Çok geçmiş olsun canım ya tam da spn günler, en çok korktuğumuz şey...Ben grip oldum ya ne yapıcam????
Bu arada kaynamış soğumuş bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı tuz koyup gargara yapabilirsin canım, boğaz ağrısına çok iyi geliyor... Evde okyanus suyu varsa burnunu onunla temizleyebilirsin, yoksa yine bu tuzlu suyla da temizleniyor.Ben grip oldum ya ne yapıcam????
Çok geçmiş olsun canım ya tam da spn günler, en çok korktuğumuz şey...
Ben de şifayı kapmışım, hastanede bulaştı kesin diyorum... Parol içeceğim ilerlemeden, bir de ev yapımı sirke var evde, onu içeyim mikrobu kırar dedim
Geçmiş olsun canım, niye olur ki acaba...Her gece aynı saatte şiddetli sırt ağrısıyla uyanıyorum 2 haftadır anlamadım neden bir kaç saat iyice artıyor sonra geçiyor hergun sabaha karşı 4 te başlıyorsırtım belim nere ağrıyor onu bile anlamıyorum şiddetinden
Çok geçmiş olsun canım ya tam da spn günler, en çok korktuğumuz şey...
Ben de şifayı kapmışım, hastanede bulaştı kesin diyorum... Parol içeceğim ilerlemeden, bir de ev yapımı sirke var evde, onu içeyim mikrobu kırar dedim
Bu arada kaynamış soğumuş bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı tuz koyup gargara yapabilirsin canım, boğaz ağrısına çok iyi geliyor... Evde okyanus suyu varsa burnunu onunla temizleyebilirsin, yoksa yine bu tuzlu suyla da temizleniyor.
Off baya fena o zaman canım... İmkanın varsa şimdi bile kalkıp yap derim, ne kadar erken o kadar iyi.Teşekkür ederim yapayım bari sabah kahvaltıdan önce
Boğazımdan bişey geçecek kadar boşluk kalmamış gibi
Off baya fena o zaman canım... İmkanın varsa şimdi bile kalkıp yap derim, ne kadar erken o kadar iyi.
Kaynamış soğumuş su yoksa hazırda içme suyuyla yapabilirsin demişti hamileyken gittiğim bir doktor. 500lük şişeye iki tatlı kaşığı tuz koy çalkala, onunla gün boyu çalkala boğazını diye. Normal bardağa da yapabilirsin sen, ne de olsa evdeyiz.
Burnunu da temizlersen tuzlu suyla en azından ağzından nefes almamış olursun, boğazın dinlenir
İnşallah çabuk atlatırsın ama baktın geçmiyor kötüleşiyor, kesin doktora git. Antibiyotiklikse seninki de hamileyken kullanılan antibiyotikler var agumentin filan..Sağol deniycem şimdi :)
Offf ya 9 ay durdum durdum şimdi mi hasta olunur ya
Tam izne çıkmıştım keyfini çıkaracaktım biraz
Geçmiş olsun inşallah çabucak gecerSağol deniycem şimdi :)
Geçmiş olsun canım, niye olur ki acaba...
Canım şeker problemin yoksa zencefilli bal yap sabah mutlaka bı kaşık parolda iç rahatlarsın çok zorluyor ama bir iki güne geçer inşallahSağol deniycem şimdi :)
Amin canım, her saniye bir şey çıkıyor gibi geliyor bana da... Hastalık çekiyorum üstüme resmen korktukça beteri oluyor. Öksürük, boğaz ağrısı için bir şey yapayım derken az önce bir sancı girdi karnıma ki kitlendim yaniAllah'ım hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun çok zorlanıyorum artık korku endişe ağrılar hepsi bı arada
Muhtemelen senin dr.da ultrasonda bakıyordur sorun olmadığını düşünüyordur ondan kesin yapmıyordur..Ben en az 5 kere soylemisimdir bir kere boyle test yapmadi benim doktorumdoguma az kaldi p.tesi 40 haftam doluyor. gidicem doktora tekrar bakalim.
Geçmiş olsun canım havalar fena bende korkuyorum.. ben hamileliğimin basinda grip olmustum zencefilli ballı limonlu su yapmıştım canım o zaman tabii daha gebelik sekerim yoktu. Tabii bol bol dinlenmen lazım... ve yemek konusunda iyi ye canım çünkü hafif yiyince hastalık güçsüz bulmasın seni yayılamasın. Direncin artar...Ben grip oldum ya ne yapıcam????
Geçmiş olsun canım havalar fena bende korkuyorum.. ben hamileliğimin basinda grip olmustum zencefilli ballı limonlu su yapmıştım canım o zaman tabii daha gebelik sekerim yoktu. Tabii bol bol dinlenmen lazım... ve yemek konusunda iyi ye canım çünkü hafif yiyince hastalık güçsüz bulmasın seni yayılamasın. Direncin artar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?