2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Boğaz ağrısana elma kaynatıp suyunu içebilirsin.ıhlamur ve ayva yaprağınıda tavsiye ederim.içine tadlandırmak için ballı çörek otu karışımı yapabilirsin.rabbim şifa versin
Saol canim elma var evde balda var suan icin gidip alma imkanimda yok malesef hava cok soguk bebekle tekin evde

Ya bu kundak olayı bizim kıza hiç gelemiyo.mutlu haliyle kundak denedim çulgınlar gibi ağladı.ağlarken yada huzursuzken denedim yine çılgınlar gibi ağladı.uykuya geçer gibi olduğunda kumdak yaptım yine çılgınlar gibi ağladı.benim kız yay burcu sanırım özgürlüğüne şimdiden düşkün.o yüzden vageçtim kundaktan.ama o sesler youtubeda da var.ordan açıyorum biraz etkiliyo.

Yok denemedim de.evet biz çok sallıyorduk.önceden susuyordu.şimdi sallamaya bile susmuyor.kolik beynine vücuduna vurdu çocuğun.

Benim kızım emzik almadı biraz da ondan zorlaniyorum. Teşekkür ederim canım

Bizimkinin de surekli elleri agzinda yaa ben çekiyorum o geri sokuyor.

Süt arttırmak için hummana nın içeceği bana çok yaradı.hemde günde 1 bardak ondan içiyorum.2 bardak da kendim rezene demliyorum.hummana nın içinde çemen otu var.biraz kokutuyo insanı.o yüzden günde 1 bardak içiyorum.bi de günde en az 2 litre su içerek arttırdım sütümü.şimdi de çocuk içerken tıkanıyor.daha ağzına alırken sütüm kendini bırakıyo.tavsiye ederim.

Şok ve migrosdaki maltana nın malt içeceği canım. Ben ondan içiyorum. Bir de e bebkdekini deneyim dedim
Bende maltananınkini de deniyim kuzm çok sağol :)
İnşallah yarar 24 lü aldkm kuzjm :/
İnşallah seninde sütün artar ya
Kızlar doktora foto attım enfeksiyon olsa etrafı kızarık olur ve Ateş yapar olabilir bu görüntü normal dedi. Pazartesi kontrol var zaten bakalım nasıl ilerlicek
İçin rahat ettiyse tamam ozaman canım. Dr görsün bari pazartesi ama sen oraya yine bi temiz bez koy bezi gelip daha çok tahriş etmesin
Humana bende işe yaramadı :)) günde 3 bardak bile içtim banamısın demedi.. herkesin bünyesindeki etki farklı ya hergün bugün ne yedim acaba diye düşünüyorum süt az arttığı zaman

Kundak benimkindede işe yaramıyo ellerini kapattırmıyo kapatınca ağlıyo

Doğru söylüyosun.o zmn uzmanların söylediği 3 lt su olayını yapcan cnm.kaçarı yok.biraz içmesi zor oluyo ama napalım.

Kolik bebeğime plates topu iyi geldi gerçekten.göğsüme yaslıyorum başını sonra plates topunda yaylanıyorum.çok iyi geliyo.plates topu da yıllar sonra bir işe yaradı.bide nurse harveys kullanmaya başladık bakalım nasıl olacak

Doğru söylüyosun.o zmn uzmanların söylediği 3 lt su olayını yapcan cnm.kaçarı yok.biraz içmesi zor oluyo ama napalım.
3 lt ssdece su içiyorm kuzm yanında içecek olarak içtiğim çay ve kompostonun hesabı yok.. bigün çok güzel oluyo (diğer günlere nazaran) bigün olmuyo. Mesela bugün yine yok..
Biogaia kullandınızmı canım. Nurse bizde hiç fyda etmedi.. sab simplex nurse biogaia üçünü de kullanıyoruz biz ama yine gaz yine gaz.. çözüm bulabilmenize çok sevindim inşallah devam eder böyle atlatana kadr

Ailem kesinlikle arkamda birak gel diolar ama iste ben birakamiorm kizimiz oldu diorm sabredeyim duzelir diorum ama ne yazikki duzelmio gunden gune dha kotuye gidio hersey evlenmeden cok baskaydi smdi bambaska bir insan bizi ailesi olarak gormuo once annem kardesim dio bizi evde birakip cikip gidio gitmemi istiyor gibi ama ben gidersem bidha donmem

Merhaba, kullandığımız yarım kundak. Ayaklar hareketli eller kısıtlı
Çünkü ellerinin kontrolü henüz bilinçli değil ve istemsiz şekilde kendini uyandırıyor yüzüne çarparak. Yarım kundak uzmanların önerdiği bişey ama her çocuk sevecek değil. Öyle uyuyorsa hiç kundak falan yapmayın zaten

Ewt ilk bebegimiz hayir onceden bu sekilde deildi ailesini karistirmiodu bnde fzla karismalarina izin vermiodum ama cocuk olunca 40gun kaynana bizde kalinca esim cok degisti
Allah bebegine saglik versin. Eskiden boyle degilse doldurusa gelmis demekki duzelir insallah canim. Kv de mutludur simdi heralde bozmus aranizi

Sizle yeni öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istedim.
Bütün tıkanıklığına çözüm:
Bebeğin burun delillerinin dış kısmına ya da çok az içeri doğru tereyağı sürmek çok iyi geliyormuş. Bana çok iyi bilen bir Teyze söyledi . Çocuklarına hep bunu uygulamış .

Off çok kötü inşallah çabuk geçer. İnsanın içi dayanmaz.

Kızlar nolur normal deyin şimdi düştü göbeği. İltihaplanmış mı
İlk düşünce bizim de içi o şekildi öyle gözüküyordu. Etlerini açmamaya dikkat ederek bezledim. Ertesi gün kurumaya başlad yapıştı. Atletine kan bulaşıyorsa ya da sıvı ona dikkat et canım.

Biz doğduğundan beri maflor damla kullanıyoruz tabi plus olanını vermemiş eczane. Yeni 2. Şişeye geçtik. Mama da evolvia kullanıyoruz. İçer içmez gazını çıkarıyor 3-4 kere. Sıkıntı yaşamıyoruz. Önceki oğlumda da mama kullandığım için aptamil, sma ve evolvia arasında evolvia içince hemen çıkarıyordu gazını. Damla da kullanmıştık işe yaramamıştı. Belki yapısal belki bunlardan. Umarım yarayanını bulursun.

Emzirirken sac boyatan oldumu arkadaslar?
Ben boyadım canım evde; kuaföre gidemedim.

Gecmis olsun canim bizimde pazartesi asimiz. Cok agladimi ya asi olunca ben hic kiyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…