İlginç bi rüyaAyyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi
Ben 60 kiloya düşmüştüm diyetle. Tüp bebek tedavisine başlayınca diyeti bıraktım şuan kilom 65-66 arası. Hamilelikte kaç kilo aldım net bilmiyorum 2 aylık hamileyken 64.5 falandım sonrasında 2 ayda 1.5 kilo civarı aldım ama oncesindeki 3-4 kilo hem diyetten çıkıp normal beslenmeye dönünce hem de tüp bebek ilaçlarının etkisiyle oldu sanırım.Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum yaaa...Çok da yemiyorum aslına bakarsanız, sağlıklı şeyler yiyorum ve tatlı hiç yemiyorum. Ama 14+4'teyim ve 4 kilo aldım şimdiden. Bir çoğunuz istifra etmekten kilo verdi biliyorum ama benim gibi alan var mı aranızda?
Ne damlası kullanıyorsunuz acaba?Ben bırakmıştım ama şimdi tahlil sonuclarimi aldım 15ti 18 e çıkmış.doktor damlaya devam dedi
evet canım denersin istersen bu arada günümüz aynıymış :)Tmm cnm su kasinti giderici diye geciyor reklamlari vardi
bende de fırçalarken oluyor hamilelikten mi oluyormuş ?ya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım.
Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim
Selam canım, Bebek odasında çok kararsızdım ama sanırım özeniyorum bebeğimin kıyafetleri falan da dağınık olsun istemiyorum. Ben 6 aydan sonra falan büyük eşyaları almayı düşünüyorum inşallah. Ama küçük şeyleri dayanamam alırım artık beğendikçe.Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim
o benim canım, alıyorum engel olamıyorum.. artık işe yürüyerek gelmeye başladım. suyu zaten içiyorum kahvaltımıda düzenledim ama banamısın demiyo
Ben 60 kiloya düşmüştüm diyetle. Tüp bebek tedavisine başlayınca diyeti bıraktım şuan kilom 65-66 arası. Hamilelikte kaç kilo aldım net bilmiyorum 2 aylık hamileyken 64.5 falandım sonrasında 2 ayda 1.5 kilo civarı aldım ama oncesindeki 3-4 kilo hem diyetten çıkıp normal beslenmeye dönünce hem de tüp bebek ilaçlarının etkisiyle oldu sanırım.
bende almayanlara hayret ediyorumHakkımızda hayırlısıHep hayret ederdim millet hamilelikte 30 kilo filan nasıl alıyor, yuh artık derdim; bu gidişle öyle olucam
Ohhh süper.. cvp yazmayinca da tedirgin oldumçok şükür canım geçti akşam o yüzden doktora gitmedim eve gidip bide temizlik bile yaptımm süperimsen nasılsın?
ÇOK ŞÜKÜR CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN EVLAT GERCEKTEN COK BASKA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BİZİMKİNİDE TAMAMINA ERDİRSİNbende şimdi çok rahat giriyorum bazen yemek yaparken soğan kokusu rahatsız ediyor ama kusma bulantı olmuyor çok şükür ki. benimde haftaya randewum var inşallah kndi doktorum cinsiyet ile ilgili bişey der ikili testi radyoloji uzmanı yaptı o söyledi %80 kız die bakalım inşallah doğru çıkar. benim de eli kafasında uyuyordu doktor uğraştı dönmedi dedi git yemek ye çikolata ye gel 15 dk sonra gittim geldim bu seferde yerinde durmadı zorla ölçümleri yaptı şükür ama sağlıklıyız iyiyiz bin şükür evlat başka bişeymiş her adımı onun için atıyorum düşünüyorum zarar gelmesin die ben daha sormadım üçlü yaparmıyız die ama bence de gerek yok detaylı ultrason yeterlidir die düşünüyorum
Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İNSALLAH İSTEDİĞİN OLUR CANIM SAĞLIKLI OLSUNLARDAGeçen hafta bi doktora gitmiştim kız bebek sanki dedi ama o da dediğine inanmadıben de o yüzden itimat etmedim.kendi doktorum da göremedi gostermedi kendini ona da geçen hafta çarşamba gitmiştim.yarin gidicem kontrole 4luye falan bakalım gösterirse ne alâ
AMİN CANIM İNŞALLAH 20 HAFTADA DEĞİŞMESİNDE CİNSİYETLERBanada doktor tam emin değilim ama kıza benzettim dedi. Ben artık kesin kizdir diye düşünüyorum. Ankette bile işaretledim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Hormonlardan sebep normalmiş. Normal olmak istemiyorum diye ağlıyorum bazen
Mide bulantım geçsin asla evham yapmayacam söz veriyorum
Ben yapı olarak da rahat bir insanım, bir de pozitif enerjiye inanırım. Fazla evham ya da stres yaptığım zaman korktuğum şey neyse başıma gelir, o yüzden hamilelikte hiç olumsuz düşünmedim. Allahtan gelene amenna. Dua ediyorum sadece sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye. Bi de ben de biraz rahat bir hamilelik geçireyim diye tabi
Hala yemek yaparken çok zorlanıyorum
Hele yağı soğanı kavurmak imkansız benim için. O tür yemekleri annem yapıyor ondan alıyoruz saolsun. Ben ancak basit bir çorba yapabiliyorum, makarna, dolma falan bi de.
Su çok zorluyor beni de. Su içiyorsam ardından kraker ya da leblebi yiyorum hemen rahatsız etmesin diye. Herkesin hamilelikte imtihanı farklı, Rabbim hepimizin sağlıkla bu süreci atlatmasını nasip etsin.
Benimki cinsiyetinde kararsız olduğu için kıyafet icin başlamadım, ama 1 ay sonra cinsiyet gerektirmeyen ihtiyaçlara baslayabilirim (biberon, süt sağma, ateş ölçer vs) ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum sonucta en az 1 yıl yanımda kalacak ve kiracıyim..Kendi odasına yatırmaya başladıgimda alırim diyorum..sadece şifonyer o kadar..Hatta dolap alacaktim kuzenim sifonyer tavsiye etti.Bebek kıyafetleri genelde durülüyor diye..E öyle olunca kendi odasına yaptığımda dolabı olacak yani..Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
Az önce Nifty testinin sonuçlarını aldım. Sonuçlar normal. Cinsiyeti kız. Bugün dünyanın en mutlu insanı ben olabilirim.
Hayirlı olsun..Cinsiyet tahmini doktor ultrasonda yapıyor, kağıtta yazmaz..Zaten bana yaptığı o tahmin tutmadı gibi bişey..Hayırlı olsun! Ben de dün aldım Nifty sonuçlarını, aynı senin gibi havalara uçtum! Ama benim raporumda cinsiyet yazmıyor. Sende raporda mı yazıyor doktorun mu söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?