2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bana etki etti kuru kayısı bundan snra hergün yerim gerçekten sen nasılsın iyimisin şimdi nasıl gidiyor

önerilerin için çok teşekkürler. ben primayı menşeiiden dolayı kullanmak istemiyorum. acaba başka ne kullanabilirim. molfix stoklasam iyi midir acaba ?
Yani simdi bi kac kisi yazdi bebekte alerji yapiyomus bazi bezler ki ben hic duymamistim o yuzden haber veriym demistim ama bilemedim...bastan prima kullaniyorum hic sorun yasamadim baska bezde kullanmadim o yuzden bisey diyemiycem...sadece fiyatlar 1 2 ayda inanilmaz farketti 3 5 degil her ay 10tl zamnlaniyo haber veriym diye soyledim. Islak mendilde ayni hep unibaby yenidogan kullandim ocaktan bu yana 10 tl artti kolisi...

Kızlar başta yemek yedikten sonra midem bulanıyordu şimdi yetmezsem midem bulanıyor. Açlıktan mı? Bir de yemekten sonra bana bir ter basıyor siz de de oluyor mu?
Ayni durumdayim midemle ilgili hic bir fikrim yok artik acaba acmiyim tokmuyum ne hissediyorum bilmiyorum..

iyi ettiniz. daha önce tecrübem olsa ben de alırdım. ama ilk bebek neyin ne olacağını pek bilmiyorum. burda sizden sora sora öğreneceğim. ıslak mendil mantıklı aslında. gerçi annem yeğenlerime hiç ıslak mendil kullandırmamıştı. ıslak pamukla silip zeytinyağı sürüyordu popolarına.

Bende evdeyken pamuk tercih ediyorum ama mesela kolastazim vardi dogumda safra aldi sarilik dogdu 3 gun hastanede yatti mendil sart...ilk ay neredeyse her hafta hastaneye saglik ocagina gidiliyo topuk kani aşı kilo kontrolu v.s. bitmiyo....disarda islak mendilsiz olmuyo..

Yok canim iyi yaptın benim de aklımda vardı hep ama etrafimdaki çoğu kişi aynı şeyi diyince ben de vazgeçtim teşekkür ederiz yine de

Ben de islak pamuk dusunuyorum. Bi de yikamayi. Ama ilk zamanlar yikama olur mu bilmiyorum

Hasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
ayyy o renkli bölümler bir tatlı tatlı kaşınıyor ki sorma. Benim alerjim vardı.Ama geçti bu başka bir kaşıntı tarifi yok yani :)

bende aynı durumdaydım ama hafifledi geçiyor heralde diyorum sabret hafifleyip geçicek inşallah

İşin ilginç yanı tek isim değil iki isim birden gördüm :) ben isime ısındım aslında. Çevremdekiler de koymak zorundasın falan diyorlar. Daha vaktimiz var bakalım zaman ne gösterecek ama koymazsam içime dert olacak sanki

ya sürekli okuyorum da ama sürekli bir şey
isim ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…