- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
bana etki etti kuru kayısı bundan snra hergün yerim gerçekten sen nasılsın iyimisin şimdi nasıl gidiyorCanim geçen haftadan beri ben öyleyim.ben de masabası 7.5 saat full oturma bilgisayar isindeyim.senin gibiydim duramadim gittim doktora geçen hafta.tuvalete çıkmadığım gün öyleyim çıkınca rahatlıyorum.oturdugumuz için bı de tuvalet sorunu olduğu için o bölgeye baskı yapıyor.miyomum da 8.5 cümle mideye yakın o da çok etkiliyor beni doktor az ye sık ye dedi.baska bı arkadaşa da söyledim içebilirsen yarım çay bardagina yakın zeytinyağı iç yemeklerden önce.hap kullanmaktansa doğal yollar daha iyi.kayisi falan etki etmedi bana
Gebeliğinin başında enfeksiyon çıkmadı temizdir ama geçen hafta doktor idrar testi istedi enfeksiyon çıktı hem de en bolundan. Fitil ve hap verdi yarın kontrole gidicem umarım düşmüştür.gebelikte tehlikeli diyorlar ama tedavi edilebilir bi durum
P.s bende de yok yok masaAllah şuan bunu farkettimrabbim şifa versin hepimize.saglikla sıhhatle alalım insaAllah kucagimiza
Yani simdi bi kac kisi yazdi bebekte alerji yapiyomus bazi bezler ki ben hic duymamistim o yuzden haber veriym demistim ama bilemedim...bastan prima kullaniyorum hic sorun yasamadim baska bezde kullanmadim o yuzden bisey diyemiycem...sadece fiyatlar 1 2 ayda inanilmaz farketti 3 5 degil her ay 10tl zamnlaniyo haber veriym diye soyledim. Islak mendilde ayni hep unibaby yenidogan kullandim ocaktan bu yana 10 tl artti kolisi...önerilerin için çok teşekkürler. ben primayı menşeiiden dolayı kullanmak istemiyorum. acaba başka ne kullanabilirim. molfix stoklasam iyi midir acaba ?
Ayni durumdayim midemle ilgili hic bir fikrim yok artik acaba acmiyim tokmuyum ne hissediyorum bilmiyorum..Kızlar başta yemek yedikten sonra midem bulanıyordu şimdi yetmezsem midem bulanıyor. Açlıktan mı? Bir de yemekten sonra bana bir ter basıyor siz de de oluyor mu?
iyi ettiniz. daha önce tecrübem olsa ben de alırdım. ama ilk bebek neyin ne olacağını pek bilmiyorum. burda sizden sora sora öğreneceğim. ıslak mendil mantıklı aslında. gerçi annem yeğenlerime hiç ıslak mendil kullandırmamıştı. ıslak pamukla silip zeytinyağı sürüyordu popolarına.Yani simdi bi kac kisi yazdi bebekte alerji yapiyomus bazi bezler ki ben hic duymamistim o yuzden haber veriym demistim ama bilemedim...bastan prima kullaniyorum hic sorun yasamadim baska bezde kullanmadim o yuzden bisey diyemiycem...sadece fiyatlar 1 2 ayda inanilmaz farketti 3 5 degil her ay 10tl zamnlaniyo haber veriym diye soyledim. Islak mendilde ayni hep unibaby yenidogan kullandim ocaktan bu yana 10 tl artti kolisi...
iyi ettiniz. daha önce tecrübem olsa ben de alırdım. ama ilk bebek neyin ne olacağını pek bilmiyorum. burda sizden sora sora öğreneceğim. ıslak mendil mantıklı aslında. gerçi annem yeğenlerime hiç ıslak mendil kullandırmamıştı. ıslak pamukla silip zeytinyağı sürüyordu popolarına.[/QUOTEb
Bende evdeyken pamuk tercih ediyorum ama mesela kolastazim vardi dogumda safra aldi sarilik dogdu 3 gun hastanede yatti mendil sart...ilk ay neredeyse her hafta hastaneye saglik ocagina gidiliyo topuk kani aşı kilo kontrolu v.s. bitmiyo....disarda islak mendilsiz olmuyo..
