- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Persembe mi aliniyorsun sezeryana hic heyecan yok mu yaZaten 6 gün sonra sezaryenim var
Amin cnm . İhmal etme cunku sezeryanlıların sancı cekmemesi gerekıyo sezeryan yeri incelirse çok daha başka sorunlar gelısıyo. Bu yuzden sezeryanlılarda erken doğum durumu bi tık daha öenmli oluyo. Sancı cekmıcen acılma olmucak vs vs vs vs ....Hiç o acıdan düşünmemiştim ben . Olmadı ağrım artarsa bende hastaneye gidiyim . Inşallah zamanında sağlıklı sihhatli doğumlar yaparız.
Canım belki de gideceğin tarihe kadar döner bebek. Doktorun bizden daha iyi bilir. İçin rahat etsin bence. Ben gerek görmese demez diye düşünüyorum.Kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. Bugün 37+4 olduk kontrole gittim nst sancı çıktı. Benim bebek hala dönmemiş doktor salı gel alalım dedi. Sancıların var suyun gelir , kordon önden gelir falan dedi. İnsan ilk olunca çok acemi oluyor. Çevremdeki birçok kişi de doğum anında bile dönebilir niye acele ediliyor deniyor. Kafam allak bullak. Beklemelimiyim doğum başladığında döner mi yoksa zaten o zaman sezeryana alınır mı... Sezeryan günü 38+1 oluyor erken değil mi. En azından 39 olsak. Kafamda bir deli sorular. Doktora güveni soracak olursanız emin değilim. Sanki uğraşmak istemiyorlar gibi geliyor.
Mrb kızlar bugün kontrolüm vardi kizçem 50 cm 3100 Gr olmusaksamlari ayaklarım kaşınıyor dış soyledim tahlil yaptı doktor sonuç normal çıktı sıkıntı yok ama nst de 80-90 falan sancim çıktı bebeğinde kalp atışları yüksek çıktı ama ben hissetmiyorum sizce normal mi? dogum yakın olabilir miiii
Teşekkürler canım. Salı gidersem halledeceğim inşallah.Ay hadi ya :/ neyse doğunca illaki isim bulunur sıkma kendini :)
Kalp damara gözük kuzum ama kendi doktoruna da kalp damardan alcağın raporu göster. Ne olur ne olmaz ona göre tedbir alırlar. Aklında olsun yani doktorunun bilmesi gerekli
İnşallah iyi haberlerinizi alırız canım.Çol sağol canım. Allah razı olsun senden
Canım progeatan varsa evde fitil olarak koy rahatlatır birde magnezyum iç beni biraz rahatlattı bolcada suBenimde hareketlerde bi sorun yok. Su yok kanama yok. Ama ebenın nosu var yazdım sancı var gene bide baskı vs dıye oda sancılar rahmı kısaltır batma hıssı devam ederse gec olmadan hastaneye gıt dedı. Evet malesefki su kanama vs olmasada bu baskılar ve batmalar kanala yerleşme cabası oldugundan sancılarla kasılmalarda eslık edınce rahım boyunda kısalma olusuyo oda sıfırlanınca açılma başlıyo. Açılma oldugu andada zaten sezeryanlı oldugum için alıcaktır muhtemelen
Ben özele gidiyorum ama doktor normal diyor mesela
Bence her doktor aynı değil
Özelde çalışıyor diye sana gereksiz yere ameliyat yapmaz ki
Tam makat geliş mi bebeğin yoksa ayak falan mı geliyor?
Valla devlette kızın teki sezaryen son çare diye saatlerce bağırtıldı. Açılması da yokmuş hiç. İçim gitti zavallıcığa. Hangisi daha kötü siz düşünün.
Kızlar bu arada bugün sancım var diye doktor çatı muayenesi yaptı açılma olur diye. Bebek ters ya. Yaparken elime batikon sürdüm dedi.. Eve geldim çamaşırım kahverengi leke olmuş. Bu acaba batikon mu yoksa bir açılmanın işareti mi. Duş aldım peçete koydum hafif o kahve leke yine gelmişti.. Çatı muayenesinden sonra böyle bişey yaşayan var mı..
Cuma sabahı alıncam ama alıncağım günü saymıyorumPersembe mi aliniyorsun sezeryana hic heyecan yok mu yabende bekliyorum cumartesi de ben alincam ha gayret o zamana kadar dursunlar bari :)
En güzelini yapıyorsun. Nihai amaca odaklanmak gerek bebeğim ve ben bu süreci en sağlıklı şekilde nasıl atlatırız diye düşünmek gerek. Hayırlısı demek güzel bir dilek. Hepimiz için böyle.Orası da öyle canım.. Bir sürü örneği var iyi kötü... Şimdi normal diye diretip bebeğe zarar vermekte var, insan bunu nasıl risk edicek. Bana iyi düşün iyi olsun diyorlar ama binde bir ihtimalde olsa bir sürü kötü ihtimalde var. Geri dönüşü olmayan.... Artık hayırlısını diliyorummmm.
