2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar

Ben grip oldum ya ne yapıcam????
Valla bende yaklaşık 1 haftadır gribim geçmedi. Ihlamur tükettim sürekli ballı limonlu su içtim ama yok. En son sağlık ocağında muayene oldum antibiyotiklik bişeyin yok dedi ama öyle bi öksürüyorum ki midem kalkıyo. Bikaç gün daha geçmezse hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Sen bence benm gibi yapma başından git doktora. Bende çok korkuyodum doğuma girerken burnumun tıkalı olma ihtimalinden ama geldi işte başımıza..

LezzetliCipetpet kuzum sana da geçmiş olsun hepimizde bişey çıkıyo ya. Benmde karnımın altı ağrıyo dünden beri. Adet ağrısı gibi.
Doktora gidecekmisin bugün?

Ben en az 5 kere soylemisimdir bir kere boyle test yapmadi benim doktorum doguma az kaldi p.tesi 40 haftam doluyor. gidicem doktora tekrar bakalim.
Bende aynısını yaşamıştım su olduğunda hissedersin, iç çamaşırını değiştirme ihtiyacı duyarsın demişti. Ben de önemsemiyorum o yüzden az gelenleri. Tekrar danış drna için rahat etsin

2 hafta önce ağır gribe yakalandım doktorum ıhlamur iç dedi, boğazım berbattı. İllaki onun faydası oluyor. Dr na danışarak kulan istersen canım. Burnumuda genzimide tuzlu su ile temizledim. Nane limon içtim. Drun onayını alarak tabi.Allah en acilinsen şifalar versin

Günaydın arkadaşlar. Nasıl .gidiyor doğum yapan ve yapmak üzere olanlar?

Bugün doktor kontrolum var sezeryan tarihî belli olacak mi bilmiyorum gidip görecez.
Bebisim kaç kg oldu acaba?
Benim spinal sezaryen olacak, 38.haftadaki son kontrolde vereceğim gününü dedi. Bebişte iyidir inşallah, spinal mi olacak sizinde belli mi

Benimki öyle su dökmüs gibi bir islaklik degilde nemli gibiydi degisikti. Bugunde bi takip edip ona göre doktora yazarim yada giderim artik

Kızlar hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar

Doğum yapan varsa Allah bağışlasın
Hastalara geçmiş olsun
Bebiş lerini bekleyenlere de az daha sabır diliyorum çok az kaldi kavusmanıza
Siz nasilsiniz
Agrin sizin varmi toparlandinmi
Iyice ustalastin mi emzirmede
Nasil gidiyo :)

Siz nasilsiniz
Agrin sizin varmi toparlandinmi
Iyice ustalastin mi emzirmede
Nasil gidiyo :)
Ağrım yok çok şükür de carşamba günü sarılık değeri sınıra yakındı bugün yine kontrolumuz var.şekeri düşmesin emzirelim diye uyandiriyoruz belli aralıklarla.
Dün huzursuzdu biraz meme tutmadi surekli agladi.oturdum ben de ağladım

Kızlar günaydın nasılsınız :)) 38+1 olduk oğluşumla ve bende yaklaşık 4 5 gündür geceleri inanılmaz kasık ağrıları oluyor sabah uyanıp ayağa kalkınca da ağrıdan eser kalmıyor neden ki acaba normal mi böyle olması

Daha zamaninda varmis senin 38 i gecsin insallah saglicakla gelsin. bende bugun dogurur,muyum acaba diye uyaniyorum hergün benimkide gelmiyor
Yere çömelme hareketi yap cnm. Oldukça etkili zira bu yasadıgım sancıların tek sebebi sürekli oğlumun peşini toplamaktan oldu.

Aynen son zamanlar oldugu icin bende yasiyorum her gece o agrilari

Herkese günaydın . Sabah göbeğime bi bakıyım dedim açtım bide ne göreyim göbeğim düşmüş artık. Varmı göbeği düşen bunu hisseden ben şok

Benimki de daha aşağıda
Zaen kafasının da aşağı doğru gittiğini hissediyorum
Midemi rahatlattı aşağı inmesi

Göbek deliğim bariz eski yerinde değil karnım asağı doğru ne demek yanı sımdı bu

Angajman deniyormuş
İlk doğumlarda mutlaka oluyormuş
İki ve sonrakilerde olmayabilirmiş ama bak sende olmuş pelvik kemiklerin arasına sokmuş kafayı artık demek. İyi bişey yani
Ama bu defa da idrar torbasına baskısı çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…