2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmedi kzum ya gidicem hafta içi inşallah sen iyimisin
Yapıp deneyip yaZcam :))
Canım varis olduğunu doktorun biliyo mu? Varis olan kişilere doğumdan sonra hemen varis çorabı falan giydiriyorlarmış öyle duymuştum. Benm bikaç damarımın şişliği hariç diğerlernin sadece rengi bariz belli. Ama morluk çok fazla. İnşallah çaresi bulunur öncelikle sağ salim kucağımıza alalımda :)

Oy kiyamam ya ilk donemler normal seyler :)
Sarilikti kilosuydu memeyi aldi almadi uyudu gazdi derken ilk 1 ay sersem oluyo insan sonraki ay her sey yoluna giriyo her gun bir oncekinden daha zevkli geciyo

Hahh tam bu anlattıkların sonunda patlamama neden oldu neyse ki bugün rahatladım muayeneden sonra.kizimla kan grubumuz aynı olduğu için kuveze gerek kalmadan atlattık sarilik mevzusunu :)

Aynen canım o kadar sıkmalara ovmalara bana mısın demiyor kıyamam :)) neyse ki atlattık şükür

merhaba kizlar dunde bizim kontrolumuz vardi ilk kez nst ye baglandim cok sukur hersey yolunda bebisim 2400gr olmus her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyor gene hastayim ben doktoruma soyledim bagisikligin cokmus dedi bi test mi ilac mi vercekti unuttum bnde oda geldm oyle eve bugun dha kotuyum burnum akio mefes alamiyorum ne olacak bu hasta halimiz bilmiorum allah son gunlerimizi sag sakim gecirmeyi nasip etsin hepimize amin

Kızlar hepinizdeki genel Boğaz ağrısı hastalık bende de var taze zencefil,limon, çubuk tarçın ve balla çay yapıp içiyorum bana mısın demedi ıhlamur içemiyorum geçenlerde içtim e kanı sulandırıyor ıhlamur ben de hem kan sulandırıcı ilaç hem iğne olduğum için çarpıntı yaptı. Günlerce sürdü kafam da aymadı mahvoldum. Dün kontrolüm vardı 35+3 günlük 2800 gr 49 cm çıktı oğluş. Fakat yine aksilik peşimi bırakmıyor. Boynunda kordon vardı korkmak telaşlanmak istemiyorum. Doktorum da çok sıkı değil bebeğin suyu,hareketleri ve doppleri iyi dedi. Bakalım takip edeceğiz. Gevşeyede bilir geçenlerde kordon dolanması olan 2 normal Doğum yaptırdık hiçbir sıkıntı olmadı dedi. Nst ye girdim bi sorun yoktu.artık haftalık gideceğim kontrole hayırlısı artık son düzlükteyiz bitse de kurtulsam havasındayım.

Emira SY yok yapamadım bel ve sirt ağrısı çekiyorum zaten.bacağımı tutup öbürünün üstüne koyabildim ama son 8 günüm zaten daha gelmesin hazir hissetmiyorum kendimi günü belli olunca

Ilk önce kişisel temizliği hallet derim ben . Dün gidip hallettirdim içim rahatladi rüyalarıma giriyordu artik o halde acil dogum olursa naparim diye. Kötü senaryolar yazma bence :) suyu patlar falan diye . Esim.oyle dedi ama pazartesk kontroldeydik doktorbisey demedi yuzunü bile gösterdi. Icim titriyor simdi ben dogum mu yapcm diyoeum kendi kendime. Yapabileceğin ne varsa ertelemeden yap ki aklinda kalmasin .
KıZlar nişan dediğimiz şey kaymak gibi bi şey de olabiliyor mu?
Degil sabieim gecen cuma geldi brnim bahsettigin gibi bi akinti . Bebekler ilk dogduklarinda üzerlerinde beyaz bisey oluyor ya öyleydi hatta burda mukus akıntısı vs diye konuşuyorlardi. Bende bi oroblem çıkmadı normal sanırım böyle seyler.

@rozahak canım ne yaptın bebiş doğmadı dimi babası gelmeden
Bu arada bilgin var mı bilmiyorum Afrika dönüşü yapılmasi gereken aşı mi ne varmış yapılmayınca sıtma oluyormuş eşin gelince ihmal etmesin Allah korusun...

biraz zor oldu ama bende yaptım :))))

nisan tutmak istesende tutamadigin akinti seklinde gelir su gii hafif pembemsi olur,ama senin dedigin normal beyaz akinti.
icin rahat olmasi icin yinede dr a danis istersen.
Normalde de akıntım çok olmadı da bu biraz farklı gelmişti. Aman doktoruma danışmayacağım :) takipteyim. Teşekkürler canım.

İşte ben de normalimden farklı bi şey görünce acaba diyorum. Sag ol canım.

Selam kizlar kontrolden geldik 36+1 iz 2900 olmusuz usg da 36+4 gozukuyo tam bi hafta ilerideydi biraz geri dusmus gibi herseyimiz iyimis nstde sanci falan cikmadi biraz kilo olcumunde zorlandi drum demekki bu haftalarda bole oluyor hafta da bir cagiriyodu 10 gun sonra gel dedi anesteziyle gorusturelim seni dedi Emira SY 12 sine dogum yazabilirsin hayirlisiyla

Bende lazerliydim ama hamilelikte durum nr oldu göremiyorum. Pişik oldum galiba dün den sonra . Olsun diyorum yine de hic yoktan iyidir. Temizlik icin kayinvalideden ses cikmiyorsa tanidik konu komsudan memnun kalan yok mu kadın konusunda
.cocuk olunca cok zordur ilk olmasina ragmen bu kadar zorlaniyorsam seni düşünemiyorum Allah yardimcin olsun insallah .

İşte ben de normalimden farklı bi şey görünce acaba diyorum. Sag ol canım.
Ben cuma gördüm cumartesi pazar her ağrıyı dogum sancisi sandm :) farkli olunca banada öyle gelmişti ama gidince bi sor doktoruna . Ben daha söylemedim bisey olsa suana.kadar doğururdum sanirim

İyiyim çok şükür canım. Ara ara düzensiz sancım oluyor, biraz da tansiyonum yükseliyor ama sıkıntı olmaz inşallah.. Şu tahlilin sonucu da hala çıkmadı ya şaka gibi
Sonuç çıktı mı kuzum. Benmde dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var. Ama vakit daha erken inşallah gelmezler:)
Oy maşallah canım hadi sayılı günün kaldı rabbim kurtarsın. İsme karar verdiniz mi :)
@Emira SY ben yapabildim çok zorlanmadım ama baldır mı oluyo dizden yukarısı orası acıdı biraz o da kilodan olsa gerek

Sağol canm valla eşime tekrar etmiştim bak nolcağımız belli değil ay sonuna kadar ne var ne yok bitirelim gelsede gelmesede bebek dedim . Konuş bulamayacaksa bulalım yaptıralım 1 gunluk iş sonucta. Evet cocuk olunca malesef zor. Zaten benım bu erken olma durumlarıda tamamen ondan kaynaklı. Peşini toplamaktan eğil kalk yorul o yuzden

Kızlar bişey sorcam simdi ben bugun 36+0 ım ya yarın takvimim 37 ye gecıcek. Bu 36. Hafta doldu mu demek? Bebek 37 de mi 36 ya mı başlıyo ? Ne olarak algılamalıyım ? Doğsa premature mi bu hafta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…