2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide elini baglatmaz hayatta baglatmayi biraj elini tutmama bile izin vermiyor biz bir sure gercek fön makinasini calstrp uyumustuk cok sukur aliskanlik edinmeden biraktirdim allah yardmcin olsn ya cok zorzor. Bebegin agliyor elinden birsey gelmiyor

Seninle ayni süt yapimiz ya benimde birgun geliyor bebegim baya doyuyor bazende hic doyurucu olmuyor bugun benimde yoktu Stres yaptigin birsry oldumu bugun benim oldu mesela ben ona bagliyorum ve uykusuzm bu ara yine esim saolsn hic uyumama firsat vermiyor

Hergün nas felak oku kuzum. Az daha sabret düzelir allahın izniyle belki. Baktın düzelmiyo ve sen artık sen değilsin bırak boşver zaten altın gibi evladın oldu Allaha şükür ailende arkandaysa bakma arkana boşver
Şuan aptamil conformil aldık canım humanaya göre bin kat daha iyi şuan ama hala sancılarımız var. Sanırım dereotuda gaz yapıyo benm sıpaya. Evolvia aklımda olsun onu da denemekte fayda var çok teşekkür ederim canım:)
Sabahtan promalt gelcekmi diye strest yaptım bide öksürdü hapşurdu onu taktm sanırım kafaya canım. Geçen gün çoğaldı yazdığım da çok güzeldi sütüm. Pranoyak oldum valla ya

Ya saçma olacak ama hamilelikte giyemedim canım çok Çekmesine rağmen- emzirirken bir kereye mahsus olmak üzere noddle yesem birşey olur mu

Kızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?

Bibliyo canım senin bebeğin de ishal olmul muydu?

Kızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?

İshal olduğunu nasıl anlıyorsun?
İshal gibi sulu yapıyolar zaten.
Çok geçmiş olsun
Bence bunun çözümü de bol bol beslemek
Çünkü ishalde su kaybı çok olur

Kızlar kehribar kolye alan kullanan varmı aramızda öneren memnun kalan ???
Ne icin kullanacaksın kehribarı. Eskiden gittigim kuran kuraunda bibteyze guatr icin kullaniyordu boynu bogaz kismi cok şiş haldeymis ilk taktığında kolye sayesinde düzelmiş hala da takıyordu. Baska bi faydası var mi bilmiyorum ama guatr icin yararı olduğunu görmüştüm o teyze sayesinde.

İshalden kastın her bezde bolca yapıyor değil mi? İlaçtan sonra 1 hafta boyunca bizim her bezde bolca büyük tuvaleti vardı.ilk günler hatta balgamimsi şeyler de vardı.doktor normal demisti.her ihtimale karşı tahlil de yaptı dışkının bsy çıkmadı.

Çok iyi. Ben serum olunca emzirmeye izin vermezler diye korkuyordum. Tekrar geçmiş olsun canım. Tencerede sirke kaynatıp evin içinde gezdiriyorlarmış mikrobu kırsın diye
Yok canım, hatta aksine bol bol emzirmemi söyledi doktorumuz. Eskisi gibi en geç 2saatte bir emzirdim, hatta saat başı 20dk verdiğim bile oldu, çok düştü emmeye.

İshal olduğunu nasıl anlıyorsun?
İshal gibi sulu yapıyolar zaten.
Çok geçmiş olsun
Bence bunun çözümü de bol bol beslemek
Çünkü ishalde su kaybı çok olur
Canım görsen sen de anlarsın. O normalde yaptığı cıvık sulu kaka değil. Bildiğin su gibi ishal. Hatta bezi açıkken, ben değişirken de çok yaptı, o yaparken gördüm poposundan köpürerek geliyor.

Çin tuzu denen maddeden varmış içinde Bebeğe de geçer mi korkusu var
Canım nudo marka noodleda msg yok. Canın çok çektiyse ye bence

Yok canım baya kıvamı değişti. Köpüklü yapıyor ve sadece su gibi. Normalde yaptıkları cıvık ve tanecikli olan değil yani. Bizim kız da dün çok kaka ve çiş yaptı. Yarım kilodan fazla serum aldığı ve devamlı emmek istediği için normadir dedik ama bu sabahki ishaldi yani, normal değildi

Hergun evde yasin nas felak bakara suresi yusuf suresini aciorum allahim hakkimda hayirlisini nasip etsin insallah hepimizin

Neye dayanarak ishal diyorsun? Bizimki günde 5-6 kez kaka yaptığı oluyor 10’ a kadar normal diyor doktor hatta ne kadar çok yaparsa o kadar iyi diyor

Köpüklü sulu kakayla alt değiştirirken hastanede karşılaşmıştım ama önemsememiştim geçenlerde yine oldu bu sefer doktora sordum; normal, artarsa görüşelim demişti

Kizlar bebeginin kirk Mevlüt’ünü yapan oldumy hediyelik olarak ne dağıttınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…