2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kayınvalidenle o kadar uğraşıyorsun ki kaçarın yok oğlun olacak senin Aksi olursa Allahın sevgili kuluyum yırttım de, 2. yi yapma riskine girme bence

SAGLIKLA HAYIRLISIYLA GELSİNLERDE CİNSİYET MERAKTAN :) BİZİMDE Bİ ARKADASA OLDU 9 AY BOYUNCA KIZ DEMİŞLER DOĞDUGUNDA ERKEK SOKA GİRERDİM HERALDE

Dua et canim bol bol..Tabiki bende evham yapıyorum illa olacak ama sanırim yapisal bir durum ben daha rahatım..Kaldı ki tüp bebek olmasina ragmen rahatim.. Galiba bu surecin başında kabullendim olabilecek olumsuzluklari..Rabbim yaşatmasın..Bizim topikte maşallah kotu haberlerde almiyoruz ama dün baska topiklerde gezindimde neler var..Hemen çıktim aklim kalmasin diye..O yuzden kendini bi sekilde bu olumsuzluklardan suyutlamaya çalış ve su halinin keyfini çıkar. .

COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI
Banada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.
pinkstrap tahmin tutmadı kuzum. Çok sevinmiştim ama kısmet.

ÇİKOLATA İŞE YARIYO ÇOK HAREKETLİ OLUYO AMA OLMAYINCADA OLMUYO Bİ NET BİŞEY GÖREMEDİK

SEN ÇOK SABIRLISIN CANIM ANLAŞILAN BEN İKİ HAFTA DOLMADAN BAHANEYLE DOKTORA GİDİYORUM
Ya sabırlıyım denilmez aslında sabırsızım da sadecee net olsun diye bekliyorum işte hastanemizde evimin tam yanında yani kim olsa şimdi haftada 1 kere giderdi

SAGLIKLA HAYIRLISIYLA GELSİNLERDE CİNSİYET MERAKTAN :) BİZİMDE Bİ ARKADASA OLDU 9 AY BOYUNCA KIZ DEMİŞLER DOĞDUGUNDA ERKEK SOKA GİRERDİM HERALDE
Benim bir arkadaşımın ablasinda da erkek diyorlar kız dogmus..Tabi annenin yakınlari ortaligi kaldimislar..Ama annede ruyasinda hep kiz goruyormus..Ortalik karişikken anne demiski bu benim kızim ben hissediyordum diye susturmus insalari..Tabi o kadar masrafta cabası

MASRAFI GECTİMDE İLLAKİ Bİ ŞÜPHE OLUR KARISTIRDILARMI ACABA FALAN DÜŞÜNÜRSÜN İLLAKİ

Banada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.
pinkstrap tahmin tutmadı kuzum. Çok sevinmiştim ama kısmet.
Sen kıza da alışma yine de ben senin doktoruna güvenmiyorum :) %90 erkek'ten %99 kız ihtimali veren doktoru bilemedim :) Şüphen vardır %51 dersin, 90 neredeyse kesin demek.

MASRAFI GECTİMDE İLLAKİ Bİ ŞÜPHE OLUR KARISTIRDILARMI ACABA FALAN DÜŞÜNÜRSÜN İLLAKİ
Tabi onuda şoyle biliyorlar sadece o anda iki doğum var ve 2 side kız...Doguranda diger doranın arkadaşiymış...Valla o karıstırmalara hic girmeyelim ben diyorum hep tup bebek yaptım diye..Benim transferimden kısa sure sonra bizim klinikle ilgili bi haber çıktı tüp bebekler yanlış transfer yapılmiş diye..Ben inanmadiğım icin sorgulamıyorumda bu duruma takılan cok oldu

Evet canım bu aralar ben daha fazla kilo almamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum bu bilgi çok çok iyi oldu. çok teşekkür ederim
WATER DROP
bizim doktorda kafasını karıştırdı, kız olsun babaya aşık olur 2. için hemde kolay ikna edersin hanımını vs. dedi. şimdi bizimki diyoki kız olsa daha tatlı bıcır bıcır olur diye. ki ben erkek olsun diye ne yöntemler uyguladım ne dualar ettim
Kayınvalidenle o kadar uğraşıyorsun ki kaçarın yok oğlun olacak senin Aksi olursa Allahın sevgili kuluyum yırttım de, 2. yi yapma riskine girme bence
valla 2.yi de düşünüyorum canım inşallah sağlıklı olursak, Rabbimin adalet terazisi şaşmaz benim gönlüm vicdanım rahat erkek olursa diye korkum yok o yüzden

aydingelini VALLA CANIM HERKES BANA ERKEK OLACAK ERKEK OLACAK DEDİKÇE ERKEK BEBEK KIYAFETLERİ GÖZÜME Bİ GÜZEL GELDİ ŞİMDİ KIZ DENİLİRSE Bİ ŞAŞIRIRIM YANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…