Mide ağrısı olabilir mi canım? Her yere yayılır bazen o.yok karnım çok ağrıo kasıklar değil kasıklara ara ara batma oluyor ama göbek deliği olan kısım ve biraz üsttü
Estağfirullah, Ya yaşarken anlık sinirlenip farklı tepkiler veriyoruz, sen şimdi anlatırken ben sakin kafayla dinlediğim için, daha soğukkanlı olman gerektiğiyle ilgili fikirler verebiliyorum.Evet bunu da bir kenara not ettimseni yanımda gezdirip her an "şimdi ne yapayım be abla" diye sormak istiyorum
Evet onun da etkisi vardır illaki ama benim geçmişte yaşadığım bazı problemler yüzünden, duygusal yoksunluk gibi şemalarım var bu da malesef hayatın içinde tepkiler verirken sakin kalmamı engelliyor.Sonrasında bana da dank ediyor ama.Estağfirullah, Ya yaşarken anlık sinirlenip farklı tepkiler veriyoruz, sen şimdi anlatırken ben sakin kafayla dinlediğim için, daha soğukkanlı olman gerektiğiyle ilgili fikirler verebiliyorum.
Ben senin bebişinin erkek olduğunu düşünüyorum. Başka bir doktora gitsen keşke. Herşeyin hayırlısı olsun yinede..Banada 13. Haftada çıkıntı görüyorum %90 erkek dedi. Dün akşam gittim 16. Haftada %99 koz dedi. Ama hala tereddütteyim valla.
pinkstrap tahmin tutmadı kuzum. Çok sevinmiştim ama kısmet.
Benimde dün karnım çok ağrıyordu ama ben acı yediğim için olmustu. Arada agrimasi normal ama eğer siddetliyse doktora görün. İnşallah önemli bişey değildir.şiddetli evet lavaboya çıkamadım ondan olabilir mi acaba yoksa bebek yukarı çıkma olayında ağrır demişlerdi ondan mıdır?
Alışacaksın ki, ne tepki verirsen ver değişen birşeyin olmadığını gördükçe, haklıyken haksız duruma düştüğünü gördükçe kısa öz tepkiler vermeye başlayacaksın.Evet onun da etkisi vardır illaki ama benim geçmişte yaşadığım bazı problemler yüzünden, duygusal yoksunluk gibi şemalarım var bu da malesef hayatın içinde tepkiler verirken sakin kalmamı engelliyor.Sonrasında bana da dank ediyor ama.
Buna ben de inanıyorum çok güzel. Hep derim ki 30'lu yaşların kadını olacağım kimseyi iplemeden en çok kendimi severek. Sende geleceğimi görüyorum, görmek istiyorum.Alışacaksın ki, ne tepki verirsen ver değişen birşeyin olmadığını gördükçe, haklıyken haksız duruma düştüğünü gördükçe kısa öz tepkiler vermeye başlayacaksın.
Buna ben de inanıyorum çok güzel. Hep derim ki 30'lu yaşların kadını olacağım kimseyi iplemeden en çok kendimi severek. Sende geleceğimi görüyorum, görmek istiyorum.
İnşallah benim şimdiki halimden çok daha mutlu da olursun :)Buna ben de inanıyorum çok güzel. Hep derim ki 30'lu yaşların kadını olacağım kimseyi iplemeden en çok kendimi severek. Sende geleceğimi görüyorum, görmek istiyorum.
Valla beğenmesem de, yıllar tutulmuyor 32yim artık
bende oturmaktan oldugunu düşündüm az kalkıp yürüyeyim dedim ama bi bırakmıyorlar ki insanıÇok oturmaktan olmuş büyük ihtimal ağrıların.
sabah kayısı yedim ama bakalım inşallah çıkarımmm braz hafifledi sankiCanım panik yapma sakin ol, ben önlem olarak git diyorum, bel ağrın normal. Tuvalete uzun süreler çıkamıyorsan ilaç iste, mesela çok sıkışınca günde 3 defa iç diyor, günde 1 tane içsen yetiyor. Hayırlı haberlerle gel inşallah
yok mide değil karın karnıma baskı yapınca kasıklarda batma oluyordu ama hafifledi şimdi birazMide ağrısı olabilir mi canım? Her yere yayılır bazen o.
acıkınca ağrır mı acaba?Ben senin bebişinin erkek olduğunu düşünüyorum. Başka bir doktora gitsen keşke. Herşeyin hayırlısı olsun yinede..
Benimde dün karnım çok ağrıyordu ama ben acı yediğim için olmustu. Arada agrimasi normal ama eğer siddetliyse doktora görün. İnşallah önemli bişey değildir.
benimde eşimden dolayıydı erkek bebek istememaynen öyle vallahi canım ilk evlat olunca ikiside farketmiyo bende eşim erkek istiyo diye erkek istiyodum ama bilmiyorum artık cidden kafam karışıksenin hamileliğin nasıl gidiyo aramızda 1 gün var, iyi misin çalışıyo musun
Ben de içtim bulantı yaptı bıraktım .. geçmedi bi türlü bulantım .. okulda başka bir hamile arkadaş var maşallah diyim bulantısı falan yok çok rahat .. ben perişanım resmenBulantı yaptığını yazdıkları için, Krill yağı istedim sabah ilkini içtim rahatsız etmedi hiç.
Erkek demişim canım, Gittin mi doktora?pinkstrap canım sen bana da cinsiyet tahmini yapmıştın ama bulamadım yorumunu neydi acaba sen hatırlıyor musun?
Mide yanmasına kesin çözüm 3 yudum soğuk süt dolaptan çıkaracaksın o derece anında kesiyor .. saraçoğlu tarifidirİnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.
Sütüm yoktu ya, paket süt almıyoruz, Ramazan dolayısıyla sütçüyü de kaçırıyoruz onu denemedim, bir öncekinde işe yaramamıştı :)
Herkesi ayrı yerden vuruyor gebelikAman bebekler iyi olsunda.
"Hadi yaa bak seeen diye dinleyip dinleyip "sus kız gelin sen haksızsın ne var bunda be" derse ne bozulursun ha ajdjdkdk
Ahahah pinkten beklenecek tepkiler gerçekten, zaten bozuluyorumBilemedim Afifenin söylediği çok hoşuma gitti bu uygulayabilirim
ohoo canım çoktan başladım hatta kendimi frenlemeye dahi başladım düşün. en son 4kg almıştım. şükür benim kusmam vs olmadı. arada bi bulantım oluyodu bazen sabahları yine oluyo. bide mide yanmam çoktu hafifledi çok şükürbenimde eşimden dolayıydı erkek bebek istemembenim hamileliğim şimdiye kadar şükür sorunsuz gidiyo ufak tefek mide bulantıları dışında bişey yok çalışıyorum şimdilik senin nasıl gidiyo kilo almaya basladınmı
3lü test yaptırmıştım trizomi 21 (down sendromu) riskli çıkmış 1/87 görünüyor biraz canım sıkıldı. 2 li de herşey çok normal çıkmıştı hatta risk değerlerinin baya baya altındaydı değerlerim. Burda arkadaşlar 3lü testte yanılma payı çok yüksek oluyor diye yazmışlardı inşallah öyledir.
Yeşil erik ye canım tam zamanisabah kayısı yedim ama bakalım inşallah çıkarımmm braz hafifledi sanki
Yarın denerim artık, bugün de kaçırdık sütçüyüMide yanmasına kesin çözüm 3 yudum soğuk süt dolaptan çıkaracaksın o derece anında kesiyor .. saraçoğlu tarifidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?