2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mesaj attı hanım oğlumun beni yanlış tanımasına zemin hazırlıyorsun diye.Ben de dedim benim niyetim temiz ben de niyetimin sorgulanmasını hiç sevmiyorum. Kısmet artık bundan sonrası bakalım :)
Ben seni tanıtmama gerek yok oğlun zaten tanıyordur diyeceksin de işte sizin aranız o kadar kötü değil sanırım sen güzel cevap vermişsin boşver sen bir şey yokmuş gibi davran.

Canım çok sevindim maşallah aman bir daha geri gelmesin o bulantılar. Benim bulantılarım hala devam ediyor. Canım erkeğe benzettik ama kesin bir şey söylemedi. Küçük erkekte iyi ya maşallahı var çok şükür :)

bende oturmaktan oldugunu düşündüm az kalkıp yürüyeyim dedim ama bi bırakmıyorlar ki insanı

canım masa başı çalışıyorsan bazen ben de uzun süre oturuyorum bir de farkında olmadan eğiliyorum ekrana doğru, karnım hafiften sıkışıyor. Biraz esne, uzanabiliyorsan uzan. Beklediğinde geçmezse doktora görünebilirsin.

uzanma ihtimalim sıfır hala işteyim evet ama bilgisayara ister istemez eğiliyorsun baskı oluyor

Ne güzel anlatmissin darisi benim basima insallah merak icerisindeyim :) allah iki evladinida sana bagislasin insallah :)
Ayyy çookk teşekkür ederim :)
Annelik biz kadınlara Allah'in verdiği en büyük hediye bence :)
iyi ki kadın doğmuşuz demi :)
siz de sağlıkla kucaklayin bebeğinizi ve sağlıcakla büyütün :)
şimdi bekliyorum bakalım ikinciyi ne zaman hissedeceģim :)
hissettiğim gün yazarim inşaallah.

canım benim seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı nasılsın

evet gittim ikili testte doktorum %80 kız dedi ama bakalım inşallah sen yanılmışsındır çaktırma :)))
Eee ne dedi doktor? Niye ağrıyormuş karnın? Niye ben yanılayım ya
Allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah

diğer balık yağı yaptı
Bende burda herkes öyle yazınca, doktor balık yağı vercem dediği zaman krilli istedim, sabah içtim birşey yapmadı, rahatsız edecek olsa ilkinde de ederdi zaten değil mi?

Benim sat 29 Ocak, ama döngü 23 gündü. Dün keseyi gördük. Kan değeri 6259. Pek su tuketmedigim için iye olmuşum. Donaxly verdi, hamilelikte ilk üç ay dikkatli kullanın diyo. Kullanan var mı aranızda?

Merhaba. Ben de iye olmuşum bugün öğrendim. Hamilelik ihtimalim var. Siz kullandınız mı ilacı? Akıbetiniz ne oldu merak ettim. Yardımcı olur musunuz noolur? :)

COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI
Biz henüz hiç bilmiyoruz cinsiyeti canım. Ayrıntılı ultrasonda daha net bir şey söyleyebiliyormuş doktorlar sanırım. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama 20.haftaya kadar en azından fikir sahibi olabilmek adına doktorlar erkek gibi kız gibi diye yorum yapıyorlar sanki, bebek çok net göstermedikçe

Kızlar erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Neler oluyor? Bebeğe zararı vs ilaç kullanımı?? Nasıl? Yardımcı olun noolur

Kızlar erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Neler oluyor? Bebeğe zararı vs ilaç kullanımı?? Nasıl? Yardımcı olun noolur
Geçmiş olsun, Dün arkadaşımda çıkmış enfeksiyonun yüksekliği de önemli, doktor ilaç vermiş 2 gün sonra değer düşmezse hastaneye yatıracakmış. Ben ilk defa duyuyorum şaşırdım hatta ama riskliymiş. Sizin doktorunuz ne dedi?

Oh oh masallah çabuk atlattı şükür :) senin bulantilar da gitsin ve gelmesin bir daha tez zamanda

hayırlısı olsun artık yaa erkek olurlarsa abilerine arkadaş olurlar kiz olurlarsa da annelerine arkadaş olurlar minnoşlar :)

Tesekkurederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…