Artık aşağıda olması normal, ki bana kanala girmiş dedi. Ona rağmen cinsel ilişki öneriyorum dedi.Doktorum hiçbişey söylemedi bizde sormadık ama bebeğin başı aşağıda o yüzden bu engel mi diye sormak istedim
Bende 1haftadır öyleyim. Gece uykum bölünmesine rağmen sabah 6da filan kalkıyo iş saatine kadar kendime vakit ayırıyodum. Şimdi onu bırak derste bile uykum geliyo akşam erken uyuyorum. Yine de halim yok işlerim hep kaldı Doğum yaklaştı ay ayy stres oldumİyi geceler herkese dün ve bugün halsizlikten ölüyorum gözlerimi açacak mecalim yok nerdeyse ki gebeliğin en başından beri hiç yatmadım sürekli enerjik ev iş yürüyüş çarptı beni bu iki gün.. benzer şeyler yaşayan var mı ?
Kasım sonu inşallah canım DoğumCanım ben de dün gece çok kasindim bebe yağı ya da badem yağı bol bol sürüyorum o durumlarda bazen kıyafet de kasindiroyor degince başka kıyafet giyiyorum daha bol.
bu hafta çok hizli büyüyorlar.
Canım ben ince ama uzun kollu aldim havalar soğumaya da başladı. Doğumdan sonra çok usuyorsun. Yanına yedek tişört de al . Sicaklarsan giyersin. Ne zaman doğum belli mi kesin ?
Banada geliyodu öyle acile gitmiştim idrarımmış meğerse o gelen.bebek baskı yapınca mesaneye idrar geliyomuş öyle az az.Ama seninkide aynımıdır bilemiyorum tabi ben çok korkmuştum keseden mi geliyo diye.Yine takip et tabi sen iyiceKizlar size bir sorum olacak. 39+4 günlük hamileyim bugun itibariyle. En son ptesi doktora gittim rahim agzim kapaliydi. Bugun bir yemek kasigi kadar su gelmis camasirima. Biraz önce de baktim cok az cay kasigi boyutnda gelmis. Randevuma 3 gün var. Napsam bilemedim. Akintisi bu sekilde su gibi gelen varmi. Ozellikle cok ayakta oldugum günlerde geliyor bu sekilde
Ya benimde hep geliyor. Her zamanda doktoruma söylüyorum fitil veriyor rahim agzin kapali gelmez diyor. Ama bu sefer sanki biraz fazla geldi sirilsiklam degil nemli gibi. Bebekte hareketli. Yani suyum gelsede sorun degil bebek artik zamaninda dogum sınırına geldi cok sükür. Ama boyle sizinti seklnde degilde anlicagim sekilde gelsin ki hastaneye gidiyim. Boyle gidip soylicek biseyde bulamiyorum hep soyluyorum doktora cunku oda bisey yok diyip gonderiyorBanada geliyodu öyle acile gitmiştim idrarımmış meğerse o gelen.bebek baskı yapınca mesaneye idrar geliyomuş öyle az az.Ama seninkide aynımıdır bilemiyorum tabi ben çok korkmuştum keseden mi geliyo diye.Yine takip et tabi sen iyice
Aynen banada öyle olmuştı hatta su değil dediklerinde bile inanmamıştım korkudan şimdide eğilince yada ayakta çok kalırsam oluyo bebeğin başı aşağıda sanırım o yüzden o kadar baskı yapıyo bazen.Aynen bende dediğin gibi anlayabileceğim şekilde gelsin geldiği zaman diyorumYa benimde hep geliyor. Her zamanda doktoruma söylüyorum fitil veriyor rahim agzin kapali gelmez diyor. Ama bu sefer sanki biraz fazla geldi sirilsiklam degil nemli gibi. Bebekte hareketli. Yani suyum gelsede sorun degil bebek artik zamaninda dogum sınırına geldi cok sükür. Ama boyle sizinti seklnde degilde anlicagim sekilde gelsin ki hastaneye gidiyim. Boyle gidip soylicek biseyde bulamiyorum hep soyluyorum doktora cunku oda bisey yok diyip gonderiyor