Bugün yine biraz ağrı sinyalleri var buyuk abdeste çıkmayi beklemedeyimbana etki etti kuru kayısı bundan snra hergün yerim gerçekten sen nasılsın iyimisin şimdi nasıl gidiyor
Yani simdi bi kac kisi yazdi bebekte alerji yapiyomus bazi bezler ki ben hic duymamistim o yuzden haber veriym demistim ama bilemedim...bastan prima kullaniyorum hic sorun yasamadim baska bezde kullanmadim o yuzden bisey diyemiycem...sadece fiyatlar 1 2 ayda inanilmaz farketti 3 5 degil her ay 10tl zamnlaniyo haber veriym diye soyledim. Islak mendilde ayni hep unibaby yenidogan kullandim ocaktan bu yana 10 tl artti kolisi...
Ben de islak pamuk dusunuyorum. Bi de yikamayi. Ama ilk zamanlar yikama olur mu bilmiyorumiyi ettiniz. daha önce tecrübem olsa ben de alırdım. ama ilk bebek neyin ne olacağını pek bilmiyorum. burda sizden sora sora öğreneceğim. ıslak mendil mantıklı aslında. gerçi annem yeğenlerime hiç ıslak mendil kullandırmamıştı. ıslak pamukla silip zeytinyağı sürüyordu popolarına.
kabızlık çok zor gerçekten ben zeytin yağıda içemem hayatta kokusunundan bile tiskiniyorum kuru kayısıyı ılık suya kat iç gerçekten işe yarıyorBugün yine biraz ağrı sinyalleri var buyuk abdeste çıkmayi beklemedeyim
ayyy o renkli bölümler bir tatlı tatlı kaşınıyor ki sorma. Benim alerjim vardı.Ama geçti bu başka bir kaşıntı tarifi yok yani :)Hasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
bende aynı durumdaydım ama hafifledi geçiyor heralde diyorum sabret hafifleyip geçicek inşallahGünaydınlar
Mide bulantıları hala geçmeyenlere ekstra günaydınlarsabah uyanıp odamdan çıktığım an ev kokuyor gibi geliyor bana ve koşup istifra ediyorum hemen, sonra banyodan bi çıkıyorum koku moku yok. Ama o arada da resmen helak oluyorum boş midem kendi kendini çıkartmaya çalıştığı için 14. Haftada geçer diyorlar, 2 haftam var daha, ya sabır
Bu arada çok bileğim olmadığı için her konuya giremiyorum, ilgilenmiyorum sanmayın. Hasta olanlara şifalar dilerim. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç bir hastalığın. Hamileliğin balayı dönemi bir an önce başlasın artık
Keyifli günler herkese
Bazen var canım nemlendirici krem sürüyorum ozaman rahatliyorHasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
kabızlık çok zor gerçekten ben zeytin yağıda içemem hayatta kokusunundan bile tiskiniyorum kuru kayısıyı ılık suya kat iç gerçekten işe yarıyor
GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİMKızlar selam herkese!
Dün nifty testim sonuçlandı. Çok şükür tüm riskler çok çok düşük çıktı. Darısı tüm ikili, dörtlü veya nifty sonucu bekleyenlerin başına. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Dinen bir zorunluluğu ya da konulsa iyi olur durumu var mı bilemiyorum. Ama sanırım ben olsam isim çok çok kötü değilse ikinci isim olarak da olsa koyardım. Aklımdan “ay bu isim de kötüymüş” diye geçirdiklerimden biriyse koymazdım, çünkü bilinçaltım bana oyun oynamaya bayılır
Benim ismimi de babam rüyasında görmüş. Tabi bundan 33 sene önce ultrason yok, cinsiyet öğrenilmiyor, bi de annemin belirtileri erkek belirtilerine yakın olunca erkek hazırlığı yapıyorlarmış. Babam rüyasında bir dede sesi duymuş “kızın olacak adını da şu ismi koy, onun için en hayırlı isim bu” diye. Çok güncel ve kullanılan bir isim de değilmiş ama kız olunca koymuşlar. İnşallah hayırlı olmuştur bu isim de dede pişman olmamıştır diyorum ben arada
isim ne?İşin ilginç yanı tek isim değil iki isim birden gördüm :) ben isime ısındım aslında. Çevremdekiler de koymak zorundasın falan diyorlar. Daha vaktimiz var bakalım zaman ne gösterecek ama koymazsam içime dert olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?