Kayınvalidenle o kadar uğraşıyorsun ki kaçarın yok oğlun olacak seninsana güvenim sonsuz, o yüzden artık çok merak etmiyorum ya
bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attıartık ne zaman iyice belli olursa ozaman göreceğiz inşallah
aa çok ilginç denemek lazım aslında bende haşlanmış yiyorum 2 gündür çok şükür bana şuan kokuyo gibi gelmiyo. sürekli yiyince oluyo o bana
SEN ÇOK SABIRLISIN CANIM ANLAŞILAN BEN İKİ HAFTA DOLMADAN BAHANEYLE DOKTORA GİDİYORUMBana hiç tahmin bile yapılmadı en son 11. Haftada gittim daha gitmedim yani cinsiyet gibi konu hiç açılmadı doktorumun yanındayken :)
SAGLIKLA HAYIRLISIYLA GELSİNLERDE CİNSİYET MERAKTAN :) BİZİMDE Bİ ARKADASA OLDU 9 AY BOYUNCA KIZ DEMİŞLER DOĞDUGUNDA ERKEK SOKA GİRERDİM HERALDEhenüz bende öğrenemedim canım 15 in içindeyiz hafta ya gideceğim bakalım ne diyecek 12. haftada kız gibi dedi ama çok erken dedi. o yüzden kesin diye bakmıyorum . bende iple çekiyorum. :) biraz daha sabır. bir arkadaşıma 6-7 ay boyunca erkek demişler doğumda hooop kız gelmişinsan nasıl olur bilemiyorum. o yüzden hayırlısı inşallah.
Dua et canim bol bol..Tabiki bende evham yapıyorum illa olacak ama sanırim yapisal bir durum ben daha rahatım..Kaldı ki tüp bebek olmasina ragmen rahatim.. Galiba bu surecin başında kabullendim olabilecek olumsuzluklari..Rabbim yaşatmasın..Bizim topikte maşallah kotu haberlerde almiyoruz ama dün baska topiklerde gezindimde neler var..Hemen çıktim aklim kalmasin diye..O yuzden kendini bi sekilde bu olumsuzluklardan suyutlamaya çalış ve su halinin keyfini çıkar. .Tatlı hamişler merhaba umarım bebisler de siz de iyisinizdir:))
Benim ilk hamileliğim ve aşırı evham yapıyorum. Böyle her gün bebeği gidip görmek istiyorum üç haftada bir kontroller olunca icim rahat etmiyor iyi mıdır bir problem var mıdır diye düşünüp duruyorum. Bebeğinin kalbi duranları duyunca iyice korkuyorum ya bisey olduysa diye. Hareketlerini bari hissetsem içim ona göre rahat da olur ama henüz 16 haftalık kuzum hareketlerini de hissetmiyorum. Siz bu düşüncelerden nasıl uzak duruyorsunuz bana da akıl verin
Banada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI
ÇİKOLATA İŞE YARIYO ÇOK HAREKETLİ OLUYO AMA OLMAYINCADA OLMUYO Bİ NET BİŞEY GÖREMEDİKBen de cinsiyeti bilmiyorum halen. Bebeğim 10 gün önden gittiği için doktor cinsiyeti görmeye çalıştı ama uyuyordu sıpa, uyanmadı bi türlü
Pazartesi günü kontrole gideceğiz tekrar, bakalım o zaman çikolata yiyip meyve suyu içip gidecem. Uyanık olur belki bu sefer
Ya sabırlıyım denilmez aslında sabırsızım da sadecee net olsun diye bekliyorum işte hastanemizde evimin tam yanında yani kim olsa şimdi haftada 1 kere giderdiSEN ÇOK SABIRLISIN CANIM ANLAŞILAN BEN İKİ HAFTA DOLMADAN BAHANEYLE DOKTORA GİDİYORUM
Benim bir arkadaşımın ablasinda da erkek diyorlar kız dogmus..Tabi annenin yakınlari ortaligi kaldimislar..Ama annede ruyasinda hep kiz goruyormus..Ortalik karişikken anne demiski bu benim kızim ben hissediyordum diye susturmus insalari..Tabi o kadar masrafta cabasıSAGLIKLA HAYIRLISIYLA GELSİNLERDE CİNSİYET MERAKTAN :) BİZİMDE Bİ ARKADASA OLDU 9 AY BOYUNCA KIZ DEMİŞLER DOĞDUGUNDA ERKEK SOKA GİRERDİM HERALDE
BASKA DOKTORADA GİT CANIM DAHA DOGRUSU EN NET RENKLİ ULTRASYONDA BELLİ OLUYOMUSBanada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.
