2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Amin canım sagolasin insaAllah hayirlisiyla

Anladım canım çok teşekkürederim açıklaman için şimdi daha rahatım.

Hasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
Evet kaşıntı var bende de büyüdüğü için olabilir mi acaba

Amin canım sende umarim.köse yastigida benim bu arada.hala köse yastigi olarakta devam ediyorum hayatima ..

Canım çok geçmiş olsun. Merak ettim seni sağolsun bizim kız bilgi verdi :) çok sevindim iyi olmana. Var mı ağrın nasılsın?
Agrim kalmadi...korkunctu gece yarisi kendimi yere atip ambulans cagir diye esime bagirarak uyandim...kimseye yasatmasin.normal zamanda tamamda hamileyken nasil bir korku anlataman

Günaydın hayırlı sabahlar annişler
Hastalara rabbim şifa versin inşallah
Ben galiba çok şükür daha iyiyim Ağzımın tadı kötü geçmedi ama 3 gündür çıkarmadım bulantıda yok ama ağzım çamur gibi inşallah geçiyordur

Ay cok guzelmis :) ya ben hamile kalmadan bile kesin kiz diyodum gecen kontrolde bile dojtor daha kucuk dedi olsun dedim zaten kiz ben biliyorum.adi da karaca olacak diye bambili takim aldim hatta simdi her gece ruyamda oglum oluyo.bidahaki kontrolde bizimki pipi gosterirse esimin dilinden 10 sene kurtulamam senelerce alay eder ya

hahaha ah bu erkekler
isim çok hoşmuş bu arada. bende Türkçe kökenli bir isim vereceğim yavruma. bi cinsiyeti belli olaydı :)

bende hep erkek hissediyorum nedense ama çoğunluk senin kızın olur diyor. kuzenlerde ve abimde toplam son 4 bebek'de erkek çıkınca artık bu da kız olsun noluuuur demeye başladılar.
bende bu gece rüyamda herkese kızım olacak diyordum heyecanlı heyecanlı :) sanırım biz anneler ne olursa olsun sanki başından beri o cinsiyeti bekliyormuşcasına sevineceğiz
hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun öncelikle tabii

Günaydın kızlar nasılsınız?
benim boynum tutulmuş ya nasıl becerdiysem

merhaba canım, inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız teşekkür ederim
Hasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasinti
benimde hassasiyet kalmadı ama dolgunlaştı biraz, benimde bazen çok kaşınıyo uçları bide hafiften çatlaklar başladı göğüslerimde ki miniciktir benim göğüslerim hemen çatladı

Kızlar merhaba :)
Geçenlerde bir rüya gördüm oğlum olacak cinsiyetimiz belli birisi bana oğlunun ismini şunu koy dedi. Diyen kişiyi göremedim garipten gelen bir sesti. Çok etkilendim rüyamdan ve aklımda olan bir isim de değildi. Aslında isim çok hoşuma gitti ama siZce o ismi koymak zorundamıyım?

canım hergün ceviz badem getiriyorum yanımda yiyorum meyvede aynı şekilde erikti yeni dünya kayısıydı bir haftadı yiyorum ama malesef. dün kuru kayısı yedim ılık su ile çok şükür bugün çözüldü bundan sonra kuru kayısı hep yicemmm. bebeklere bişey olmasın biz gene atlatırız bebişine çokkkk geçmiş olsun bidaha bu sekilde sorun yaşamasın aminnn

Kizlar size ufaktan bir tavsiyede bulunabilirmiyim....martta 64 tlye aldigim prima aylik paketi gecen ay en ucuz 79 a vulabildim ve bu ay en ucuz 89 a bulabiliyorum dolarla birlikte fiyatlar ucuyor.ufaktan bez almaya baslayin derim. 1 ve 2 numarayi bebegin kilosuna ve dogum sonrasi kilo alma hizina gore belki 1 belki 2 paket kullanirsiniz belki hiç...ama 3 numarayi her turlu kullanirsiniz.erkekte olsa ilk 6 ayda 10 kiloyu bulsa bile 3 numaradan aylik paketi ve tabi 4 numarayi rahaat rahaat stok yapabilirsiniz.ayni durum islak mendil icinde gecerli

Bende bio oil yag aldim daha dogrusu badem yagi icin girdim bio ile ciktim badem yagi tuylenme yaptiriyofmus kizlar eczacinin yalancisiyim
Doğrudur saçları falan gürleştirdiğine göre tüyleri de büyütebilir ama bilmediğim kimyasalları sürmeye de içim el vermiyor ya :/ sonuçta derinden emiliyor sürdüğümüz herşey. Belki kızımda saçlı olur badem yağıyla

Günaydınlar
Mide bulantıları hala geçmeyenlere ekstra günaydınlar sabah uyanıp odamdan çıktığım an ev kokuyor gibi geliyor bana ve koşup istifra ediyorum hemen, sonra banyodan bi çıkıyorum koku moku yok. Ama o arada da resmen helak oluyorum boş midem kendi kendini çıkartmaya çalıştığı için 14. Haftada geçer diyorlar, 2 haftam var daha, ya sabır
Bu arada çok bileğim olmadığı için her konuya giremiyorum, ilgilenmiyorum sanmayın. Hasta olanlara şifalar dilerim. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç bir hastalığın. Hamileliğin balayı dönemi bir an önce başlasın artık
Keyifli günler herkese

Of cok gecmis olsun ya...bende ayni durundayin...

Dinen bir zorunluluğu ya da konulsa iyi olur durumu var mı bilemiyorum. Ama sanırım ben olsam isim çok çok kötü değilse ikinci isim olarak da olsa koyardım. Aklımdan “ay bu isim de kötüymüş” diye geçirdiklerimden biriyse koymazdım, çünkü bilinçaltım bana oyun oynamaya bayılır
Benim ismimi de babam rüyasında görmüş. Tabi bundan 33 sene önce ultrason yok, cinsiyet öğrenilmiyor, bi de annemin belirtileri erkek belirtilerine yakın olunca erkek hazırlığı yapıyorlarmış. Babam rüyasında bir dede sesi duymuş “kızın olacak adını da şu ismi koy, onun için en hayırlı isim bu” diye. Çok güncel ve kullanılan bir isim de değilmiş ama kız olunca koymuşlar. İnşallah hayırlı olmuştur bu isim de dede pişman olmamıştır diyorum ben arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…