2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de hiç pembelik kırmızılık görmedim canım sorun olmaz inşallah. Gerçi senin doğumun baya yaklaşmış zaten :)
Insallahh :) evet bekliyorum bn de sabirsizlikla.

Aynen oyle ama dinlemek de lazim gercek sanci geldiginde bunlardan farkli oldugunu farkedip ayirtedicez iste :) yalanci demekki hala doguramadigimiza gore. :) Bu haftalarfa muayene eder seni de. Beni de yeni muayene etti cunku.

Ne kadar dogru bir karar almissiniz. Ben cocugun altini üstünü degistiremem cok minik olacak korkarim diye annemi cagirdim. Annem gelecegi icin kv de geliyor bizmkiler küsler bir de. Valla Allah kismet ederde cocugumu saglikla alirsam kucagima, alcam koynuma kim naparsa yapsin umrumda olmaz.

Oy maşallah bebişinee :) hayırlısı olsun canım sağ Salim al kucağına :)
Benm Arkadaşımın bebeğinin ismi Muhammed Çınar :))) selim çınar da güzel olabilir aslında ama eşin ayaz ı istemiş. Çınardan sa selim ismi daha hoşuma gitti canım Selim ayaz bence
Canım öncelikle bebişine maşallah. Hayırlısı nasılsa o şekilde al kucağına. Omuzları yada başı geniş bebeği doğurmak zor oluyo Allah korusun bebek doğum kanalına girince sezaryene de dönülmüyor. Epidüral de sana ağrı kesici bi cihaz takılıyorlar kzum ağrı hissettikçe butonu var onun ona basıyorsun ve sana ağrı kesici enjekte ediliyo( spinalle karıştırmıyosam benim akrabam da epidural oldu ve bu şekilde anlattı ona da +400 olarak takmışlardı onu) spinal de sadece belden aşağısı uyuşuyo. Ağrı kesiciyi de seruma vs katıyolardır illaki. Yinede karar senin tabiki canım ama epidural yapan akrabam çok memnundu o takılan şeyden

Cok sinir bozucu ama ben zar zor katlanıyorum. Doguma da cagirmicam zaten onuda annemi de dogurduktan sonra gelsinler o sanciyla bide onlarin inatlasmasini cekemem
Herseyimiz ayni eltim olsaydi eger eltim misin diye suphelenirdim [/QUOTE]
Aslında senin gibi bi eltim olaydi keske belki birlikten kuvvet dogardi da ugrasamazdi ama bende tek gelinim

Valla bizimkilerde küs mü baris mi bilmiyorum ama birbirlerinden haz etmedikleri kesin bende acikcasi yapabilir miyim diye cekiniyorum ama onlarla ugrasmaktansa bi sekilde hallederim diye düşünüyorum. Ama esim tek basina beklerken hemsireler biseyler istediğinde falan yetişebilir mi onu bilmiyorum.

Bencede kapısüsü yaptıracaksan sipariş vermelisin 2 hafta sürüyor gelmesi

Çok sag ol canım. Hep beraber inşallah :)

iyi kız odasını almış. Bizimki ilk çocuğunda hiçbişey almadı. Hatta beşik mevlidinde ismi söylenince birinin altının alıp takar gibi yaptı. Şimdi ikinci bunda da zıbın bile almadı. Sonrada çok özledik biz torunumuzu çok der gezerler.

Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Miyomum da var.eger alinabilirse onun da alinmasina karar verdik.
Eşimle ben tabi biraz afalladik.duygu karmaşası yaşıyorum aniden gelişince.

Dua edin bize kızlar

benimkide geçen gün gelmiş diyorki işte bilmemkimin gelinde senin yapacağın özel hastanede yapmış sezeryan doğum parası vermiş ama oda parası vermemiş onlar diyo sanki parayı o verecek. Kocam verecek Allah Allah. Bende dedim evet oda kapatmamıştır oyüzden extra para vermemiştir. Biz oda kapatacağız oyüzden para vereceğiz dedim. Ben kimseyi çekemem aynı odada dedim. Hı dedi sustu kaldı.

Bu isim durumu çok meşakkatli siz beğenseniz etrafınız beğenmiyor.
Çınar ismi çok popüler günümüzde her yerde bi çınar, rüzgar, poyraz, yiğit var. Ben böylesine popüler ismi o dönem vermek istemezdim bebeğime.
2 isim de gereksiz geliyor bana. Çünkü zamanla tek isimle sesleniyor aile. Sonra okulda diğer ismiyle sesleniyorlar, kim hangi ismi seviyorsa öyle sesleniyor çocuğun da kafası allak pullak oluyor. Optiklerde zorlanır vakit harcar, optikleri şimdi 1. Sınıfların sınavında bile dağıtıyorlar. Yazık çocuklara.
Geçen öğretmen dayımıza sormuştuk ne isim koyalım diye “ne isim koyarsanız koyun da kısa isim olsun. Çocuklar durmadan soruyor sınav zamanı, öğretmenim ismim sığmıyor napiyim? Diyorlarmış :)”
Ben işin fonetiğindeyim aslında, kulağa hoş gelen isimleri beğeniyorum. 2 isim sevmiyorum dedim ama arkadaşımızın oğlunun ismi -ekin ekrem- ve çok beğeniyorum ismini. Sanırım seslenişi güzel geliyor kulağıma.
Selim ismi güzel, klasik ama şimdi selimin yanına çınar ya da ayaz koysanız kayınbabanınızın isminin yanına modern isim koyduğunuzu düşünürdüm. Öyle bir izlenim yatarıyor bana klasik isimle günümüz popüler isimlerin birleşimi.
İ-e-ö-ü ince sesli harflerden oluşan isimler kulağa hoş geliyor.

Bu kadar ayrıntılısın sen ne koyuyorsun dersen ben bilge koyuyorum kızıma. Hem etrafımda hiç yok hem bilindik bir isim hem popüler değil hem farklı olacam diye zorlama değil. Anlam arayana anlamı da güzel. İlk başta beğenmedim ama söylene söylene alıştım. Beğenmeyen de çıkıyor.
Ortaya net bir öneri olmadı ama fikrimi söyledim. Gönlünüzden geçen olsun.

hiç korkma heyecan yapma. Çok sevinmeli sin yarın evladına kavuşacaksınız. Başka duyguları düşünme sevin sadece. İnşallah hayırlı doğum ların olsun sağlıklı sihatli al kucağına

Hayırlı olsun canım, yarın kavuşuyorsun inşallah kuzuna Rabbim en güzel şekilde geçen bir doğum nasip etsin canım

Ayy ne güzel yaa bugün doktor bana 4 yada 6 haftan kaldi doguma dediginde bile ne kadar heyecanlandım heralde yarin dese heyecandan sabah edemezdim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hic panik yapma streste yapma sadece yarin gelecek mucizeni düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…