Ayy umarım bi an önce hayırlısıyla enerjimde bebiste gelirKesinlikle son zamanlar diye oluyor. Ama doğum belirtilerinden biri de enerjik hissetmekmiş enerjik hissedersen bebiş geliyor demek
Bende inanamiyorum basindan mi saviyor diyorum ama niye tehlikeye atsin diyorum sonrada. yarinda bakiyimda olmazsa yine giderim napiyim ya aklimda kalacagina baksin doktor. Son günlerim zaten korkularim endiselerim var birde bu cikti basima.Aynen banada öyle olmuştı hatta su değil dediklerinde bile inanmamıştım korkudan şimdide eğilince yada ayakta çok kalırsam oluyo bebeğin başı aşağıda sanırım o yüzden o kadar baskı yapıyo bazen.Aynen bende dediğin gibi anlayabileceğim şekilde gelsin geldiği zaman diyorum
Varis bende var şuan canım. Öncesinde de damarlarımın renginden dolayı soğuklarda ağrıyan ayaklarımdan dolayı zaten şüpheleniyordum. Hamileliğimin 4.ayından itibaren ayaklarım çok şişiyodu. Haddinden fazla. Sol ayağım sağa göre hep daha fazla şişiyodu. Doktorum en sonunda doppler çektirmeme karar verdi çünkü anormal şekilde hep sol şişik ve kalp damarla alakalı olabilir dedi. Sonucunda varis çıktı. Varis çorabı almamı söyledi ama henüz almadım sonucada şaşırmadım. Sağa göre sol ayağımda daha fazla morluk var özellikle diz kapağımın arkasından öne doğru gelen damarm sürekli morVaris problemi olan oldu mu kızlar? Sanırım Doğumdan sonra tedavi olmalıyım. Yaştan dolayı olabilir belki de.Bacak varislerim berbat durumda. Üstüne dişim de kırıldı. Hangi ara yapılacak bilemiyorum.
Canım eskilerin üşümemek adına bellerine sardıkları pamuklu ince şal gibi birşey. Sanırım o zamanlar korse olayı pek yoktu; doğum yapanlara da sararlarmış. Babamdan alıkoydum ben de. Asker malzemesi satılan yerlerde de görmüştüm. Ucunu belinde sabit tutuyorsun; başka biri etrafında dönerek sıkı sıkı sarıyor. Benimki normal doğumdu sezeryanda kullanılır mı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2200820
Yanlış ölçüm olabilir. Artık sonlara doğru hata payı yüksek olabiliyor. Geçen gittiğimde +- 477 g fark olabilir yazıyordu kağıtta. Bir hafta ileri gözüken sonrakinde geri gözüküyor ama tam bilinemiyor. Doğumdan sonra şu ultrason değerlerinin tutup tutmadığını yazsak ya.
Çok güzel olmuş bak, güle güle kullansın bebeğiniz. Şikayetiniz yoksa bekler babasını tabi daha gününüze var sanırım.
İlk bebeğimde almadım ,2. De arabasıyla takım satılıyor diye aldık. Heveslendim kullanırız diye. Çünkü ev gezmelerinde bile onun içinde duran bebekleri görmüştüm.Çok kullanamadık ama. Evin içinde reflü yatağında durdu. İçinden hep kaydırıyordu biraz büyüdüğünde sıkılıyordu. Arabayla çıkmıyorsanız gerekli olmayabilir.
Eczanede bunun için bişey satılıyomuş ped gibi galiba tam bilmiyorum yani kesenin suyu mu yoksa idrar mı diye ama adını bilmiyorum gruptan okumuştum bi araştır istersen için rahat eder ben tekrar yaşarsam ondan almayı düşünüyorumBende inanamiyorum basindan mi saviyor diyorum ama niye tehlikeye atsin diyorum sonrada. yarinda bakiyimda olmazsa yine giderim napiyim ya aklimda kalacagina baksin doktor. Son günlerim zaten korkularim endiselerim var birde bu cikti basima.
