hala işteyim gidemedim ki iş çıkışım 20 de anca o şekilde izin vermediler istedim ama malesef. yavaş yavaş geçiyor zaten belki de gitmem. aminnnn hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah ama gönlümdeki senin yanılmanı istiyor küsmeee
Amin canım, Rabbim kimseye göstermesin sınavların en büyüğü o.İnşallah canım. Allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin sana da. Kuzucuğunun acısını göstermesin inşallah :)
Değilsin :)KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
Biri benim canım gercekten olabilir ben cunku d vitamini kullanmaya basladigimdan beri baya azaldi ee oonuda duzenli kullanamiyorum unutuyorum hep devam edim bariKızlar göz seyirmem var yazmıştı birkaç kişi şimdi isimleri aklımda yok oyüzden genel yazıyorum. Bende hamilelikten önce olmuştu baya sürdü geçmedi göz doktoruna falan da gittim. Demir ve b12 eksikliğinden oluyormuş ilaç verdi 1-2 gün kullandım sonra demir ilacı büyük tuvaletimi kokuttu rahatsız oldum diye bıraktım seyirme yine geçmedi. Sonra düzenli kullandım ozaman geçti. Tahlillerinizi yaptırın büyük ihtimalle vitamin eksikliğinden seyiriyo gözünüz.
bende yavaş yavaş acıkmaya başlıyorum birkaç hafta önce mutfağa giremiyordum yemekten nefret ediyordum simdi daha iyi hersey ikili tarama testini yaptırdım benimde çok şükür iyi çıktı ama doktorum cinsiyetle ilgili bişey söylemedi net olarak bana kalırsa kız ama çıkıntı var erkekte olabilir iki hafta sonra bakalım dedi öylece kalakaldım ve uyudu bebiş sürekli bi arar rahatsız oldu sanırım bacağını açtı kapadı hepsi bu :) üçlü tarama testini doktora sordum ikili sıkıntılı değilse boşuna yapmayın dedi yaptırmayı düşünmüyorumçok şükür iki haftadır kendime geldim öncesi hep kusma ile geçti kilo kaybıyla şimdide sürekli acıkıyorum. bugün karın ağrım vardı ama sanki azaldı gibi ikili test yaptırdın mı? cinsiyet belli mi bana doktor %80 kız dedi ikilimde 1milyonda bir çıktı iyi çok şükür
Evet ilk haftalarda öyle sıkıntılar olabiliyor. Fakat iye nin derecesine bağlı bu sırada bol bol su için. Zaten sonuç garantilenmek için kültür alınır orda sıkıntı çıkmazsa ve bakteri lökosit oranı düşükse genelde tedavi bile önermiyorlar
Her enfeksiyon risk değilmiş, bir de sağlık ocağı beklettiği için daha yüksek çıkıyor değerler, hamilelik çıkarsa hastanede tekrar yaptırırsınız testi, düşüğe yol açacak riskte hastaneye yatırıyorlarmış. Gebelik belli olana kadar sadece bol su içerseniz ilaç bakımından da riske atmamış olursunuz.
evet baya geri dönüş olduDeğilsin :)
Allah razı olsun :) İnşallah hayırlı haberleri alırsınız.Allah razı olsun cevaplarınız için. Sizin başınıza gelmesin inşallah
Allah razı olsun :) İnşallah hayırlı haberleri alırsınız.
herseyin hayırlısı canım allah hayırlı evlat versin bi bakarsın kızmış seninki :) benim ilk kontrolde annem esimde pipişi gördüYa canım benim ki de açtı biliyor musun? Ben dedim ki hatta aaaaa pipi sizde gördünüz mü dedim evet bir çıkıntı var ama şimdi kesin bir şey söyleyemem dedi hemen kapattı zaten. Ya benim oğlum olduğunu biliyor ondan o an moral bozmak istemedi çünkü hayatta her zaman istediklerimiz olmayabiliyor dedi. Ya sanırım erkek benim söylemedi.
Bunu görmemek için kör olmak lazımEki Görüntüle 2149591
Kızlar ben son gittiğim muayeneden foto atmayı unutmuşum :) burada 12+6 haftalık. Bakın bakalım doktorun gördüğü pipişkoyu siz de görecek misiniz
Bunu görmemek için kör olmak lazımBize böyle resimler attın da yanıldık mı?
Nasip ya 3. ye artıkYüzde yüz erkek mi diyorsun yaniannemin hala kiz olabilir diye umudu var da
Yani bilemiyorum, inatla olmuyor o zamanda :) Aslında sanki kızı yapmak daha kolay gibi ama çok isteyip kızı olmayanlar da o kadar çok ki.Kızı bulana kadar devam diyorsun
Yani bilemiyorum, inatla olmuyor o zamanda :) Aslında sanki kızı yapmak daha kolay gibi ama çok isteyip kızı olmayanlar da o kadar çok ki.
Valla ben bi başladım mı kilolar üçer beşer geliyo, zayıf bi insan olamadım çoğu zaman. Bundan 4 5 yıl öncesi sıkı bi diyetle düzelmiştim balayında yine balıketli oldum. Şimdi şişiyorm yavaş yavaşoyy maşallah :) kilo problemin yoksa al tabi ben 4 kilo verrdim sükğr benimde kusmam olmadı ama bulantım hep devam etti ondan kilo verdim heralde ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi benim için
inşallah cok almayız bebeklerimizin sağlıklı olacağı kadar olsun yeterValla ben bi başladım mı kilolar üçer beşer geliyo, zayıf bi insan olamadım çoğu zaman. Bundan 4 5 yıl öncesi sıkı bi diyetle düzelmiştim balayında yine balıketli oldum. Şimdi şişiyorm yavaş yavaş
Ben varım cnm daha kesin değil kıza benziyor dedi ama 2 hafta sonra falan kesinlesecekKIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?