2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yani illaki vardır ya iyisi de gerce ben cevremde görmedim hiç açıkçası. Hep bi geline karşı bişey oluyo . Galiba bizim toplumumuzda erkek çocukları paylasilmiyo. Bakalım bizler nasıl kaynana olcaz .

Sancın kaç çıkıyor canım?
İşte ben 2 gun once belimden beri ağrıyo bu farklı bi ağrı diye gıttıgımde en yuksek 75 gormus 2 kere oburlerıde 40 larda fılan bugn dr konustum ne ıfade edıyo dıye. Duzensız sancıların var sıddetten cok duzen onemli dedı

S Sevdeeee1 canım sağlıkla kucağına al minnosunu inşallah endiselenmen paniklemen korkman çok normal ama emin ol kucağına alınca hepsi geçecek :) o muhteşem anı düşün sadece olur mu? Bir de son hamiş fotolarıni çek

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

iyilik_guzellik gözünaydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
Sagol canim. Allah seni de saglikla kavustursun. Endiselerin kisa zamanda son bulsun.
Tum arkadaslara tesekkur ederim. Okuyamiyorum bile oyle bi kosturma. Saglikla gelsin tum bebisler❤

Allah razı olsun canım :) bebeğimin bedenimdeki son akşamı :) çok tuhaf bir duygu ya.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygulari.herkese de hayırlı doğumlar nasip etsin

Çocukların arası yakınsa çok zor oluyor. Ayakta sallanmayan oğlum bile diş zamanı sallanmak istiyor acısından. Neler çektiğini anlayabiliyorum. Yorgunluktan ağlayasım geliyor ama yapacak birşey yok.

Doğ

duktan sonra 9.ayda düzelmeye başlamıştı benim ilk çocukta her çocuk aynı olmuyo inşallah uykuyu sever minnoşlar
Valla anne ve babasi cok uykucu bizimkinin ikimizden birine cekmesi yeterli insallah bu konuda ceker birimize zombi gibi bi dokuz ay daha dusunemiyorum

Çocukların arası yakınsa çok zor oluyor. Ayakta sallanmayan oğlum bile diş zamanı sallanmak istiyor acısından. Neler çektiğini anlayabiliyorum. Yorgunluktan ağlayasım geliyor ama yapacak birşey yok.
Aynen ole canim seninkide ufak sanirim dis donemleri cok sancili geciyor ne gecesi belli ne gunduzu normalde okadr yormuyor ama hasta olmaya görsun huyu suyu degisiyo bi dis donemini daha sanirim beraber aglaya zirlaya atlattik ama dis hala patlamadi o da ayri bisey allah saglik versin evlatlarimiza ya baska bisey istemem ben zaten

Kızlar az önce televizyon izliyorduk sesi çok açık değildi. Bizim kızdan çıtt diye yüksek bir ses geldi yine, eşim bile duydu bu sefer. Çok komikti ya
O sesi biz duymuyoruz ama oglumdadda duymadim hic ilginc geliyor siz bole soyleyince

Sağolasın canım ama ben genel anestezi ile olurum olursam çünkü o kesme sesleri bile beni bayıltır , o tarz şeyler beni çok tutuyor ne yapacaklarsa ben uyurken yapsınlar :)
Ilk evvel allah kurtarsin canim ole kesme sesi falan duymuyosun sarkilar turkuler esliginde dogumunu yaptiriyorlar ben nezaman ameliyat masasina yattiysam ya radyo acikti ya kendileri soluyordu yada bildigin koyu muhabbet ediyordu sen anlamiyosun bile o ara kestiklerini ki kesik yerini lazerle acmislardi benim arkadaslarinda dedigi gibi yapistirma olmustu hatta o sira benden bide kistlerim icin parca alinmis onu bile anlamamisim yani bobreklerimi sokseler anlamicakmisimdi ben o sira oglumla mesguldum cunku korkulcak hicmiiii hicccc bisiii yok

Allah kurtarsin canim insallah saglikli bi sekilde alirsin yavrunu kucagina

O sesi biz duymuyoruz ama oglumdadda duymadim hic ilginc geliyor siz bole soyleyince
Annemle ablam da hiç duymamışlar canım, ben de burada okumasam belki korkardım ilk duyduğumda ama başına gelen çok varmış meğer. Günde birkaç kere oluyor artık, baya alıştım

Bizde ole bi isim ariyoruz o yuzden sanirim hic biseyi tutturamiyoruz ismiyle yasasin kizin bilge ismide gayet guzel şık duruyor bencede hemde popiler degil kimsede yok benimde ilk oglumun adı koray daha simdiye kadar hic bi ufak bebekte duymadim cevremde simdi ikinciye isim bulmakta cok zorlaniyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…