Hayırlı olsun! Ben de dün aldım Nifty sonuçlarını, aynı senin gibi havalara uçtum! Ama benim raporumda cinsiyet yazmıyor. Sende raporda mı yazıyor doktorun mu söyledi?
aminnn rabbim hepimizin gönlünü göre nasip etsin sağ salim alalım kucaklarımıza evlatlarımızı aminn205
ÇOK ŞÜKÜR CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN EVLAT GERCEKTEN COK BASKA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BİZİMKİNİDE TAMAMINA ERDİRSİN
evde badana yapılıyor eve gidince teli elime alamadım eşime yardım ettim sonra hemen uyudumOhhh süper.. cvp yazmayinca da tedirgin oldumben iyi valla iş güç koşturmaca
teşekkür ederim canım düşündüğün için çalışıyor musun cnm senOhhh süper.. cvp yazmayinca da tedirgin oldumben iyi valla iş güç koşturmaca
Nifty testte cinsiyet belirleniyor ama S Simpsona 'nın dediği gibi Türkiyede rapora yazmıyorlar. Çünkü maalesef sağlıksız bebeği aldırma kararını cinsiyete göre verebiliyormuş kimi aileleler.Hayirlı olsun..Cinsiyet tahmini doktor ultrasonda yapıyor, kağıtta yazmaz..Zaten bana yaptığı o tahmin tutmadı gibi bişey..
Doktor söyledi. Türkiye'deki raporlara cinsiyet yazılmıyormuş Yurtdışında genelde yazılıyor. Doktor zaten 13. haftada ultrason görüntüsüyle tahminini söylemişti. Tahminini Nifty ile teyit etti.
Canım sıkıntılarınız inşallah biran önce geçer. benim 14. haftanın ortasında bitti. biraz daha sabır. su konusunda bende halen aynı sayılırım suyu zorla içiyorum. günde 2 litre nasıl içilir bilemiyorum.içim kurudu. idrar yolu enfeksiyonu olacağım diye korkuyorum benki suyu çok severdim ama şimdi içim almıyor. tek sıkıntı o kaldı.. inşallah sizinde sıkıntılarınız biran önce bite yaşamış biri olarak tüm kalbimle diliyorum.. :)
Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim
Ayni durumdayim ustelik gecen hafta bobrek sancisindan yerlerde surundugum halde icemiyorumBenim idrar yollarımda da sık sık enfeksiyon olur, şu an da yapılan idrarlarda bir miktar çıkmış yine. Su iç diyecek doktor ama o kadar zor ki, yarım bardak su içsem ya ardından bişeyler yemem lazım ya da midem bulanarak uzanıyorum hemen. Eskiden ne güzel su içersin, 3 litreyi geçerdim bile. Şimdi 7-8 bardak içsem amma çok içtim diyorum.
Sürekli şikayet edip söylenesim var, faydası olacak sanki bu kadar konuşunca
uyku eğitimi derken bunda ne demek istediğini anlamadım canım benBizim odamiz hazir :) kizima beyaz bevek yatagi ve sifonyer almistim 2si fazlasiyla yeterli zaten,simdi ona buyuk yatak aldik buyuk odaya tasidik bebek odamiz hazir bekliyo :) uyku egitimi icin zaten bizim odamizda yatmasi soz konusu degil....
Ufak tefek kış sezonluklar indirimdeyken kalin tulum astranot filan aldim koydum kenara.yine lcw de yenidoganlar indirimde oldukca aliyorum 3 4 tane beyaz ustune ufak desenleri olan unisex takimlar aldim.Hediye cok geliyo ama kimse yenudogan almiyo ve lcwninkiler tam oluyo diye aldim...doguma kadar ufak ufak tamanlanir :) cinsiyette netlesince hızlanir alisveris :)
Ne damlası kullanıyorsunuz acaba?
Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim
İNSALLAH İSTEDİĞİN OLUR CANIM SAĞLIKLI OLSUNLARDA
Canım devit 3 oral damla, günde 15 damla yoğurda
Aaa ben hap kullanmakta sıkıntı çekiyorum da kan ilacını şurup yazdırmıştım doktora. D vitamini de damla yazdırayım o zaman bilmiyordum :) tadı nasıl peki yoğurtla mı yiyorsun canım
evet malesefbende de fırçalarken oluyor hamilelikten mi oluyormuş ?
Bizim odamiz hazir :) kizima beyaz bevek yatagi ve sifonyer almistim 2si fazlasiyla yeterli zaten,simdi ona buyuk yatak aldik buyuk odaya tasidik bebek odamiz hazir bekliyo :) uyku egitimi icin zaten bizim odamizda yatmasi soz konusu degil....
Ufak tefek kış sezonluklar indirimdeyken kalin tulum astranot filan aldim koydum kenara.yine lcw de yenidoganlar indirimde oldukca aliyorum 3 4 tane beyaz ustune ufak desenleri olan unisex takimlar aldim.Hediye cok geliyo ama kimse yenudogan almiyo ve lcwninkiler tam oluyo diye aldim...doguma kadar ufak ufak tamanlanir :) cinsiyette netlesince hızlanir alisveris :)
Canım paradontax ve sensodyn i dönüşümlü olarak kullan biri bitince diğeri ama önce paradontax ı kullan fayda sağlayacaktır benimde her gebelikte olur kanamaya başlayınca hemen alır kullanırımya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım.
