2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlısıyla alın kucağınıza. Ben de heyecanlanıyorum Doğum haberleri aldıkça. Misler gibi, koklarsınız inşallah yarın.

Dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin..

Kızlar sezeryanda en erken ne zaman oluyo doğum tahmını tarıhten kaç hafta once 2 mi ?
Ben yarın tam 38+0 olacağım canım.nst de hafif sancılar var beklemeyelim dedi.
Hayırlısıyla alın kucağınıza. Ben de heyecanlanıyorum Doğum haberleri aldıkça. Misler gibi, koklarsınız inşallah yarın.
Dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin..
Hayırlı olsun canım, yarın kavuşuyorsun inşallah kuzuna Rabbim en güzel şekilde geçen bir doğum nasip etsin canım

hiç korkma heyecan yapma. Çok sevinmeli sin yarın evladına kavuşacaksınız. Başka duyguları düşünme sevin sadece. İnşallah hayırlı doğum ların olsun sağlıklı sihatli al kucağına

Allah razı olsun kızlar. Daha doktorun yanında gözlerim doldu eve geldim boşaldı gözyaşlarım

Biraz stres yaptım sanırım basıma ağrı girdi

Kızlar merhabalar :) benim de dün çatı muayenem vardı, muayene sonucumda 1 cm açıklık var dedi doktor. Normal doğuma da müsaitmişim. Bu arada çatı muayesi hiç de korkualn gibi birşey değilmiş. Gayet rahat geçti. Tek tavsiyem kendinizi kasmayın, rahat bırakın ve derin diyafram nefesi alın. açıkçası ağda daha çok acıyor :)) 37artı1 hftalığım bgn itibariyle de. 1 cm açılmayı duyunca kendi lendime kuruyorum acaba ne zaman olur diye :) bana artık bol bol hurma yememi, squat yapmamı, yürüyüşe çıkmamı ve taban tabana bağdaş kurmamı önerdi doktorum.

Herşey çok çok güzel olacak yarın kucaginda olacak kızın dünyanın en güzel duygusu...

İyi akşamlar hanımlar, daha önce buraya yazmadım ama ben de kasım annesiyim, 2 yaşında da bir kızım var allah bağışlarsa.. 2. Bebek olduğu için daha sakinim tabi :) ben de rahim ağzı yetmezliği var o yüzden dikişli olarak hamileliğim devam ediyor. Çok şükür bugünlere geldik. Sadece şu an tek sorunumuz bebeğin 2 kordon boynuna dolanmış olması. O da Doğum şeklimizi etkileyecek. İlk Doğumum normal olmuştu açıkcası sezeryandan korkuyorum ama hayırlısı olsun diyelim. Allah Hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

korkma canım, sezeryanda önünde perde olduğu için hiçbirşey görmüyorsun ve zaten hissetmiyorsun. Yakında arkadaşım sezeryan oldu, artık dikiş de atmıyorlarmış, dokuyu yapıştıran bir sprey sıkıyorlarmış, yarasını gösterdi de bana, valla tırmakla elini çizmişsin gibi birşey. inşallah herşey güzel olacak, pozitif odaklan, aksini hiç düşünme ve dinleme :)

hadi Allah kurtarsın canım. Hazır mı herşeyin ? valizini son kez kontrol et istersen. ojeli gitme belki genel anestezi vermeleri gerekir, narkoz etki etmeyebiliyor oje olunca. zaten spinal olacaksan da hiçbir anı kaçırmadan bebişini kucağına alcaksın. Allah sağlıkla kavuştursun canım :))

Sağolasın canım ama ben genel anestezi ile olurum olursam çünkü o kesme sesleri bile beni bayıltır , o tarz şeyler beni çok tutuyor ne yapacaklarsa ben uyurken yapsınlar :)

Aldı aldı elaleme gösteriş yapabilmesinşn tek yolu oydu. Yoksa millet bukadar prayı nereye harcıyorsun bi torununa oda alamadınmı der di.. yoksa bayılıp almadı yani ama sağolsun yine büyük masraftan kurtardı bizi. Ay yok artık başkasının altınını kendi taksr gibi mi yaptıı
Aay sağlıcakla gelsin dünyaya inşallaah. Hayırlısı buymuş dmekki :)) bizim için de bol bol dua et :)
Benmki de medilife hastanesinde doğum yap orası çok iyiymiş deyip duruyo. Orda doğum 950 civarında benm yapacağım yerde 2100 yada zamlı fiyat yaparlarsa bana 2600 tl. Para benden çıkacak ben dert etmiyorum o dert ediyo.. en sonunda baktı gitmiyorum oraya sustu.
Aynen he kendi vermicekse ona ne neyin ne kadar olduğundan..

Anladım

Sağol cnm. 36 normal kabul edılıyo yanı ?
Yok normal kabul edilmez. Ama mecbursa yapılır yani. 37 sonrası daha az riskli diye biliyorum. Ben hastanede yatarken yanımdaki kızcağız gebelik zehirlenmesi ile yatıyordu orada. 15 gündür yatıyormuş. 37iyi doldursun diye uğraşıyolardı. Ama her an da ameliyata alınabilecek hazırlıktaydılar.

Kasım bebeklerinden aceleci olanlar var mı diye merak edip girmiştim sizi gördüm :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun sorunsuz sıkıntısız bir doğum olsun inşallah
Yarın bu saatlerde bebeğiniz karnınızda değil göğsünüzde uyuyacak ne güzel bir duygu
İnşallah bizlerde o günleri görür sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza

bakalım biz neler yasıcaz gunumuzu gorcez mı yarın gene sancı olursa gıtcem pazar malum dr da olmayacak ortada kalmayım

bugun doktora gittim burun tikanikligim icin muayane etti antibiyotiklik durumun yok dedi soguk alginligi dedi ancak parol ve serum fizyolojik yada okyanus suyu deniz suyu olabilir persembeye kadar iyilesirim insallah

Allah yardimcin olsun saglikla bebegine kavusursun insallah

Amin sağolasın canım. Genel anestezi olacak onu tercih ettim belki bebeğimin çıkmasını goremicem ama diğerini de kaldıramam diye düşündüm .biraz heyecanlı stresli yapım var

Amin İnsaAllah canım. unutmazsam son anda da ederim

Allah razı olsun amin canım amin çok sağol

Selam bugün randevum vardı
36+0 olarak şu an 2800 gr mış
Yüzünü göstermiyor inatçı.
40 dk nst de kaldım
Çoğunlukla 40-60 olmak üzere arada 80-100 gibi düzensiz kasılmalar çıkmış ama ben hiçbir şey hissetmiyorum
Doktora da söyledim hissetmemen daha iyi dedi. Benim gibi hissetmeyen varsa endişe etmesin diye yazayım dedim
Yine 10 gün sonra çağırdı

Doğ
duktan sonra 9.ayda düzelmeye başlamıştı benim ilk çocukta her çocuk aynı olmuyo inşallah uykuyu sever minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…