2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

15. Haftadayım ve yaklaşık bir haftadır mide bulantılarım azaldı :) darısı başına inşallah canım

bende aynı durumdaydım ama hafifledi geçiyor heralde diyorum sabret hafifleyip geçicek inşallah

İnşallah

İsme ısındıysan düşünebilirsin alımda koymayı. Vardır rüyaların bir bildiği

15. Haftadayım ve yaklaşık bir haftadır mide bulantılarım azaldı :) darısı başına inşallah canım

Ay hadi inşallah
Dışarı çıkmaktan korkar oldum midem bulanırsa kusarsam ne olacak diye. Şu an dışarıdayım mesela, mide bulantım başladı eve dönüyorum hemen

3 gün kusmadım son 3 gündür yine kusuyorum
Yetti artık
Pofff
Kusmaların sadece sabah mı gün içerisinde de devam mı? Doktora sordun mu bunu? Benim doktor normal dedi ama ben çok rahatsızım artık. Sırf bulantıları yeniden çekmemek için 2. çocuk asla yapmam diyorum.

Supermis :) bunu okuyunca bende hemen aradim doktorumu bugun cikmis 50.000 de 1 cikmis bizimde...herkesten guzel haber aldik testi bekleyen 2 kisi kaldi herhalde

Ben de 2. Çocuk istemiyorum dedim eşime
Bazen sabah bazen öğlen oluyo
Bi anda otururken başlayıveriyor
Doktor bana da normal dedi
Nesi normal anlamadım

Supermis :) bunu okuyunca bende hemen aradim doktorumu bugun cikmis 50.000 de 1 cikmis bizimde...herkesten guzel haber aldik testi bekleyen 2 kisi kaldi herhalde
oh çok şükür!Senin de gözünaydın canım. Ne kadar bişey çıkmayacağını düşünsem de çok ciddi sıkıntı yapıyormuş içime, o kadar rahatladım ki. Darısı tüm bekleyenlerin başına!

Canım Gerçekten de , 14. Haftada geçiyor. Bende hiçbişey kalmadı nerdeyse fakat bu seferde ne oldu yoksa kötü bir şey mi oldu diye evham yapmaktan tadını çıkaramıyorsun

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz?
Ya ben sağlı ocağının verdiği d vitaminini bebegime de kullanmadim içeriğinden kaynaklı. özel aldım. Bu daha katkısiz kendime de welcare nin vitamini aldım.

Uni baby yenidoğan çok iyi gerçekten tavsiye ederim hiç gerek yok pamuğa bence gerçekten doğal.

Canım Gerçekten de , 14. Haftada geçiyor. Bende hiçbişey kalmadı nerdeyse fakat bu seferde ne oldu yoksa kötü bir şey mi oldu diye evham yapmaktan tadını çıkaramıyorsun

Öyle kötü şeyler düşünmeyin ya, herkesin yaşadığı belirtiler başka. Ben hiç bulantı yaşamadım, ilk haftalar hep evham yaptım. Sonra dedim deli miyim tadını çıkarsam ya! Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur zaten sanırım.

Ben de dün çok canım çekerek yemek yaptım. Çok da yemedim aslında ama sebze yedim diye seviniyordum. Bir saat sonra gerisin geri çıktı yine... Zaten gün içinde de hiçbir şey yememiştim. Bir tost, 6 zeytinle kahvaltı yapmıştım sadece... Su bile doğru düzgün içemez oldum. Artık kesilsin şu bulantılar kusmalar ya

Merhaba hanımlar,ben de uni baby ıslak mendil ve sleepy iyi diye duymuştum.hatta bir arkadaşım var iyidir bu konularda çok araştırma yapmıştı,2çocuk büyüttü o da bu ürünleri öneriyor.emzik ve biberonları almıştım ben diğer gebeliğimde Philips avent.hastane çıkışları ,tulumları falan da Baby Corner yüzde yüz pamuk almıştım.bakalım bu sefer rabbim sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsin.

Hayirli olsun rabbim evlatlatini korusun hepimizinde gonlune gore versin kucaklarimiz dolsun insalkah

pullubiber canım çok iyi yapmışsın, cidden artık fiyatların sabit kalmadığı bir dönemdeyiz. Elimizden geldiğince birbirimize haber vermemiz iyi olacaktır.

Alerji yaptı diyen arkadaşlar olmuş, duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Birkaç yıl önce bebek bezi üreticisinde (yan markalarından biriydi yanlış hatırlamıyorsam) çalışan biriyle konuşmuştum. Bebek bezlerinin içinde çeşitli maddeler var, bunlardan biri sabit, ismi S.A.P. ve suyu asıl emip jele dönüştüren bir madde. Her firma ithal ediyor ve bunu kullanıyor ama kullanış biçiminde her markanın kendi izi/imzası oluşuyor. O yüzden bez değişikliklerinde bebekler yeni bir izle karşılaştıklarından reaksiyon veriyorlar ama kullanılmaya devam edilirse bir kaç gün sonunda cilt ona da alışıyor. Ama tabii anneler vayy efendim bu bez çocuğumu yara etti, tüü kaka diye hemen parlayabiliyor. Asıl mesele kimyasal değişikliğinden kaynaklı kısa süreli tepki reaksiyonuymuş ve bir zararı yokmuş.
Ama tabi kullanım olarak farklar olabilir markalar arası, kiminin bedeni kiminin sızdırmazlığı tercih edilme sebebi olabilir, onu bilemem. Benim de ilk tecrüben ama tahriş olayı için duyduklarımı paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…