- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Adet ağrısı gibi geliyor tüm gece saga sola döne döne uyumaya çalışıyorum sağlıcakla gelsinler inşallah:)Aynen son zamanlar oldugu icin bende yasiyorum her gece o agrilari
Benim midem de rahatladı bebişin kafası kanala da girmis ama benim karın inmedi herkeste o inme oluyor mu ki canımBenimki de daha aşağıda
Zaen kafasının da aşağı doğru gittiğini hissediyorum
Midemi rahatlattı aşağı inmesi
Evet evet 2 gündür özellikle aşırı derecede rahatsızlık hıssedıyorum bacak aramda. Sonra yattığım yerden rahme iğne batar gibi yapmasından ötürü zıplamalar filan . Ve sanıyorum bugunde sancım var gene : ( ve aşağı felaket bi baskı çok hissediliyor zaten hissedilmeyecek gibi değil sonrasında wc gidiyorum bişey yok. Benım bu kız durmıcak mı sence ne diyosun obur cumayıda bekleseydı bari. Bugun 36+0Angajman deniyormuş
İlk doğumlarda mutlaka oluyormuş
İki ve sonrakilerde olmayabilirmiş ama bak sende olmuşpelvik kemiklerin arasına sokmuş kafayı artık demek. İyi bişey yani
Ama bu defa da idrar torbasına baskısı çok oluyo
Ayni benim de oyle oluyor canim amin insallah:)Adet ağrısı gibi geliyor tüm gece saga sola döne döne uyumaya çalışıyorum sağlıcakla gelsinler inşallah:)
Benim midem de rahatladı bebişin kafası kanala da girmis ama benim karın inmedi herkeste o inme oluyor mu ki canım
Evet evet 2 gündür özellikle aşırı derecede rahatsızlık hıssedıyorum bacak aramda. Sonra yattığım yerden rahme iğne batar gibi yapmasından ötürü zıplamalar filan . Ve sanıyorum bugunde sancım var gene : ( ve aşağı felaket bi baskı çok hissediliyor zaten hissedilmeyecek gibi değil sonrasında wc gidiyorum bişey yok. Benım bu kız durmıcak mı sence ne diyosun obur cumayıda bekleseydı bari. Bugun 36+0
Bnde ay sonunu gorelımde sonrasına bakarız dedıgınde kanala gırmıs mı peki demiştim oda kanalda tam değil suan ama 2. Doğumda kanal zorunlu değil demişti . Ama benim kız zorunlu olmasada ben gorevı yerıne getırıyım dıyo sanırım. Zaten hep yuzu donuk olurdu bu sefer sırtını donmus artık dedı .Belki olmuşrtur ama çok bariz değildir
Benim sadece tam göğsümün altından başlıyodu karnım
Şimdi bi tık aşağıda gibi geliyor
Göğsümün altına bastırdığımda boş gibi geliyor sertlik kalmamış.
Benim de kasıklarımda hafif sancı gibi oluyor önceden olmuyordu
Valla bilemedim aceleci mi acaba :)
Benim de 36. Hafta içinde başladı
Bugün 37+0
Doktora sorunca geçen hafta için normal bunların olması demişti
Canım ya senin gribin daha geçmedi miGünaydın kızlar
Valla bende yaklaşık 1 haftadır gribim geçmedi. Ihlamur tükettim sürekli ballı limonlu su içtim ama yok. En son sağlık ocağında muayene oldum antibiyotiklik bişeyin yok dedi ama öyle bi öksürüyorum ki midem kalkıyo. Bikaç gün daha geçmezse hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Sen bence benm gibi yapma başından git doktora. Bende çok korkuyodum doğuma girerken burnumun tıkalı olma ihtimalinden ama geldi işte başımıza..
LezzetliCipetpet kuzum sana da geçmiş olsun hepimizde bişey çıkıyo ya. Benmde karnımın altı ağrıyo dünden beri. Adet ağrısı gibi.
Doktora gidecekmisin bugün?
