Günaydınlar
Mide bulantıları hala geçmeyenlere ekstra günaydınlarsabah uyanıp odamdan çıktığım an ev kokuyor gibi geliyor bana ve koşup
istifra ediyorum hemen, sonra banyodan bi çıkıyorum koku moku yok. Ama o arada da resmen helak oluyorum boş midem kendi kendini çıkartmaya çalıştığı için14. Haftada geçer diyorlar, 2 haftam var daha, ya sabır
Bu arada çok bileğim olmadığı için her konuya giremiyorum, ilgilenmiyorum sanmayın. Hasta olanlara şifalar dilerim. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç bir hastalığın. Hamileliğin balayı dönemi bir an önce başlasın artık
Keyifli günler herkese
bende aynı durumdaydım ama hafifledi geçiyor heralde diyorum sabret hafifleyip geçicek inşallah
İşin ilginç yanı tek isim değil iki isim birden gördüm :) ben isime ısındım aslında. Çevremdekiler de koymak zorundasın falan diyorlar. Daha vaktimiz var bakalım zaman ne gösterecek ama koymazsam içime dert olacak sanki
15. Haftadayım ve yaklaşık bir haftadır mide bulantılarım azaldı :) darısı başına inşallah canım
Pofff3 gün kusmadım son 3 gündür yine kusuyorum
Yetti artık
Supermis :) bunu okuyunca bende hemen aradim doktorumu bugun cikmis 50.000 de 1 cikmis bizimde...herkesten guzel haber aldik testi bekleyen 2 kisi kaldi herhaldeKızlar selam herkese!
Dün nifty testim sonuçlandı. Çok şükür tüm riskler çok çok düşük çıktı. Darısı tüm ikili, dörtlü veya nifty sonucu bekleyenlerin başına. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
İnşallah
İsme ısındıysan düşünebilirsin alımda koymayı. Vardır rüyaların bir bildiği
Ay hadi inşallah
Dışarı çıkmaktan korkar oldum midem bulanırsa kusarsam ne olacak diye. Şu an dışarıdayım mesela, mide bulantım başladı eve dönüyorum hemen
Pofff
Kusmaların sadece sabah mı gün içerisinde de devam mı? Doktora sordun mu bunu? Benim doktor normal dedi ama ben çok rahatsızım artık. Sırf bulantıları yeniden çekmemek için 2. çocuk asla yapmam diyorum.
oh çok şükür!Senin de gözünaydın canım. Ne kadar bişey çıkmayacağını düşünsem de çok ciddi sıkıntı yapıyormuş içime, o kadar rahatladım ki. Darısı tüm bekleyenlerin başına!Supermis :) bunu okuyunca bende hemen aradim doktorumu bugun cikmis 50.000 de 1 cikmis bizimde...herkesten guzel haber aldik testi bekleyen 2 kisi kaldi herhalde
Günaydınlar
Mide bulantıları hala geçmeyenlere ekstra günaydınlarsabah uyanıp odamdan çıktığım an ev kokuyor gibi geliyor bana ve koşup istifra ediyorum hemen, sonra banyodan bi çıkıyorum koku moku yok. Ama o arada da resmen helak oluyorum boş midem kendi kendini çıkartmaya çalıştığı için 14. Haftada geçer diyorlar, 2 haftam var daha, ya sabır
Bu arada çok bileğim olmadığı için her konuya giremiyorum, ilgilenmiyorum sanmayın. Hasta olanlara şifalar dilerim. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç bir hastalığın. Hamileliğin balayı dönemi bir an önce başlasın artık
Keyifli günler herkese
aynen kusmalar bitti demiştim ki tam şiddetle başladı3 gün kusmadım son 3 gündür yine kusuyorum
Yetti artık
Uni baby yenidoğan çok iyi gerçekten tavsiye ederim hiç gerek yok pamuğa bence gerçekten doğal.iyi ettiniz. daha önce tecrübem olsa ben de alırdım. ama ilk bebek neyin ne olacağını pek bilmiyorum. burda sizden sora sora öğreneceğim. ıslak mendil mantıklı aslında. gerçi annem yeğenlerime hiç ıslak mendil kullandırmamıştı. ıslak pamukla silip zeytinyağı sürüyordu popolarına.
Canım Gerçekten de , 14. Haftada geçiyor. Bende hiçbişey kalmadı nerdeyse fakat bu seferde ne oldu yoksa kötü bir şey mi oldu diye evham yapmaktan tadını çıkaramıyorsun
evet ılık suya koy suyu da iç kayısı da ye mutlaka 2 tane yesen bile yetere ertesi gün çıkıyorsun bana öyle olduBekletiyor musun canım bir süre.
Evt cnm kasiyincada aciyor .nasil bir alerji oldun tatlim ne kullandin bende alerjiyle ugrasiyorum.ayyy o renkli bölümler bir tatlı tatlı kaşınıyor ki sorma. Benim alerjim vardı.Ama geçti bu başka bir kaşıntı tarifi yok yani :)
Valla benimki devam cumartesi 16 haftaligkm ozellikle sabah ve simdide sahura kalkinca15. Haftadayım ve yaklaşık bir haftadır mide bulantılarım azaldı :) darısı başına inşallah canım
Hayirli olsun rabbim evlatlatini korusun hepimizinde gonlune gore versin kucaklarimiz dolsun insalkahKızlR hayırlı gunler dün net bi sekılde kızım olacagını oğrendim benzıyo denılmış ama net bısey soylenmemıstı. Sukurler olsun bi prensim vardı bırde prensesim olck daha ne isterm rabbimden sizede söyleyim dedım : )
Tamam çok sağol :)Aynen canım kaşıntı çatlak habercisi kaşımamanı ve nemlendirmeni tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?