Ben seni tanıtmama gerek yok oğlun zaten tanıyordur diyeceksin de işte sizin aranız o kadar kötü değil sanırım sen güzel cevap vermişsin boşver sen bir şey yokmuş gibi davran.Mesaj attı hanım oğlumun beni yanlış tanımasına zemin hazırlıyorsun diye.Ben de dedim benim niyetim temiz ben de niyetimin sorgulanmasını hiç sevmiyorum. Kısmet artık bundan sonrası bakalım :)
Canım çok sevindim maşallah aman bir daha geri gelmesin o bulantılar. Benim bulantılarım hala devam ediyor. Canım erkeğe benzettik ama kesin bir şey söylemedi. Küçük erkekte iyi ya maşallahı var çok şükür :)Nazar etmeyeyim de iki üç gündür iyi gibiyim canım hatta yemek pişiriyorum çok mutluyum
Doktor c.tesi günü gittiğimde erkeğe benzetti bakalım 1 ay sonra tekrar muayeneye gidince netlesir herhalde :) sen nasılsın küçük erkek ne yapıyor? Senin cinsiyet belli olmuş muydu?
Hangisi yaptı? Krill mi? Diğer Balık yağı mı?Ben de içtim bulantı yaptı bıraktım .. geçmedi bi türlü bulantım .. okulda başka bir hamile arkadaş var maşallah diyim bulantısı falan yok çok rahat .. ben perişanım resmen
Canım bende hala öğrenemedim net bir şey söylemedi.KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
bende oturmaktan oldugunu düşündüm az kalkıp yürüyeyim dedim ama bi bırakmıyorlar ki insanı
uzanma ihtimalim sıfır hala işteyim evet ama bilgisayara ister istemez eğiliyorsun baskı oluyorcanım masa başı çalışıyorsan bazen ben de uzun süre oturuyorum bir de farkında olmadan eğiliyorum ekrana doğru, karnım hafiften sıkışıyor. Biraz esne, uzanabiliyorsan uzan. Beklediğinde geçmezse doktora görünebilirsin.
evet gittim ikili testte doktorum %80 kız dedi ama bakalım inşallah sen yanılmışsındır çaktırma :)))Erkek demişim canım, Gittin mi doktora?
Ayyy çookk teşekkür ederim :)Ne güzel anlatmissin darisi benim basima insallah merak icerisindeyim :) allah iki evladinida sana bagislasin insallah :)
diğer balık yağı yaptıHangisi yaptı? Krill mi? Diğer Balık yağı mı?
canım benim seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı nasılsınbenimde eşimden dolayıydı erkek bebek istemembenim hamileliğim şimdiye kadar şükür sorunsuz gidiyo ufak tefek mide bulantıları dışında bişey yok çalışıyorum şimdilik senin nasıl gidiyo kilo almaya basladınmı
yeşil erik lavaboya çıkartıyor mu?Yeşil erik ye canım tam zamani
Eee ne dedi doktor? Niye ağrıyormuş karnın? Niye ben yanılayım yaevet gittim ikili testte doktorum %80 kız dedi ama bakalım inşallah sen yanılmışsındır çaktırma :)))
Bende burda herkes öyle yazınca, doktor balık yağı vercem dediği zaman krilli istedim, sabah içtim birşey yapmadı, rahatsız edecek olsa ilkinde de ederdi zaten değil mi?diğer balık yağı yaptı
ben hergun yiyorum yesil erik normalde cikarmasi lazim ama bende ise yaramadi.aslinda aci biber tursusu bagirsaklari bozuyor ama hamilelikte sıkinti olurmu diye tereddutteyim.yeşil erik lavaboya çıkartıyor mu?
Benim sat 29 Ocak, ama döngü 23 gündü. Dün keseyi gördük. Kan değeri 6259. Pek su tuketmedigim için iye olmuşum. Donaxly verdi, hamilelikte ilk üç ay dikkatli kullanın diyo. Kullanan var mı aranızda?
Biz henüz hiç bilmiyoruz cinsiyeti canım. Ayrıntılı ultrasonda daha net bir şey söyleyebiliyormuş doktorlar sanırım. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama 20.haftaya kadar en azından fikir sahibi olabilmek adına doktorlar erkek gibi kız gibi diye yorum yapıyorlar sanki, bebek çok net göstermedikçeCOK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI
Erkek demişim canım, Gittin mi doktora?
Geçmiş olsun, Dün arkadaşımda çıkmış enfeksiyonun yüksekliği de önemli, doktor ilaç vermiş 2 gün sonra değer düşmezse hastaneye yatıracakmış. Ben ilk defa duyuyorum şaşırdım hatta ama riskliymiş. Sizin doktorunuz ne dedi?Kızlar erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Neler oluyor? Bebeğe zararı vs ilaç kullanımı?? Nasıl? Yardımcı olun noolur
Canım çok sevindim maşallah aman bir daha geri gelmesin o bulantılar. Benim bulantılarım hala devam ediyor. Canım erkeğe benzettik ama kesin bir şey söylemedi. Küçük erkekte iyi ya maşallahı var çok şükür :)
Tesekkurederim :)pulli iyi canım acil doktoru öyle kötü kötü şeyler söylemiş. ama maşallah hiç bişeyi yok
bu da pullucuğumun alıntısı düzelttim :)
Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?