Benimkide elini baglatmaz hayatta baglatmayi biraj elini tutmama bile izin vermiyor biz bir sure gercek fön makinasini calstrp uyumustuk cok sukur aliskanlik edinmeden biraktirdim allah yardmcin olsn ya cok zorzor. Bebegin agliyor elinden birsey gelmiyorYa bu kundak olayı bizim kıza hiç gelemiyo.mutlu haliyle kundak denedim çulgınlar gibi ağladı.ağlarken yada huzursuzken denedim yine çılgınlar gibi ağladı.uykuya geçer gibi olduğunda kumdak yaptım yine çılgınlar gibi ağladı.benim kız yay burcu sanırım özgürlüğüne şimdiden düşkün.o yüzden vageçtim kundaktan.ama o sesler youtubeda da var.ordan açıyorum biraz etkiliyo.
Seninle ayni süt yapimiz ya benimde birgun geliyor bebegim baya doyuyor bazende hic doyurucu olmuyor bugun benimde yoktu Stres yaptigin birsry oldumu bugun benim oldu mesela ben ona bagliyorum ve uykusuzm bu ara yine esim saolsn hic uyumama firsat vermiyor3 lt ssdece su içiyorm kuzm yanında içecek olarak içtiğim çay ve kompostonun hesabı yok.. bigün çok güzel oluyo (diğer günlere nazaran) bigün olmuyo. Mesela bugün yine yok..
Biogaia kullandınızmı canım. Nurse bizde hiç fyda etmedi.. sab simplex nurse biogaia üçünü de kullanıyoruz biz ama yine gaz yine gaz.. çözüm bulabilmenize çok sevindim inşallah devam eder böyle atlatana kadr
Hergün nas felak oku kuzum. Az daha sabret düzelir allahın izniyle belki. Baktın düzelmiyo ve sen artık sen değilsin bırak boşver zaten altın gibi evladın oldu Allaha şükür ailende arkandaysa bakma arkana boşverAilem kesinlikle arkamda birak gel diolar ama iste ben birakamiorm kizimiz oldu diorm sabredeyim duzelir diorum ama ne yazikki duzelmio gunden gune dha kotuye gidio hersey evlenmeden cok baskaydi smdi bambaska bir insan bizi ailesi olarak gormuo once annem kardesim dio bizi evde birakip cikip gidio gitmemi istiyor gibi ama ben gidersem bidha donmem
Şuan aptamil conformil aldık canım humanaya göre bin kat daha iyi şuan ama hala sancılarımız var. Sanırım dereotuda gaz yapıyo benm sıpaya. Evolvia aklımda olsun onu da denemekte fayda var çok teşekkür ederim canım:)Off çok kötü inşallah çabuk geçer. İnsanın içi dayanmaz.
İlk düşünce bizim de içi o şekildi öyle gözüküyordu. Etlerini açmamaya dikkat ederek bezledim. Ertesi gün kurumaya başlad yapıştı. Atletine kan bulaşıyorsa ya da sıvı ona dikkat et canım.
Biz doğduğundan beri maflor damla kullanıyoruz tabi plus olanını vermemiş eczane. Yeni 2. Şişeye geçtik. Mama da evolvia kullanıyoruz. İçer içmez gazını çıkarıyor 3-4 kere. Sıkıntı yaşamıyoruz. Önceki oğlumda da mama kullandığım için aptamil, sma ve evolvia arasında evolvia içince hemen çıkarıyordu gazını. Damla da kullanmıştık işe yaramamıştı. Belki yapısal belki bunlardan. Umarım yarayanını bulursun.
Ben boyadım canım evde; kuaföre gidemedim.
Sabahtan promalt gelcekmi diye strest yaptım bide öksürdü hapşurdu onu taktm sanırım kafaya canım. Geçen gün çoğaldı yazdığım da çok güzeldi sütüm. Pranoyak oldum valla yaSeninle ayni süt yapimiz ya benimde birgun geliyor bebegim baya doyuyor bazende hic doyurucu olmuyor bugun benimde yoktu Stres yaptigin birsry oldumu bugun benim oldu mesela ben ona bagliyorum ve uykusuzm bu ara yine esim saolsn hic uyumama firsat vermiyor
Ya saçma olacak ama hamilelikte giyemedim canım çok Çekmesine rağmen- emzirirken bir kereye mahsus olmak üzere noddle yesembirşey olur mu
Kızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?
Bibliyo canım senin bebeğin de ishal olmul muydu?
Ne icin kullanacaksın kehribarı. Eskiden gittigim kuran kuraunda bibteyze guatr icin kullaniyordu boynu bogaz kismi cok şiş haldeymis ilk taktığında kolye sayesinde düzelmiş hala da takıyordu. Baska bi faydası var mi bilmiyorum ama guatr icin yararı olduğunu görmüştüm o teyze sayesinde.Kızlar kehribar kolye alan kullanan varmı aramızda öneren memnun kalan ???
Noodle çinlilerin eriştesi gibi bir şey değil mi
Neden yiyemeyesin ki?
Kızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?
Yok canım, hatta aksine bol bol emzirmemi söyledi doktorumuz. Eskisi gibi en geç 2saatte bir emzirdim, hatta saat başı 20dk verdiğim bile oldu, çok düştü emmeye.Çok iyi. Ben serum olunca emzirmeye izin vermezler diye korkuyordum. Tekrar geçmiş olsun canım. Tencerede sirke kaynatıp evin içinde gezdiriyorlarmış mikrobu kırsın diye
Canım görsen sen de anlarsın. O normalde yaptığı cıvık sulu kaka değil. Bildiğin su gibi ishal. Hatta bezi açıkken, ben değişirken de çok yaptı, o yaparken gördüm poposundan köpürerek geliyor.İshal olduğunu nasıl anlıyorsun?
İshal gibi sulu yapıyolar zaten.
Çok geçmiş olsun
Bence bunun çözümü de bol bol beslemek
Çünkü ishalde su kaybı çok olur
Canım nudo marka noodleda msg yok. Canın çok çektiyse ye benceÇin tuzu denen maddeden varmış içindeBebeğe de geçer mi korkusu var
Yok canım baya kıvamı değişti. Köpüklü yapıyor ve sadece su gibi. Normalde yaptıkları cıvık ve tanecikli olan değil yani. Bizim kız da dün çok kaka ve çiş yaptı. Yarım kilodan fazla serum aldığı ve devamlı emmek istediği için normadir dedik ama bu sabahki ishaldi yani, normal değildiİshalden kastın her bezde bolca yapıyor değil mi? İlaçtan sonra 1 hafta boyunca bizim her bezde bolca büyük tuvaleti vardı.ilk günler hatta balgamimsi şeyler de vardı.doktor normal demisti.her ihtimale karşı tahlil de yaptı dışkının bsy çıkmadı.
Hergun evde yasin nas felak bakara suresi yusuf suresini aciorum allahim hakkimda hayirlisini nasip etsin insallah hepimizinHergün nas felak oku kuzum. Az daha sabret düzelir allahın izniyle belki. Baktın düzelmiyo ve sen artık sen değilsin bırak boşver zaten altın gibi evladın oldu Allaha şükür ailende arkandaysa bakma arkana boşver
Şuan aptamil conformil aldık canım humanaya göre bin kat daha iyi şuan ama hala sancılarımız var. Sanırım dereotuda gaz yapıyo benm sıpaya. Evolvia aklımda olsun onu da denemekte fayda var çok teşekkür ederim canım:)
Sabahtan promalt gelcekmi diye strest yaptım bide öksürdü hapşurdu onu taktm sanırım kafaya canım. Geçen gün çoğaldı yazdığım da çok güzeldi sütüm. Pranoyak oldum valla ya
Neye dayanarak ishal diyorsun? Bizimki günde 5-6 kez kaka yaptığı oluyor 10’ a kadar normal diyor doktor hatta ne kadar çok yaparsa o kadar iyi diyorKızlar ya benim kızım ishal oldu. Acaba ilaçlardan mu olmuştur.. Ne yapmam lazım tehlikeli midir ishal?
Köpüklü sulu kakayla alt değiştirirken hastanede karşılaşmıştım ama önemsememiştim geçenlerde yine oldu bu sefer doktora sordum; normal, artarsa görüşelim demiştiYok canım, hatta aksine bol bol emzirmemi söyledi doktorumuz. Eskisi gibi en geç 2saatte bir emzirdim, hatta saat başı 20dk verdiğim bile oldu, çok düştü emmeye.
Canım görsen sen de anlarsın. O normalde yaptığı cıvık sulu kaka değil. Bildiğin su gibi ishal. Hatta bezi açıkken, ben değişirken de çok yaptı, o yaparken gördüm poposundan köpürerek geliyor.
Canım nudo marka noodleda msg yok. Canın çok çektiyse ye bence
Yok canım baya kıvamı değişti. Köpüklü yapıyor ve sadece su gibi. Normalde yaptıkları cıvık ve tanecikli olan değil yani. Bizim kız da dün çok kaka ve çiş yaptı. Yarım kilodan fazla serum aldığı ve devamlı emmek istediği için normadir dedik ama bu sabahki ishaldi yani, normal değildi
Çin tuzu neyde yok kiÇin tuzu denen maddeden varmış içindeBebeğe de geçer mi korkusu var
Ben de köpüklü oluyr kakası dedim normal dediKöpüklü sulu kakayla alt değiştirirken hastanede karşılaşmıştım ama önemsememiştim geçenlerde yine oldu bu sefer doktora sordum; normal, artarsa görüşelim demişti
Fazlasi ile mutludur cunku surekli oglu yanina gidio bizi ewde bırakıpta allah bebeklerimize gercekten saglik versin hepimizinAllah bebegine saglik versin. Eskiden boyle degilse doldurusa gelmis demekki duzelir insallah canim. Kv de mutludur simdi heralde bozmus aranizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?