canım çok zorlu bir hamilelikte öyle hatırlıyorum sadece lavaboya kalkıyordu o zaman bile kanaması olurdu. Erken Doğum oldu tabi küvezde kaldı bebiş uzun süre ama şimdi büyüdü maşalla anasınıfına başladı :)) amin canım inşallah neyse ki senin onun kadar kötü değilmiş çok sevindim:) inşallah erken Doğum olmadan da atlatırsın .
Anladım canım çok teşekkürederim açıklaman için şimdi daha rahatım.Benim SAT'a göre haftam 12+4 idi ama CLR 74mm olunca ultrason haftası 13+4 oldu canım.
Ölçüm doktordan doktora, tecrübesine göre değişebilir belki ama değerlendirmede fark oluşmaz aslında. Zaten kombine risk hesabına da ense kalınlığı parametre olarak giriyor ve hesap bilgisayar algoritmasına bırakılıyor. CLR (popo-baş) ölçüsüne göre hangi ense kalınlığının beklendiğine dair detaylı risk tabloları var. Bana verdikleri raporda ense kalınlığını normalize edilmiş bir değer olarak (MoM) 1,26 vermişler. Nette araştırdığıma göre <1 durumunda anomali olma riski yok gibi birşey. Risk var demek içinse >1.8 üstü değerler aranıyormuş.
Benim çogunlukla ediyor...Hatta işten geldigimde sütyeni çıkartıyorum ya bi süre inanılmaz acıyor..Kızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Evet kaşıntı var bende de büyüdüğü için olabilir mi acabaHasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
Amin canım sende umarim.köse yastigida benim bu arada.hala köse yastigi olarakta devam ediyorum hayatima ..Selam hanımlar;
Ben Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacam. Ekim anneleri topiğini takip ediyorum ama burda bir muhabbet olmuştu bütün günümü koltuğun üstünde köşe yastığı olarak geçiriyorum diye ben de aynı öyleyim o yüzden ne yazsanız okuyorum. Zaten gebeliğimin ilk başlarında burdaki kişiler ile daha benzer şeyler yaşıyordum ekim çok ileriydi. kasımı takip ettim. Okudukça yazdıklarınızı enerjiniz çok yüksek geldi. O yüzden arada buraya da yazmak istiyorum arkadaşlar
@pinkstrap bebişim erkek. Netleşmeseydi tahminlerini isterdim
aydingelini kayınvalide için yazdıklarını tebessüm ile okudum
pullubiber önerdiğiniz kitapları listeme ekledim.
@Oyhan aynı kaderi paylaşıyoruz yani rahatsızlıklarımız aynı
@Ysmnzgr adaşız
Sonuç olarak hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Agrim kalmadi...korkunctu gece yarisi kendimi yere atip ambulans cagir diye esime bagirarak uyandim...kimseye yasatmasin.normal zamanda tamamda hamileyken nasil bir korku anlatamanCanım çok geçmiş olsun. Merak ettim seni sağolsun bizim kız bilgi verdi :) çok sevindim iyi olmana. Var mı ağrın nasılsın?