pinkstrap tahmin tutmadı kuzum. Çok sevinmiştim ama kısmet.
ELİİMDEN GELSE HERGÜN GİDERİMYa sabırlıyım denilmez aslında sabırsızım da sadecee net olsun diye bekliyorum işte hastanemizde evimin tam yanında yani kim olsa şimdi haftada 1 kere giderdi
MASRAFI GECTİMDE İLLAKİ Bİ ŞÜPHE OLUR KARISTIRDILARMI ACABA FALAN DÜŞÜNÜRSÜN İLLAKİBenim bir arkadaşımın ablasinda da erkek diyorlar kız dogmus..Tabi annenin yakınlari ortaligi kaldimislar..Ama annede ruyasinda hep kiz goruyormus..Ortalik karişikken anne demiski bu benim kızim ben hissediyordum diye susturmus insalari..Tabi o kadar masrafta cabası
Sen kıza da alışma yine de ben senin doktoruna güvenmiyorum :) %90 erkek'ten %99 kız ihtimali veren doktoru bilemedim :) Şüphen vardır %51 dersin, 90 neredeyse kesin demek.Banada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.
pinkstrap tahmin tutmadı kuzum. Çok sevinmiştim ama kısmet.
Ben de öğrenemedim hala canım cinsiyeti.KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
Canım karın çok genel bir ifade, kasık bölgen mi? Bebeğin olduğu noktalar mı? Bağırsak kısımların mı?kızlar karnım çok ağrıyor neden olabilir acaba yardımcı olunnnn
Tabi onuda şoyle biliyorlar sadece o anda iki doğum var ve 2 side kız...Doguranda diger doranın arkadaşiymış...Valla o karıstırmalara hic girmeyelim ben diyorum hep tup bebek yaptım diye..Benim transferimden kısa sure sonra bizim klinikle ilgili bi haber çıktı tüp bebekler yanlış transfer yapılmiş diye..Ben inanmadiğım icin sorgulamıyorumda bu duruma takılan cok olduMASRAFI GECTİMDE İLLAKİ Bİ ŞÜPHE OLUR KARISTIRDILARMI ACABA FALAN DÜŞÜNÜRSÜN İLLAKİ
Öncesinde yoruldun mu ,ayakta kaldın mı?uzan bol su iç ,kanaman yoksa sorun olmaz bence.kızlar karnım çok ağrıyor neden olabilir acaba yardımcı olunnnn
Evet canım bu aralar ben daha fazla kilo almamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum bu bilgi çok çok iyi oldu. çok teşekkür ederimEvet canım gerçekten ilginç ama çok da hafif oluyor özellikle ileride çocuklar için yapılabilir. Yumurtayı tavada süt ile pişirin kızlar yağsız...:) yumurta kokusunu süt bastırıyor biraz. seveceğinizi düşünüyorum. özellikle kilo almak istemeyip sağlıklı beslenmek isteyenler için birebir. Sende dene canım mutlaka. bir ara ben hep öyle yerdim. şimdi arkadaş yazınca hatırladım.
valla 2.yi de düşünüyorum canım inşallah sağlıklı olursak, Rabbimin adalet terazisi şaşmaz benim gönlüm vicdanım rahat erkek olursa diye korkum yok o yüzdenKayınvalidenle o kadar uğraşıyorsun ki kaçarın yok oğlun olacak seninAksi olursa Allahın sevgili kuluyum yırttım de, 2. yi yapma riskine girme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?