son çalışma günüm ama gözümde o kadar çok büyüyor kii. Hemen 1 Ekim olsun :)))
sagol canim iyiyiz simdilik bigun pembe akintiyla doktora gittim iste sanci cikti civer gelsitirici vuruldum sanci azaltici adalat kullaniyorum iste ama sancilar agrilar devam ediyor genede bugunumuze sukur sen nasilsin ?
Bende öyle düşünüyorum bir kızım var bu hamileliğim erkek ve resmen bittim hayattan soğudum kızımda hiç böyle değildim erkek bebeğinin hamileliği zor umarım Doğumu öyle olmazKiz bebegin hamileligi daha kolay sanirim ya oglumda agrim sizim sancim o kadar cok olurdu asagi baski yapardi daha kucukken vurdugu yeri acitirdi. Simdi kizin hareketleri minnos minnos evet hareket edio ama can yakmio aktif hareket ediorum yinede oyle agrim sizim olmuo.
Benim oto koktuğu kırmızı-siyah, bebek arabası siyah . Siyah hem daha kaliteli duruyor. Kırmızı renk güneşte kalırsa solma yapabiliyor.Kızlar arabaya karar verdik ama rengine karar veremiyorum.tecrubeli arkadaşlar fikir verebilir mi?kırmızı mi siyah mi sizce?kullanım açısından leke, güneş vs. Açısından hangisi daha kullanışlı olur sizce?Eki Görüntüle 2191562 Eki Görüntüle 2191563
Banada siyah güneşte solma yapar gibi geldi cnm ama bilemedimBenim oto koktuğu kırmızı-siyah, bebek arabası siyah . Siyah hem daha kaliteli duruyor. Kırmızı renk güneşte kalırsa solma yapabiliyor.
Benimkinin markası wei-b ve oğlumda almıştım 5 yıl önce şimdi kızımda kullanacağım çok kaliteli çıktı solma yapmadı. Tabi kumaş kalitesi de önemli kırmızı beğendiysen onu al cnm. İkisi de riskli renkler :)Banada siyah güneşte solma yapar gibi geldi cnm ama bilemedim
Merhaba trombositiniz kaç çıkıyırCanım benim kanım pıhtılaşmıyor itp deniyor buna. 9. haftadan beri kortizon kullanıyorum. Aslında çok sağlıklı besleniyorum ama yine de büyümüyor. Gerilik yok dedi doktor ama normal doğumda aşırı kan kaybından dolayı riskli durumdayım. Beklemek ikimiz için de riskli olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?