Hayırlısıyla alın kucağınıza. Ben de heyecanlanıyorum Doğum haberleri aldıkça. Misler gibi, koklarsınız inşallah yarın.Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Miyomum da var.eger alinabilirse onun da alinmasina karar verdik.
Eşimle ben tabi biraz afalladik.duygu karmaşası yaşıyorum aniden gelişince.
Dua edin bize kızlar
Dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin..Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Dua edin bize kızlar
Sağol cnm. 36 normal kabul edılıyo yanı ?Her şey yolundaysa 39 bitimi. Değilse 36da 37de olur 38de
Ben yarın tam 38+0 olacağım canım.nst de hafif sancılar var beklemeyelim dedi.Kızlar sezeryanda en erken ne zaman oluyo doğum tahmını tarıhten kaç hafta once 2 mi ?
Hayırlısıyla alın kucağınıza. Ben de heyecanlanıyorum Doğum haberleri aldıkça. Misler gibi, koklarsınız inşallah yarın.
Dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin..
Hayırlı olsun canım, yarın kavuşuyorsun inşallah kuzunaRabbim en güzel şekilde geçen bir doğum nasip etsin canım
Ayy ne güzel yaa bugün doktor bana 4 yada 6 haftan kaldi doguma dediginde bile ne kadar heyecanlandım heralde yarin dese heyecandan sabah edemezdimrabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hic panik yapma streste yapma sadece yarin gelecek mucizeni düşün
hiç korkma heyecan yapma. Çok sevinmeli sin yarın evladına kavuşacaksınız. Başka duyguları düşünme sevin sadece. İnşallah hayırlı doğum ların olsun sağlıklı sihatli al kucağına
Herşey çok çok güzel olacakBen yarın tam 38+0 olacağım canım.nst de hafif sancılar var beklemeyelim dedi.
Allah razı olsun kızlar. Daha doktorun yanında gözlerim doldu eve geldim boşaldı gözyaşlarım
Biraz stres yaptım sanırım basıma ağrı girdi
korkma canım, sezeryanda önünde perde olduğu için hiçbirşey görmüyorsun ve zaten hissetmiyorsun. Yakında arkadaşım sezeryan oldu, artık dikiş de atmıyorlarmış, dokuyu yapıştıran bir sprey sıkıyorlarmış, yarasını gösterdi de bana, valla tırmakla elini çizmişsin gibi birşey. inşallah herşey güzel olacak, pozitif odaklan, aksini hiç düşünme ve dinleme :)İyi akşamlar hanımlar, daha önce buraya yazmadım ama ben de kasım annesiyim, 2 yaşında da bir kızım var allah bağışlarsa.. 2. Bebek olduğu için daha sakinim tabi :) ben de rahim ağzı yetmezliği var o yüzden dikişli olarak hamileliğim devam ediyor. Çok şükür bugünlere geldik. Sadece şu an tek sorunumuz bebeğin 2 kordon boynuna dolanmış olması. O da Doğum şeklimizi etkileyecek. İlk Doğumum normal olmuştu açıkcası sezeryandan korkuyorum ama hayırlısı olsun diyelim. Allah Hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hadi Allah kurtarsın canım. Hazır mı herşeyin ? valizini son kez kontrol et istersen. ojeli gitme belki genel anestezi vermeleri gerekir, narkoz etki etmeyebiliyor oje olunca. zaten spinal olacaksan da hiçbir anı kaçırmadan bebişini kucağına alcaksın. Allah sağlıkla kavuştursun canım :))Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Dua edin bize kızlar
Sağolasın canım ama ben genel anestezi ile olurum olursam çünkü o kesme sesleri bile beni bayıltır , o tarz şeyler beni çok tutuyor ne yapacaklarsa ben uyurken yapsınlar :)korkma canım, sezeryanda önünde perde olduğu için hiçbirşey görmüyorsun ve zaten hissetmiyorsun. Yakında arkadaşım sezeryan oldu, artık dikiş de atmıyorlarmış, dokuyu yapıştıran bir sprey sıkıyorlarmış, yarasını gösterdi de bana, valla tırmakla elini çizmişsin gibi birşey. inşallah herşey güzel olacak, pozitif odaklan, aksini hiç düşünme ve dinleme :)
Aldı aldı elaleme gösteriş yapabilmesinşn tek yolu oydu. Yoksa millet bukadar prayı nereye harcıyorsun bi torununa oda alamadınmı der di.. yoksa bayılıp almadı yani ama sağolsun yine büyük masraftan kurtardı bizi. Ay yok artık başkasının altınını kendi taksr gibi mi yaptııiyi kız odasını almış. Bizimki ilk çocuğunda hiçbişey almadı. Hatta beşik mevlidinde ismi söylenince birinin altının alıp takar gibi yaptı. Şimdi ikinci bunda da zıbın bile almadı. Sonrada çok özledik biz torunumuzu çok der gezerler.