Aynı anlattigin şeyleri bende yaşıyorum canım iğne batar gibi sonra felaket bir baskı cok sıkışmış gibi lavaboya gidiyorum bı kaç damla biseyde yapamıyorum hayırlısı bakalimEvet evet 2 gündür özellikle aşırı derecede rahatsızlık hıssedıyorum bacak aramda. Sonra yattığım yerden rahme iğne batar gibi yapmasından ötürü zıplamalar filan . Ve sanıyorum bugunde sancım var gene : ( ve aşağı felaket bi baskı çok hissediliyor zaten hissedilmeyecek gibi değil sonrasında wc gidiyorum bişey yok. Benım bu kız durmıcak mı sence ne diyosun obur cumayıda bekleseydı bari. Bugun 36+0
Dün gittim bende ama çatı muayenesi yapmadı doktorum sezeryan için gün vereyim dedi bende sancim gelsin normal deneyim dedim ama bakalım hayirlisiHayirlisi artik canim normal sezeryan hic fark etmez haftaya bi kere daha denicez
Benimde göbegim tam bes parmak aşagı inmis bende dün farkettim acaba doğum cok mu yakın oluyo inerse insallah oyle degildir daha kapıları degistircem ben onlar degismeden gelmemeliHerkese günaydın. Sabah göbeğime bi bakıyım dedim açtım bide ne göreyim göbeğim düşmüş artık. Varmı göbeği düşen bunu hisseden ben şok
Canım Ciktimi sonuçCanım ya senin gribin daha geçmedi mi
Ben şimdilik şeker ve tansiyon takibi yapıyorum aynı hastanedeki gibi düzenli. Bir de bol bol sıvı alıyorum. Bugün sonuç çıkarsa belki yarın bi uğrarız Nereida hanıma. Ne diyecek bilmiyorum canım.
Sen de kbbye bi git bak son haftalara giriyorsun zaten çok yoruldun... Sağlık ocağı belki o kadar detaylı bakmamıştır...
Yok canım hastaneyi aradım, proteim vs onlar daha çıkmamış, sonra bir daha arayın dedi.Canım Ciktimi sonuç
Sizin doktorunuz dogum aninda cati muayenesi yapicak o halde hayirli dogumlar olsun insallah canimDün gittim bende ama çatı muayenesi yapmadı doktorum sezeryan için gün vereyim dedi bende sancim gelsin normal deneyim dedim ama bakalım hayirlisi
Biraz zorlandim ama yaptim canim o zaman daha vakit var sanirim her gun uyandığımda bugun de dogurmadim diye uyaniyorumKızlar salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaş şey demişti. Sırtınızi dik şekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsunuz, ayaklarınızı dümdüz uzatiyorsunuz. Sağ ayağınızın topuğunun alt kısmını sol ayak baş parmağınızın üstüne koymaya çalışıyorsunuz. Yapamazsaniz doğum yakin demişti :) benim salihte tutmuştu. Yapamadıktan tam iki gün sonra doğum oldu.
Güzel tarif edebildim mi bilmiyorum bı deneyin bakalım yapabilecek misiniz
Bana birisi demisti ki gogus altindan dort parmak asagidaysa dusmus demektir diye ama benim sığmıyorGöbek deliğim bariz eski yerinde değil karnım asağı doğrune demek yanı sımdı bu
Kızlar salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaş şey demişti. Sırtınızi dik şekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsunuz, ayaklarınızı dümdüz uzatiyorsunuz. Sağ ayağınızın topuğunun alt kısmını sol ayak baş parmağınızın üstüne koymaya çalışıyorsunuz. Yapamazsaniz doğum yakin demişti :) benim salihte tutmuştu. Yapamadıktan tam iki gün sonra doğum oldu.
Evet biri arkadaşım da bana aynı şeyi söylemişti ben de yapabildim demek daha var ....Kızlar salihe hamileyken temmuz annelerinde bir arkadaş şey demişti. Sırtınızi dik şekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsunuz, ayaklarınızı dümdüz uzatiyorsunuz. Sağ ayağınızın topuğunun alt kısmını sol ayak baş parmağınızın üstüne koymaya çalışıyorsunuz. Yapamazsaniz doğum yakin demişti :) benim salihte tutmuştu. Yapamadıktan tam iki gün sonra doğum oldu.
aynen cnm ayaktayken zaten sürekli bi asagı baskı ve ipne batması yatarkende bazen zıplıyorum resmen o batmadan .Aynı anlattigin şeyleri bende yaşıyorum canım iğne batar gibi sonra felaket bir baskı cok sıkışmış gibi lavaboya gidiyorum bı kaç damla biseyde yapamıyorum hayırlısı bakalim
evet valla ne bıleyım cektım esıme attım oda evet ınmıs asagı dedı.Benimde göbegim tam bes parmak aşagı inmis bende dün farkettim acaba doğum cok mu yakın oluyo inerse insallah oyle degildir daha kapıları degistircem ben onlar degismeden gelmemeli
Oy kiyamam ya ilk donemler normal seyler :)Ağrım yok çok şükür de carşamba günü sarılık değeri sınıra yakındı bugün yine kontrolumuz var.şekeri düşmesin emzirelim diye uyandiriyoruz belli aralıklarla.
Dün huzursuzdu biraz meme tutmadi surekli agladi.oturdum ben de ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?