günaydın kızlar. malum belimiz kalınlaştı kilotlarım olmuyor artık. sizce düşük bel mi yoksa yüksek bel mi alayım? bilemedim :/
Bana sabahları tok karna 3 damla dedi doktor. sana bayaa çokmuşCanım devit 3 oral damla, günde 15 damla yoğurda
Açıkçası kararsızım,malum hemen yatakta yatmicaklar sırf gorunumluk olsun diye yapmanın da alemi yok diye düşünüyorum
Ama elbiseleri koyacak yer de yokbazen de heves eder gibi oluyorum. Duruma göre bakicaz artik
Amin canım hepimizin. Baş bacak ölçümü omurgamiz iyi ölçümlerde.testin sonucu haftaya çıkicakmis. Cinsiyet yine göstermedi kuzum benim secde pozisyonundaydi :)
Ayni durumdayim ustelik gecen hafta bobrek sancisindan yerlerde surundugum halde icemiyorumanca buz gibi su ama o bile cok cok az
Bence yüksek bel en rahatı ilerleyen dönem içinde aynı hatta sezeryan olacaklarada tavsiyem yüksek bel olsungünaydın kızlar. malum belimiz kalınlaştı kilotlarım olmuyor artık. sizce düşük bel mi yoksa yüksek bel mi alayım? bilemedim :/
Canım iyi fikir mendile başladım ben ama bez için slepy i merak ediyorum iyi çıkarsa doğduktan sonra devam edicem bakalımYani simdi bi kac kisi yazdi bebekte alerji yapiyomus bazi bezler ki ben hic duymamistim o yuzden haber veriym demistim ama bilemedim...bastan prima kullaniyorum hic sorun yasamadim baska bezde kullanmadim o yuzden bisey diyemiycem...sadece fiyatlar 1 2 ayda inanilmaz farketti 3 5 degil her ay 10tl zamnlaniyo haber veriym diye soyledim. Islak mendilde ayni hep unibaby yenidogan kullandim ocaktan bu yana 10 tl artti kolisi...
gözünüz aydınKızlar selam herkese!
Dün nifty testim sonuçlandı. Çok şükür tüm riskler çok çok düşük çıktı. Darısı tüm ikili, dörtlü veya nifty sonucu bekleyenlerin başına. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Gözünüz aydınSupermis :) bunu okuyunca bende hemen aradim doktorumu bugun cikmis 50.000 de 1 cikmis bizimde...herkesten guzel haber aldik testi bekleyen 2 kisi kaldi herhalde
Bana henüz d vitamini vermediKızlar d vitamini kullanıyor musunuz?
Ya ben sağlı ocağının verdiği d vitaminini bebegime de kullanmadim içeriğinden kaynaklı. özel aldım. Bu daha katkısiz kendime de welcare nin vitamini aldım.
Gözün aydın canım gönlünden kız geçiyodu rabbim nasip etti şükürKızlR hayırlı gunler dün net bi sekılde kızım olacagını oğrendim benzıyo denılmış ama net bısey soylenmemıstı. Sukurler olsun bi prensim vardı bırde prensesim olck daha ne isterm rabbimden sizede söyleyim dedım : )
Bunu bilmiyofum sağol bilgilendirdiğin için bende hep prima kullanırken bi kere molfiks almıştım dediğin gibi pişik yapınca daha yüzünne bakmadım ama şöyle bişey var o pişiği bebeklere bile isteye niye yaşatalım hangi bezle başlıyosan onla devam et işte bebek bu deneme tahtası değilya dimi amapullubiber canım çok iyi yapmışsın, cidden artık fiyatların sabit kalmadığı bir dönemdeyiz. Elimizden geldiğince birbirimize haber vermemiz iyi olacaktır.
Alerji yaptı diyen arkadaşlar olmuş, duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Birkaç yıl önce bebek bezi üreticisinde (yan markalarından biriydi yanlış hatırlamıyorsam) çalışan biriyle konuşmuştum. Bebek bezlerinin içinde çeşitli maddeler var, bunlardan biri sabit, ismi S.A.P. ve suyu asıl emip jele dönüştüren bir madde. Her firma ithal ediyor ve bunu kullanıyor ama kullanış biçiminde her markanın kendi izi/imzası oluşuyor. O yüzden bez değişikliklerinde bebekler yeni bir izle karşılaştıklarından reaksiyon veriyorlar ama kullanılmaya devam edilirse bir kaç gün sonunda cilt ona da alışıyor. Ama tabii anneler vayy efendim bu bez çocuğumu yara etti, tüü kaka diye hemen parlayabiliyor. Asıl mesele kimyasal değişikliğinden kaynaklı kısa süreli tepki reaksiyonuymuş ve bir zararı yokmuş.
Ama tabi kullanım olarak farklar olabilir markalar arası, kiminin bedeni kiminin sızdırmazlığı tercih edilme sebebi olabilir, onu bilemem. Benim de ilk tecrüben ama tahriş olayı için duyduklarımı paylaşmak istedim :)
Gözün aydın testin sonucu iyi çıkmış cinsiyetinede az kalmıştırMerabalar ikili testin sonucu cıktı. Doktora gosterdım iyi dedi. Yalnız hcg t1 diye bir deger var. Bundan cinsiyet tahmini yapılıyor mu
Geçmiş olsun canım doktora sordun mu nediyor bunun içinya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım.
BU BEBİŞLER BİZİ MERAKTAN ÖLDÜRCEK YAZIK BİZEDECanım devit 3 oral damla, günde 15 damla yoğurda
Açıkçası kararsızım,malum hemen yatakta yatmicaklar sırf gorunumluk olsun diye yapmanın da alemi yok diye düşünüyorum
Ama elbiseleri koyacak yer de yokbazen de heves eder gibi oluyorum. Duruma göre bakicaz artik
Amin canım hepimizin. Baş bacak ölçümü omurgamiz iyi ölçümlerde.testin sonucu haftaya çıkicakmis. Cinsiyet yine göstermedi kuzum benim secde pozisyonundaydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?