Benimde kısmetse 5 kasımda. Doktor daha fazla bekletemem dedim 39.haftayıda geçiyor çünkü.Evet sezeryan ayın 5 inde almak istiyor. doktorlar da panik oluyor her an normal doğabilir diye.
Suyun gelirse kesin gel dedi.
Ben de 9 unda olmak istiyorum en azından 39 dolsun istiyorum .
Bakicaz bebek de beklerse benim dediğim olacak gibi bakalım .
Sen sezeryan mi olacaksın
Aynen bende onları yedim. Ama plesanda yaşlandığında dünyayı yesende azala azala en sonunda hiç almıyor. Benimde gidişat onu gösteriyor.Haftada 300 gr alıyor normalde canım .
Sen bu hafta muz ve kaşar peyniri çok ye. 10 günde 3 e yakın dogurursun belki düşük olcmuştur makinasi
Cati muayenesi sonrası leke gelmesi normal canim
Progestanla alakalı bısey demedı cnm dr. Magnezyumda zaten hem sabah hem akşam içiyorum. Pek faydası oldugu bana en azından söylenemez. Biraz once kanepeden kalktım odama gelmek ıcın amannn ne baskı ne ağrı hem arka kısma hem kasıklara tuhafda bi ağrı durdum bırraz hafifledş sonra geldim yattım. Hem arka hem önceden korkunç bi basınç. Sanırım bana yarın hastane yolları gorunuyo gibiCanım progeatan varsa evde fitil olarak koy rahatlatır birde magnezyum iç beni biraz rahatlattı bolcada su
Durum olarak aynıyız. Bizimde kilo alımı geride kaldı. Son haftalarda yavaşlamıştı en son dün doktor artık doğum için gün verdi. Haftasını dolduruyor 38.hftada alırız ztn küçük bebek olcak belli daha fazla büyümez riske gireriz oksijeni azalır dedi. Son kontrolüm haftaya ctesi. Tam gününü saatini felan netleştircez gerisi Allahın takdiri...Selam herkese bugun bizimde kontrolumuz vardı.her zaman uc dort gun ilerde gorunen bebegim bu kez 10 gun geri gorunuyor dedi.su an 34+6 yız ve 2.150 gr gorunuyor.iki hafta önceki kontrolde 2 kiloydu.moralim çok bozuk.
hftaya tekrar gel takip altında ol.yine kilo alamamışsa ona göre karar vericez hareketlerini takipte ol dedi.sizinkiler nasıldı bu haftada.haftaya 36 haftalık olucaz.inşallah kilo alır.bi hafta nasıl gececek bilmiyorum
Hadi bakalım hayırlı olsun..bende pazartesi itibariyle ayrılmıştım ve aunı dilek bende de vardı "azcıkta olsa dinleneyim sonra gelebilirsin diyordum' neyse ki 1 haftası geçti ama bişey söyleyeyimmi evde yattıkça yatasım geliyor nasıl çalışmışım diyorum...Neyse bol bol dinlen keyfini çıkar canım..İyi akşamlar kızlar. Çok şükür artık çalışma hayatına bu gün itibariyle ara verdim, kızımla baya yorulduk ama değdi son güne kadar çalıştık. Umarım biraz dinlenirim de ondan sonra doğar minnoş kızım
Ahhhh canım Rabbim güç kuvvet versin tez zamanda al kucağına...Güzel haberlerinle gel inşallahhhKizlar dogum sancilarim basladi sanirim. Belim cok agrimaya basladi. Arada kasiklarima vuruyor. Kasigimada vurunca gözümden yas geliyor. Ama arasi cok uzun oldugu icin bi duzen olmadigi icin henuz hastaneye gitmedik.
Çok geçmiş olsun
Eşim bulaştırdı bana
O antibiyotik içti başındayken ve iyileşti ama bana bulaşmış bile
Şimdi bana kim bakacak bilmiyorum
Boğazım şiş burnum tıkalı
Dün akşam başladı ama biliyorum bu ağır bişeye dönüşecek
Hadi bakalım hayırlı olsun..bende pazartesi itibariyle ayrılmıştım ve aunı dilek bende de vardı "azcıkta olsa dinleneyim sonra gelebilirsin diyordum' neyse ki 1 haftası geçti ama bişey söyleyeyimmi evde yattıkça yatasım geliyor nasıl çalışmışım diyorum...Neyse bol bol dinlen keyfini çıkar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?