Aay sağlıcakla gelsin dünyaya inşallaah. Hayırlısı buymuş dmekki :)) bizim için de bol bol dua et :)Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Dua edin bize kızlar
Benmki de medilife hastanesinde doğum yap orası çok iyiymiş deyip duruyo. Orda doğum 950 civarında benm yapacağım yerde 2100 yada zamlı fiyat yaparlarsa bana 2600 tl. Para benden çıkacak ben dert etmiyorum o dert ediyo.. en sonunda baktı gitmiyorum oraya sustu.benimkide geçen gün gelmiş diyorki işte bilmemkimin gelinde senin yapacağın özel hastanede yapmış sezeryan doğum parası vermiş ama oda parası vermemiş onlar diyo sanki parayı o verecek. Kocam verecek Allah Allah. Bende dedim evet oda kapatmamıştır oyüzden extra para vermemiştir. Biz oda kapatacağız oyüzden para vereceğiz dedim. Ben kimseyi çekemem aynı odada dedim. Hı dedi sustu kaldı.
AnladımBen yarın tam 38+0 olacağım canım.nst de hafif sancılar var beklemeyelim dedi.
Anladım cnm sende sağ salim kavuş inşşallah yarın bıtıyo ne guzel . Bizimde normslde 13 kasım 38+4 oluyodu. Tabı bı suprız yasamazsak. . En azından 36 yı gorsun gerisi sorun değil dedi dr . Yarın gene olursa sancım gıdıcem nıdılat verır senı bıraz musadeye alırız dedı. Oda ne kadar koruyucu onuda bılmıyorum. Hıc yasamadıgım seyler bu erken doğum ısslrrı
Allah razı olsun kızlar. Daha doktorun yanında gözlerim doldu eve geldim boşaldı gözyaşlarım
Yok normal kabul edilmez. Ama mecbursa yapılır yani. 37 sonrası daha az riskli diye biliyorum. Ben hastanede yatarken yanımdaki kızcağız gebelik zehirlenmesi ile yatıyordu orada. 15 gündür yatıyormuş. 37iyi doldursun diye uğraşıyolardı. Ama her an da ameliyata alınabilecek hazırlıktaydılar.Sağol cnm. 36 normal kabul edılıyo yanı ?
Kasım bebeklerinden aceleci olanlar var mı diye merak edip girmiştim sizi gördüm :)Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Dua edin bize kızlar
bakalım biz neler yasıcaz gunumuzu gorcez mı yarın gene sancı olursa gıtcem pazar malum dr da olmayacak ortada kalmayımYok normal kabul edilmez. Ama mecbursa yapılır yani. 37 sonrası daha az riskli diye biliyorum. Ben hastanede yatarken yanımdaki kızcağız gebelik zehirlenmesi ile yatıyordu orada. 15 gündür yatıyormuş. 37iyi doldursun diye uğraşıyolardı. Ama her an da ameliyata alınabilecek hazırlıktaydılar.
Ben yarın tam 38+0 olacağım canım.nst de hafif sancılar var beklemeyelim dedi.
hadi Allah kurtarsın canım. Hazır mı herşeyin ? valizini son kez kontrol et istersen. ojeli gitme belki genel anestezi vermeleri gerekir, narkoz etki etmeyebiliyor oje olunca. zaten spinal olacaksan da hiçbir anı kaçırmadan bebişini kucağına alcaksın. Allah sağlıkla kavuştursun canım :))
Amin İnsaAllah canım. unutmazsam son anda da ederimAldı aldı elaleme gösteriş yapabilmesinşn tek yolu oydu. Yoksa millet bukadar prayı nereye harcıyorsun bi torununa oda alamadınmı der di.. yoksa bayılıp almadı yani ama sağolsun yine büyük masraftan kurtardı bizi. Ay yok artık başkasının altınını kendi taksr gibi mi yaptıı
Aay sağlıcakla gelsin dünyaya inşallaah. Hayırlısı buymuş dmekki :)) bizim için de bol bol dua et :)
Benmki de medilife hastanesinde doğum yap orası çok iyiymiş deyip duruyo. Orda doğum 950 civarında benm yapacağım yerde 2100 yada zamlı fiyat yaparlarsa bana 2600 tl. Para benden çıkacak ben dert etmiyorum o dert ediyo.. en sonunda baktı gitmiyorum oraya sustu.
Aynen he kendi vermicekse ona ne neyin ne kadar olduğundan..
Kasım bebeklerinden aceleci olanlar var mı diye merak edip girmiştim sizi gördüm :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun sorunsuz sıkıntısız bir doğum olsun inşallah
Yarın bu saatlerde bebeğiniz karnınızda değil göğsünüzde uyuyacak ne güzel bir duygu
İnşallah bizlerde o günleri görür sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
duktan sonra 9.ayda düzelmeye başlamıştı benim ilk çocuktaGece uyuyamadigim icin bende o hallerde oluyorum o saattlerde o yuzden esimi ise yollar yollamaz uyuyorum daha yeni uyandim tüm günüm öldü yine hastaneye gitcem aksama misafirim gelcek yemek yapmam lazim uyku problemim ne zaman düzelicek cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?