2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İyi ağrın geçtiyse sorun yok, Ramazan için çıkış saatin geçmiş, ezan okunurken eve bile varmamış oluyorsundur

Biri benim canım gercekten olabilir ben cunku d vitamini kullanmaya basladigimdan beri baya azaldi ee oonuda duzenli kullanamiyorum unutuyorum hep devam edim bari

bende yavaş yavaş acıkmaya başlıyorum birkaç hafta önce mutfağa giremiyordum yemekten nefret ediyordum simdi daha iyi hersey ikili tarama testini yaptırdım benimde çok şükür iyi çıktı ama doktorum cinsiyetle ilgili bişey söylemedi net olarak bana kalırsa kız ama çıkıntı var erkekte olabilir iki hafta sonra bakalım dedi öylece kalakaldım ve uyudu bebiş sürekli bi arar rahatsız oldu sanırım bacağını açtı kapadı hepsi bu :) üçlü tarama testini doktora sordum ikili sıkıntılı değilse boşuna yapmayın dedi yaptırmayı düşünmüyorum

Allah razı olsun cevaplarınız için. Sizin başınıza gelmesin inşallah

herseyin hayırlısı canım allah hayırlı evlat versin bi bakarsın kızmış seninki :) benim ilk kontrolde annem esimde pipişi gördü

Yani bilemiyorum, inatla olmuyor o zamanda :) Aslında sanki kızı yapmak daha kolay gibi ama çok isteyip kızı olmayanlar da o kadar çok ki.

Nasip yaa hayırlı olmayacaksa olmasın zaten... Biz plan yapıyoruz ama Rabbimin planı oluyor valla bakalım :)

oyy maşallah :) kilo problemin yoksa al tabi ben 4 kilo verrdim sükğr benimde kusmam olmadı ama bulantım hep devam etti ondan kilo verdim heralde ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi benim için
Valla ben bi başladım mı kilolar üçer beşer geliyo, zayıf bi insan olamadım çoğu zaman. Bundan 4 5 yıl öncesi sıkı bi diyetle düzelmiştim balayında yine balıketli oldum. Şimdi şişiyorm yavaş yavaş

inşallah cok almayız bebeklerimizin sağlıklı olacağı kadar olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…