Canım aynen bu durumu yaşadım dr.once yara bandı gibi bisey verdi sonra ben yapamayınca onunla eczaneden bi test aldırdı kendisi yaptı ve kese sizintisi değil. Ne o zaman dedim idrardir olabilir dediKizlar size bir sorum olacak. 39+4 günlük hamileyim bugun itibariyle. En son ptesi doktora gittim rahim agzim kapaliydi. Bugun bir yemek kasigi kadar su gelmis camasirima. Biraz önce de baktim cok az cay kasigi boyutnda gelmis. Randevuma 3 gün var. Napsam bilemedim. Akintisi bu sekilde su gibi gelen varmi. Ozellikle cok ayakta oldugum günlerde geliyor bu sekilde
Onu bende duydum arastirmistim hatta surekli basima geldigi icin bu sivi akinti. dogru sonuc vermiyor falan yazan olmus. Dahada telaslandirir diye hic almadim ben canimEczanede bunun için bişey satılıyomuş ped gibi galiba tam bilmiyorum yani kesenin suyu mu yoksa idrar mı diye ama adını bilmiyorum gruptan okumuştum bi araştır istersen için rahat eder ben tekrar yaşarsam ondan almayı düşünüyorum
Nasil bir test canim biz kendimiz alip yapabilirmiyiz ?Canım aynen bu durumu yaşadım dr.once yara bandı gibi bisey verdi sonra ben yapamayınca onunla eczaneden bi test aldırdı kendisi yaptı ve kese sizintisi değil. Ne o zaman dedim idrardir olabilir dedi
Aa bilmiyodum ya kusura bakmaOnu bende duydum arastirmistim hatta surekli basima geldigi icin bu sivi akinti. dogru sonuc vermiyor falan yazan olmus. Dahada telaslandirir diye hic almadim ben canim
Canım onu alttan sürüntü alarak yaptı kendimiz yapamayız sanırım. Sonra bi sıvının içinde bekletti çift çizgi ya da tek çizgi oluyormuş tek negatifti bendede negatif çıktı hatta geçen muayeneden sonra oldu bu durum... Bu muayenede tekrar suya baktı suyun normal bak dedi zaten her muayenede onu söylüyordu ama ben sık sık su görünce kaygılanmıştık .. Az kalmış doğumaNasil bir test canim biz kendimiz alip yapabilirmiyiz ?
Estagfurullah canim ne kusuru. ben hic kullanmadim bilmiyorum. İnternetteki yorumlarda yaziyordu. Belkide dogru degildir yorumlar. Ama kendi kendimi korkutmakta üzerime olmadigi icin denemek istemedim ben. Doktora gittim her seferinde ama oda ultrasondan bakip rahim agzi kapali diyip gönderdigi icin surekli, gidesim de gelmiyo artikAa bilmiyodum ya kusura bakma
Ben en az 5 kere soylemisimdir bir kere boyle test yapmadi benim doktorumCanım onu alttan sürüntü alarak yaptı kendimiz yapamayız sanırım. Sonra bi sıvının içinde bekletti çift çizgi ya da tek çizgi oluyormuş tek negatifti bendede negatif çıktı hatta geçen muayeneden sonra oldu bu durum... Bu muayenede tekrar suya baktı suyun normal bak dedi zaten her muayenede onu söylüyordu ama ben sık sık su görünce kaygılanmıştık .. Az kalmış doğuma
Bende öyleyim neye güvenicez bilmiyorumEstagfurullah canim ne kusuru. ben hic kullanmadim bilmiyorum. İnternetteki yorumlarda yaziyordu. Belkide dogru degildir yorumlar. Ama kendi kendimi korkutmakta üzerime olmadigi icin denemek istemedim ben. Doktora gittim her seferinde ama oda ultrasondan bakip rahim agzi kapali diyip gönderdigi icin surekli, gidesim de gelmiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?