2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Köpüklü sulu kakayla alt değiştirirken hastanede karşılaşmıştım ama önemsememiştim geçenlerde yine oldu bu sefer doktora sordum; normal, artarsa görüşelim demişti
Canım teşekkür ederim. Ben de takipteyim bakalım tekrar olursa doktora sorarım

I ilkbahar bende kehribar kolyr almak istiyorum. İnsta da bir site var orası güvenilir gibi geldi. Çeşitleri varmış baltık kehribarı gibi . sertifikalı onaylı yazıyor. Bebek için kolye ve bileklik takım 150. Bazen indirime giriyo 135 oluyor. Kolyesini ben bilejliğini opluma takayım diyorum. Diş çıkarmaya yakın alcam. Erken çıkaracak sanırım doktor öyle söyledi

Fazlasi ile mutludur cunku surekli oglu yanina gidio bizi ewde bırakıpta allah bebeklerimize gercekten saglik versin hepimizin
Dua ediceksin canm elden baska bisey gelmez. Senin esin surekli yanina gidiyor benim kv de surekli bizim eve geliyor. BBana bi faydasida yok birsz cocugu seviyor biraz beynimi yiyor gidiyor ne maddi ne manevi hicbirsey gormedim gormemeye de devam ediyorum. Bu cocuk mamayla besleniyor alti bezleniyor evimiz kira borcumuz var ve tek maas gecinmeye calisiyoruz. 2 gunde bir burda ama cocuga ne bir bez alir ne bir mama ama cene bitmez. Ben molfiks kullaniyorm prima alsaniza der yani kendini yalns hissetme tek ceken sen deglsn

Kızlar kehribar kolye alan kullanan varmı aramızda öneren memnun kalan ???
Canım ortamca oğlumda kullandım memnundum. Gerçi çocuğun yapısından belki de. Salya ateş olmadı diş çıkartırken; ilk dişini 5,5 aylıkken çıkarttı. Şimdi bebişe de aldım bi kolye biraz büyüsün takacağım bakalım nasıl olacak.

Kızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?

@rozahak canım senin bebeğin de ishal olmul muydu?
Canım sıklığı mı arttı kakasının? Anne sütü alan bağırsakları çalışan brbekler genelde öyle yapıyor. İlaçların etkisi de olabilir vücuttan atıyordur. Bizde ortanca oğlumda bağırsaklar için damla daha büyüdüğünde de toz vermişlerdi probiyotik içeren.

Canım mesela kaka yaparken en fazla iki kere yapar bitirir bu sefer 7-8 kere yaptı, belki daha fazla. Kıvamı da çok değişik köpüklüydü filan. Ama çok şükür bir kere daha kaka yaptı sadece.. Herhalde antibiyotikten olmuş. Annem de dedi, antibiyotik içen çocuklar da hep ishal olur, takip et ama çok korma filan diye.

Benim kizda erken cikarack gibi ya tam düzene giricez bu seferde dis cikaricaklar galiba :)

Canım bebeğisakinlestirdigini dış cikarmasini falan kolaylaştırdığını soyleniyor

Aynılarını yaşıyorum..

Sizlerde de 2.buyume atagi baslayan var mi? Benimki uyumuyor dogru duzgun ve surekli aglama halinde. Baya zorlaniyorum bu atak bitmek bilmedi

Bebeğinde süt alerjisi olan varmı?
Gecen gün bebis buyuk tuvaletini yaptiginda icinden iplik gibi ve parca parca siyah şeyler çıktı o aksam sut içmiştim ve şiş tikanik olan göğsümü emzirmiştim. Ya sut alerjisinden oldu yada mastit tikanikligindan oldu internette bunların sebep olabileceği yaziyor. Doktora gitmedim ozaman ama bidaha olursa gidicem.

Mastitte de böyle etkiliyomu?

Mastitte de böyle etkiliyomu?
Internette daha onceden bu sekilde dışkı gorenlerin sorulari ve bunlara verilen cvplarda mastit,inek sutu alerjisi yada ek gidaya gectiyse muz yediginde oldu diye cvp verenler olmuş. Ben hem mastit hem sut ayni gune denk geldigi icin hangisinden kaynakli oldugunu çözemedim. Yogurt kefir ayran daha onceleri de yemiştim direk sut degilde sutlu kahve de içmiştim o gune kadar hic oyle bi sonuc olmamisti ama o gun direk sutun kendisini ictim herhangi bi isleme uğramamıştı.

Cildinde döküntü oldumu? Benimkinin cildinde döküntü ve kusması var doktor takip edin dedi süt alerjisinden şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…