2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bişey sorcam simdi ben bugun 36+0 ım ya yarın takvimim 37 ye gecıcek. Bu 36. Hafta doldu mu demek? Bebek 37 de mi 36 ya mı başlıyo ? Ne olarak algılamalıyım ? Doğsa premature mi bu hafta da

36 yi doldurup 37 den gün almaya basliyosun yanlış bilmiyorsam . Bende yarın 36+0 oluyorum . Dünden beri belim agriyo korkuyorum valla doğurcam mi acaba diye .. çarşamba günü nst ye bağladılar sandım falan çıkmadı hiç . Ama bu ağrı normal mi bilmiyorum adet öncesi bel ağrısı gibi .

Bende şöyle duydum, yere aynı şekil oturuyorsun ve ellerinle uzattığın ayak ucuna dokunmaya çalışıyorsun, eğer parmaklar ayak parmakların ucuna değiyorsa vakit var, yok ulaşamıyorsa Doğum yakın demek oluyormuş ben 37+4 üm benimkiler değyo, aşırı kilom da Yok bide kollarım uzun da acaba ondan mı

Kızlar bişey sorcam simdi ben bugun 36+0 ım ya yarın takvimim 37 ye gecıcek. Bu 36. Hafta doldu mu demek? Bebek 37 de mi 36 ya mı başlıyo ? Ne olarak algılamalıyım ? Doğsa premature mi bu hafta da
37. Hafta (36+1, 36+2,....36+6) yı kapsar diye yazıyor benim programımda

Yok canim daha isim belli degil secenek bile yok bizde o derece

Ben normalde de değemezdim ki

Selam kızlar.
Dün kontroldeydim. Gelişimi geride kalmaya başladı cok az kilo almış, doktor riske girip uzun uzun bekleyemeyiz sana en uygun 5 kasım dedi.38+3 felan oluyor. Tek dileğim solunum ya da başka sıkıntısı çıkmasın. Çünkü düşük kilolu bir bebek olacak abisi gibi. Şuan 2530gr. Taş çatlasa 2650 olur. İnşallah kalan şu günlerde ciğerleri iyice gelişir. Tam 10 gunumuz var geri sayım başladı benim için... Hem gergin hem heyecanlı...

Selam herkese bugun bizimde kontrolumuz vardı.her zaman uc dort gun ilerde gorunen bebegim bu kez 10 gun geri gorunuyor dedi.su an 34+6 yız ve 2.150 gr gorunuyor.iki hafta önceki kontrolde 2 kiloydu.moralim çok bozuk.
hftaya tekrar gel takip altında ol.yine kilo alamamışsa ona göre karar vericez hareketlerini takipte ol dedi.sizinkiler nasıldı bu haftada.haftaya 36 haftalık olucaz.inşallah kilo alır.bi hafta nasıl gececek bilmiyorum

Benımde şuan acayıp sekılde ağrım ve kasılmam var. Ne yapcagımıda pek bılmıyorum dr gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum valla. Yarını beklerim heralde
37. Hafta (36+1, 36+2,....36+6) yı kapsar diye yazıyor benim programımda
sağol cnm

Ben 32+0’da gitmiştim 1800dü canım muz tahin kilo aldırıyor demişlerdi istersen ye onlardan. Bazen ultrason cihazından da kaynaklanabiliyor

senle aynıymış nerdeyse günlerimiz
sezaryen mi olacaksın neden tarihi öne çekeriz dedi?
Evet sezeryan ayın 5 inde almak istiyor. doktorlar da panik oluyor her an normal doğabilir diye.
Suyun gelirse kesin gel dedi.
Ben de 9 unda olmak istiyorum en azından 39 dolsun istiyorum .
Bakicaz bebek de beklerse benim dediğim olacak gibi bakalım .
Sen sezeryan mi olacaksın

Haftada 300 gr alıyor normalde canım .
Sen bu hafta muz ve kaşar peyniri çok ye. 10 günde 3 e yakın dogurursun belki düşük olcmuştur makinasi

:) inşallah senin istediğin tarihte olur
ama bebekler bazen aceleci de oluyorlar
benim doktorum planlı sezaryeni onaylamıyor
bi kere sordum nasıl olacak diye.
tersledi beni her şey normalken ameliyata ne gerek var dedi
ama kilosu fazla olursa başka durumlar olursa sezaryen olur dedi
bakalım bizimki nasıl gelmeyi tercih edecek

41 haftaya kadar ne kadar dururlarsa o kadar kâr.
Bir gün , bir gün diye düşünüyorum. kuvezde kalmasını ciğer geliştirici iğne olmasını istemiyorum her şey normal seyrinde olmasını istiyorum .
Normal doğum olmayacağı için bizimki planlı olacak ama ne kadar geç olursa o kadar daha vicdanim rahat nedense

Benımde şuan acayıp sekılde ağrım ve kasılmam var. Ne yapcagımıda pek bılmıyorum dr gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum valla. Yarını beklerim heralde
sağol cnm

Bende sadece bel ağrısı var . Üşüttüm mu acaba diye düşünüyorum. Geceleri rahatımı bulup da yatamiyorum ne tarafa yatsam o taraf agriyo ağırlıktan. Dün gece de rahatımı bulmaya çalışırken uyumuş kalmışım üstüm açık. Bi 3 4 saat uyumuşum öyle . Bugünde belim agriyo hafif hafif kasiklarim agriyo .

tabiki öyle
mesela kendi sancıların başladığında alsa olmuyor muymuş?

Aynen cnm sureklı bi adet ağrısı var. Daha yenı bıraz gectı gıbı sankı. Bakalım yarın devam ederse gıdıcem normalde salı kontrolum

Hiç aklıma gelmedi sorayım bakalım bi gittiğimde. Direk kalp damara giderim diyordum.

Geçmiş olsun canım. Kan sulandırıcı ne zamana kadar devam edeceksiniz? Çoğu doğan bebek boynunda kordon dolanmış şekilde doğuyor. Endişe etmeyin sıkıntı olsa söyler mesela kordon kısaysa gibi.

Maşallah bebişe. Aklıma Kutay ismi geldi bi söyliyeyim dedim.

Valla o hareketi hamile olmasam da yapamam ben :))))

Geçenler de bana da geri dedi sonraki hafta ileri çıktı. Tutmuyor canım milim oynasa değişiyor ölçü hiç sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…