Ay cok guzelmis :) ya ben hamile kalmadan bile kesin kiz diyodum gecen kontrolde bile dojtor daha kucuk dedi olsun dedim zaten kiz ben biliyorum.adi da karaca olacak diye bambili takim aldim hattaAyyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi
Hadi insallah..Günaydın hayırlı sabahlar annişler
Hastalara rabbim şifa versin inşallah
Ben galiba çok şükür daha iyiyim Ağzımın tadı kötü geçmedi ama 3 gündür çıkarmadım bulantıda yok ama ağzım çamur gibi inşallah geçiyordur
Ay cok guzelmis :) ya ben hamile kalmadan bile kesin kiz diyodum gecen kontrolde bile dojtor daha kucuk dedi olsun dedim zaten kiz ben biliyorum.adi da karaca olacak diye bambili takim aldim hattasimdi her gece ruyamda oglum oluyo.bidahaki kontrolde bizimki pipi gosterirse esimin dilinden 10 sene kurtulamam senelerce alay eder ya
Selam hanımlar;
Ben Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacam. Ekim anneleri topiğini takip ediyorum ama burda bir muhabbet olmuştu bütün günümü koltuğun üstünde köşe yastığı olarak geçiriyorum diye ben de aynı öyleyim o yüzden ne yazsanız okuyorum. Zaten gebeliğimin ilk başlarında burdaki kişiler ile daha benzer şeyler yaşıyordum ekim çok ileriydi. kasımı takip ettim. Okudukça yazdıklarınızı enerjiniz çok yüksek geldi. O yüzden arada buraya da yazmak istiyorum arkadaşlar
@pinkstrap bebişim erkek. Netleşmeseydi tahminlerini isterdim
aydingelini kayınvalide için yazdıklarını tebessüm ile okudum
pullubiber önerdiğiniz kitapları listeme ekledim.
@Oyhan aynı kaderi paylaşıyoruz yani rahatsızlıklarımız aynı
@Ysmnzgr adaşız
Sonuç olarak hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
benimde hassasiyet kalmadı ama dolgunlaştı biraz, benimde bazen çok kaşınıyo uçlarıHasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
Evet kaşıntı var bende de büyüdüğü için olabilir mi acaba
canım hergün ceviz badem getiriyorum yanımda yiyorum meyvede aynı şekilde erikti yeni dünya kayısıydı bir haftadı yiyorum ama malesef. dün kuru kayısı yedim ılık su ile çok şükür bugün çözüldü bundan sonra kuru kayısı hep yicemmm. bebeklere bişey olmasın biz gene atlatırız bebişine çokkkk geçmiş olsun bidaha bu sekilde sorun yaşamasın aminnnCanım beni bir yaşındaki bebeğim çok kötü kabızlık yaşadı ilac bile pek fayda etmedi. Ama yeşil erik yenidunya ve dut yediği zaman çok kolay yapti
Sen bunları ye ve kesinlikle ceviz de ye bak bakalım bağırsakların nasıl çalışıyor
çok şükür canım geçti akşam o yüzden doktora gitmedim eve gidip bide temizlik bile yaptımm süperimBirumuttur yasamak canim nasıl oldun?
Doğrudur saçları falan gürleştirdiğine göre tüyleri de büyütebilir ama bilmediğim kimyasalları sürmeye de içim el vermiyor ya :/ sonuçta derinden emiliyor sürdüğümüz herşey. Belki kızımda saçlı olur badem yağıylaBende bio oil yag aldim daha dogrusu badem yagi icin girdim bio ile ciktim badem yagi tuylenme yaptiriyofmus kizlar eczacinin yalancisiyim
Of cok gecmis olsun ya...bende ayni durundayin...Günaydınlar
Mide bulantıları hala geçmeyenlere ekstra günaydınlarsabah uyanıp odamdan çıktığım an ev kokuyor gibi geliyor bana ve koşup istifra ediyorum hemen, sonra banyodan bi çıkıyorum koku moku yok. Ama o arada da resmen helak oluyorum boş midem kendi kendini çıkartmaya çalıştığı için 14. Haftada geçer diyorlar, 2 haftam var daha, ya sabır
Bu arada çok bileğim olmadığı için her konuya giremiyorum, ilgilenmiyorum sanmayın. Hasta olanlara şifalar dilerim. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç bir hastalığın. Hamileliğin balayı dönemi bir an önce başlasın artık
Keyifli günler herkese
Kızlar merhaba :)
Geçenlerde bir rüya gördüm oğlum olacak cinsiyetimiz belli birisi bana oğlunun ismini şunu koy dedi. Diyen kişiyi göremedim garipten gelen bir sesti. Çok etkilendim rüyamdan ve aklımda olan bir isim de değildi. Aslında isim çok hoşuma gitti ama siZce o ismi koymak zorundamıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?