2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kozmogirl17 daha önce paylaşmıştım üzerimde görünüşünü
Gormemistim canim ama cok guzel modeller varmis ve uygun fiyataa hemde bende defactodan normal bi pijama aldim hosuma giden bisey bulamayinca bi tanede oglumdan kalma vardi lohusaa pijamasi ama uzuldum sitedeki pojamalari gorunce simdi yeniden almaya kalksam fuzili olucaak .gule gule giy cok yakismis hercekten

Merhaba hanımlar bebeğimize beşik bakıyoruz ama modeller ve renk konusunda kararsız kaldımk eşimle sizlerinde fikirlerini almak istiyorum şu üçünden hangisi güzel ve hamgisini tercih edersiniz

Düz beyaz candır

Merhaba hanımlar bebeğimize beşik bakıyoruz ama modeller ve renk konusunda kararsız kaldımk eşimle sizlerinde fikirlerini almak istiyorum şu üçünden hangisi güzel ve hamgisini tercih edersiniz
3 numara bence harika bende kızımın odasını beyaz tercih ettim

Grip oldum hemde son ay büyük bi ihtimal sezeryan olucak 1-2 haftam var nasıl çabuk geçer bu grip çok korkuyorum. Gripken doğum yaparsam emziriliyormu bilgisi olan varmı Okadar dikkat etmeme rağmen eşim sağolsun hiç anlayışlı değil bulaştırdı bana gribi hiç dikkatli değil zaten hamileliğim boyunca eşimin vurdum duymaz tavrından mefrettt ettimm artık

Ahh canım geçmiş olsun aynen onca zaman dikkat ettim eşim bulastirdi grip malesef Dr. Parol dışında birşey kullanma dedi arkadaşlar sağolsun birkaç tarif vermişti biraz daha iyiyim ama gecmedi 1 haftadır şeker problemin yoksa bal zencefil tarçın yapıp sık sık sıcak suyla iç birde kaleruferi iyice açıp birkaç kez terlemek rahatlatti. Ateşin cikarsa mutlaka Dr. Git inşallah çabucak geçer biz gripte olsak maske takıp mutlaka emzirmeliymisiz o konuda sıkıntı yok

Gecmis olsun canim insallah tez vakitte iyilesirsin

Kesinlikle iki tane olmalı. Ben de bir pijama sabahlıklı tkm. Birde gecelik almıştım. Ikisinde kullandim.
Bende 2 takım koydum çantama ama ilk doğumdan çıktıktan sonra önce sabahlıklı takımımı giydin yoksa geceliğimi giydin bunu merak ettim. Benim sabahlık takımım süslü biraz sezeryan olucam Allah nasip ederse. Ziyaretçiler gelirse sabahlık takım daha iyi olur diye düşündüm. Hangisi önce giyilmeli?

İçim rahatladı Allah razı olsun ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

Sade beyaz olanı beğendim daha iyi olur göz yormaz zaten nevresim takımı desenli olursa daha derli toplu sade göze hoş gelir. Güle güle kullansın bebiş sağlıkla kullansın inşallah. Bende sade beyaz aldım kulplarını 2-3 çeşit aldım nevresim takımına göre değiştiriyorum şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…