2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hiç o acıdan düşünmemiştim ben . Olmadı ağrım artarsa bende hastaneye gidiyim . Inşallah zamanında sağlıklı sihhatli doğumlar yaparız.
Amin cnm . İhmal etme cunku sezeryanlıların sancı cekmemesi gerekıyo sezeryan yeri incelirse çok daha başka sorunlar gelısıyo. Bu yuzden sezeryanlılarda erken doğum durumu bi tık daha öenmli oluyo. Sancı cekmıcen acılma olmucak vs vs vs vs ....

Canım belki de gideceğin tarihe kadar döner bebek. Doktorun bizden daha iyi bilir. İçin rahat etsin bence. Ben gerek görmese demez diye düşünüyorum.

Maşallah bebeğinize. Sancılar yüksek olsa da hissedeilmiyor çok şükür bazısı:)) Doğum yaklaştıkça olanlar hissediliyor. Şanslısınız galiba :)

Teşekkürler canım. Salı gidersem halledeceğim inşallah.

Çol sağol canım. Allah razı olsun senden
İnşallah iyi haberlerinizi alırız canım.

Canım progeatan varsa evde fitil olarak koy rahatlatır birde magnezyum iç beni biraz rahatlattı bolcada su

Ben özele gidiyorum ama doktor normal diyor mesela
Bence her doktor aynı değil
Özelde çalışıyor diye sana gereksiz yere ameliyat yapmaz ki
Tam makat geliş mi bebeğin yoksa ayak falan mı geliyor?

Canım muhakkak özeller hemen sezeryan yapmıyor ama daha az risk alıyor. Bebeğin tam duruşunu bilmiyorum bildiğim kafa yukarda toto aşağıda.. Artık bunda da vardır bir hayır diyorum napayım. Sezeryan olan dünya kadar arkadaşımız var. Ama istekli ama zorunlu... Bazen normal diye girip son dakika sezeryan olabiliyorsun... İnsan bilseki beklese son dakika bebek dönecek bekler....:

Valla devlette kızın teki sezaryen son çare diye saatlerce bağırtıldı. Açılması da yokmuş hiç. İçim gitti zavallıcığa. Hangisi daha kötü siz düşünün.

Orası da öyle canım.. Bir sürü örneği var iyi kötü... Şimdi normal diye diretip bebeğe zarar vermekte var, insan bunu nasıl risk edicek. Bana iyi düşün iyi olsun diyorlar ama binde bir ihtimalde olsa bir sürü kötü ihtimalde var. Geri dönüşü olmayan.... Artık hayırlısını diliyorummmm.

Kızlar bu arada bugün sancım var diye doktor çatı muayenesi yaptı açılma olur diye. Bebek ters ya. Yaparken elime batikon sürdüm dedi.. Eve geldim çamaşırım kahverengi leke olmuş. Bu acaba batikon mu yoksa bir açılmanın işareti mi. Duş aldım peçete koydum hafif o kahve leke yine gelmişti.. Çatı muayenesinden sonra böyle bişey yaşayan var mı..

Cati muayenesi sonrası leke gelmesi normal canim

Persembe mi aliniyorsun sezeryana hic heyecan yok mu ya bende bekliyorum cumartesi de ben alincam ha gayret o zamana kadar dursunlar bari :)
Cuma sabahı alıncam ama alıncağım günü saymıyorum heyecan var tabi ki. Doğum sonrası bebişle beni neler bekliyor acaba diye düşünüp duruyorum :)

En güzelini yapıyorsun. Nihai amaca odaklanmak gerek bebeğim ve ben bu süreci en sağlıklı şekilde nasıl atlatırız diye düşünmek gerek. Hayırlısı demek güzel bir dilek. Hepimiz için böyle.

Benimde kısmetse 5 kasımda. Doktor daha fazla bekletemem dedim 39.haftayıda geçiyor çünkü.
Haftada 300 gr alıyor normalde canım .
Sen bu hafta muz ve kaşar peyniri çok ye. 10 günde 3 e yakın dogurursun belki düşük olcmuştur makinasi
Aynen bende onları yedim. Ama plesanda yaşlandığında dünyayı yesende azala azala en sonunda hiç almıyor. Benimde gidişat onu gösteriyor.

Canım progeatan varsa evde fitil olarak koy rahatlatır birde magnezyum iç beni biraz rahatlattı bolcada su
Progestanla alakalı bısey demedı cnm dr. Magnezyumda zaten hem sabah hem akşam içiyorum. Pek faydası oldugu bana en azından söylenemez. Biraz once kanepeden kalktım odama gelmek ıcın amannn ne baskı ne ağrı hem arka kısma hem kasıklara tuhafda bi ağrı durdum bırraz hafifledş sonra geldim yattım. Hem arka hem önceden korkunç bi basınç. Sanırım bana yarın hastane yolları gorunuyo gibi

Durum olarak aynıyız. Bizimde kilo alımı geride kaldı. Son haftalarda yavaşlamıştı en son dün doktor artık doğum için gün verdi. Haftasını dolduruyor 38.hftada alırız ztn küçük bebek olcak belli daha fazla büyümez riske gireriz oksijeni azalır dedi. Son kontrolüm haftaya ctesi. Tam gününü saatini felan netleştircez gerisi Allahın takdiri...

Hadi bakalım hayırlı olsun..bende pazartesi itibariyle ayrılmıştım ve aunı dilek bende de vardı "azcıkta olsa dinleneyim sonra gelebilirsin diyordum' neyse ki 1 haftası geçti ama bişey söyleyeyimmi evde yattıkça yatasım geliyor nasıl çalışmışım diyorum...Neyse bol bol dinlen keyfini çıkar canım..

Kizlar dogum sancilarim basladi sanirim. Belim cok agrimaya basladi. Arada kasiklarima vuruyor. Kasigimada vurunca gözümden yas geliyor. Ama arasi cok uzun oldugu icin bi duzen olmadigi icin henuz hastaneye gitmedik.
Ahhhh canım Rabbim güç kuvvet versin tez zamanda al kucağına...Güzel haberlerinle gel inşallahhh

Gecende bende grip gibi olmustum sonra gecmedi bogazim sisti sesim degisti burnum tikandi fln. Iyice ilerleyince saglik ocagina gittim antibiyotik verdi hamilelerin kullanabilcegi bide suda eritilen bi ilac verdi agzinda calkalayip yutuyosun pek tadi yok. 8 gun kullandim ikisinidr sabah aksam. Oyle iyilesebildim. Enfeksiyonda iyilesmek imkansiz maalesef. Cok ileriyse bi git bence sana da ilac yazar belki

orjinalgama ben de bugun itibariyle izne ayrildim kizlar, bebislerimiz 2 3 hafta musaade etsin de dinlenelim ve hazirliklarimizi tamamlayalim. Simdi bir kac ay calismayacak olmak cok garip geliyior. Ama dunyanin en guzel ugrasi yanimizda koynumuzda olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…