- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Ne guzel ama mucize gibiler her yaptiklari bi degisik geliyor bazen kafasini dayiyor bi tarafim dimdik oluyor seviyorum o bolegeyi cok hosuma gidiyorAnnemle ablam da hiç duymamışlar canım, ben de burada okumasam belki korkardım ilk duyduğumda ama başına gelen çok varmış meğer. Günde birkaç kere oluyor artık, baya alıştım
Ben bi kac kere genel aneztesili operasyon oldum bunyem kaldirmadi cok zor ayildim yani ayildim ama hep uyku halindeydim ve ayaga kalkmakta da zorlandim dogumum epidurel oldu onda hic bole bisey yasamadim cok rahat ayaklandim ve en buyuk kesigimde sezeryan kesigiydi ona ragmen iyiydim kendimdeydim bilincliydim o yuzden ben kendime genel aneztesiyi uhgun gormuyorum ama herkeste farklidir bu durum kimseye su superdir su degildir diyememKızlar bende 1 kasımda sezaryan olacağım ama genel mi belden aşağımı karar veremiyorum korkuyorum belden aşağı istiyorum ama daha önce deneyimi olan var mı
+-oynayabiliriz tarihle dedi bebegin durumuna gore yani daha da fazla bekletemiyorlar riske atmamak icin dikisleri vsEvet benımde verdıgı tarıh 38+4
ben hiç ameliyat olmadım o yüzden hiç bilmiyorum ama tanıdığım çoğu insan belden aşağı daha iyi diyorlar işte heyecanlanıyorum korkuyorum birazda bilmiyorumBen bi kac kere genel aneztesili operasyon oldum bunyem kaldirmadi cok zor ayildim yani ayildim ama hep uyku halindeydim ve ayaga kalkmakta da zorlandim dogumum epidurel oldu onda hic bole bisey yasamadim cok rahat ayaklandim ve en buyuk kesigimde sezeryan kesigiydi ona ragmen iyiydim kendimdeydim bilincliydim o yuzden ben kendime genel aneztesiyi uhgun gormuyorum ama herkeste farklidir bu durum kimseye su superdir su degildir diyemem
Kbb mi gözüktün canım. Antibiyotiklik olmamana sevindim inşallah çabuk atlatırsın. Bende kaptım iyice artık kurtuluş kalmadı. Serum fizyolojik noluyo canım geçmiş olsun bu aradabugun doktora gittim burun tikanikligim icin muayane etti antibiyotiklik durumun yok dedi soguk alginligi dedi ancak parol ve serum fizyolojik yada okyanus suyu deniz suyu olabilir persembeye kadar iyilesirim insallah
O sesi hiç duymadım ya napıyo acaba betüş içeride :)))Kızlar az önce televizyon izliyorduk sesi çok açık değildi. Bizim kızdan çıtt diye yüksek bir ses geldi yine, eşim bile duydu bu sefer. Çok komikti ya
Dediğin gibi bugün benim de seri 40 seviyesinde sancı çıktı. Doğumhanedeki doktor eliyle gösterdi burda böyle böyle bi şeyler var tıbbi kelimeler kullandı kendi doktorunla bi görüş gel serum ya da elle kontrol yaparız dedi. Kendi doktorum nst gayet güzel dedi :) yani artık bu zamanlarda bu normal sanırım ve doktorunun dediği gibi düzenli olması önemli. Valla ultrasonla bakılırken bile canım çok yandı doktorum normal artık dedi. Tabi sen en iyisini bilirsin 2. Bebişin deneyimlisin.İşte ben 2 gun once belimden beri ağrıyo bu farklı bi ağrı diye gıttıgımde en yuksek 75 gormus 2 kere oburlerıde 40 larda fılan bugn dr konustum ne ıfade edıyo dıye. Duzensız sancıların var sıddetten cok duzen onemli dedı
Kbb mi gözüktün canım. Antibiyotiklik olmamana sevindim inşallah çabuk atlatırsın. Bende kaptım iyice artık kurtuluş kalmadı. Serum fizyolojik noluyo canım geçmiş olsun bu arada
saglik ocagina gittim cnm bizim doktorumuz uzman dr o guzelce muayne etti serum fizyolojik yani bildigimiz serum ezcaneden alabilirsin siringaya suyunu cekiyorsun sonra burnuna çekiyorsun akiyor daha oncede yapmıştım ordan biliyorum
Ne yapıyor bilmiyorum ama aşırı hareketli yaramazKbb mi gözüktün canım. Antibiyotiklik olmamana sevindim inşallah çabuk atlatırsın. Bende kaptım iyice artık kurtuluş kalmadı. Serum fizyolojik noluyo canım geçmiş olsun bu arada
O sesi hiç duymadım ya napıyo acaba betüş içeride :)))
4000. sayfamız kutlu olsun canımAaaa 4bin sayfa olmuşuzzzz
Nice muhabbetlerimiz olsun hep güzel haberler verelim inşallah canlarim
Yok cnmKızlar ya en geç 1 den sonra yemek yeme dedi doktor.su icebiliyor muyum?
Kızlar az önce televizyon izliyorduk sesi çok açık değildi. Bizim kızdan çıtt diye yüksek bir ses geldi yine, eşim bile duydu bu sefer. Çok komikti ya
Oy maşallah annesi yarın kavuşacaksınız zaten ama şimdiden sana merhaba diyorBizim kızın da şuan çıt sesi çıktı :))
Hadi yaa :)) benimki 3 5 kıpraşıp sonra bi kenarı kıvrılıyo yavrucağzım :))))Ne yapıyor bilmiyorum ama aşırı hareketli yaramazuykuya dalamıyorum
4000. sayfamız kutlu olsun canım
Bizde ole bi isim ariyoruz o yuzden sanirim hic biseyi tutturamiyoruz ismiyle yasasin kizin bilge ismide gayet guzel şık duruyor bencede hemde popiler degil kimsede yok benimde ilk oglumun adı koray daha simdiye kadar hic bi ufak bebekte duymadim cevremde simdi ikinciye isim bulmakta cok zorlaniyorum o yuzden
Oy maşallah annesi yarın kavuşacaksınız zaten ama şimdiden sana merhaba diyor
Bebisin ve senin sagligin daha önemli canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cok guzel yaa bebisine kavuşuyorsun darisi bizlereKızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Miyomum da var.eger alinabilirse onun da alinmasina karar verdik.
Eşimle ben tabi biraz afalladik.duygu karmaşası yaşıyorum aniden gelişince.
Dua edin bize kızlar
Bizimki de minnoş minnoş iki tane vurur, devamlı uyurdu normaldeHadi yaa :)) benimki 3 5 kıpraşıp sonra bi kenarı kıvrılıyo yavrucağzım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?