- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
saol cnm okuyacağımGecen hafta konusmustuk canim geriye donuk bak istersen cok uzun konu...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm okuyacağımGecen hafta konusmustuk canim geriye donuk bak istersen cok uzun konu...![]()
Bir şey yoktur inşallah canım ya... Hem Ramazan hem Cuma bak bugün, dua edelim bol bol inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın...Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Benim de ikinci bebek ama ben de hissetmiyorum... O kadar yokluyorum.. Bulantı kac gundur yoktu dun yediklerimi hep.cıkardım... Karnım da cıkmadı. Cıksa da anlasalar biraz.Kızlar merhaba benim karnım çok büyümedi hala sabah bulantım var birde ben hala bebeğimi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varmı gün lerde önemli tabi
riski yüksek çıkıp sorunsuz doğum yapan kişiyi çok duydum işallah seninki de öyle olur... bu da kesin değil sonuçta inşallah herşey istediğin gibi olur... moralini yüksek tutmaya çalış bebiş de üzülmesinKizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Tecrübe konuşuyor :) valla her türlü tecrübe paylaşımınıza ihtiyacım var. İlk bebek olduğum için çok şaşkınım ve öğrenmem gereken milyonlarca şey var gibi geliyor.Soode den bisey alirken 0-3 ay diyo ya 3 aydan sonra anca giyer demekbegendiyseniz alirken onu dusunerek alin.ama mesela lcw de yenidoganlarda kilo yazar yada cm o kesin tutuyo.0-3 ay diyosa 3.aydan sonra bir gun bile giyemiyo birebir tutuyo onun bedenleri.yenidogan organik setleri var gidip elleryerek almaniz lazim yumusacik ama 2.5kg da var 3.5kg da var alirken doguma yakin almak lazim bebegin dogum kilosu belli olunca...
Ben de ikili yaptırdım sonu iyi ama. Doktor istedi diye yaptırdım Hani istediğim seyı yaptırmadı demesin diye.Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
hmm yaptırabilseniz içiniz rahat ederdi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama.Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Merhaba canim ilk bebekse normal.karin kaslari ilkinde daha sert oldugu icin karnin buyumesi ve bebgi hissetmen 18-20 haftayi bulabiliyor.ben kizimi 19 haftalikken hissetmistim.ikinci gebeligimde 13 hafta bittiginde minik minik hissetmeye baslamistim.bir balonu dusun ilk sisirmeye basladiginda zor siser ama havasini bosaltip tekrar sisirdiginde daha kolay olur.biraz tuhaf bi ornek oldu ama anlatmak acisindanKızlar merhaba benim karnım çok büyümedi hala sabah bulantım var birde ben hala bebeğimi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varmı gün lerde önemli tabi
Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Kötü çıkan testlerde bile 23 çocuktan 1 tanesi kromozom anomalili doğuyormuş. İnşallah sorunsuzdur. Rabbim sağlıkla hepimizin bebeğini kucağımıza almak nasip etsin inşallahKizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Yaayemeklerin içinde ayyy ilk zaman zor olmuştur kesin benim masa maşı oturmaktan belim ağrıyor sürekli
Dogumdan 2 ay sonra simdi endise ettigin tum konularda uzman oluyorsunTecrübe konuşuyor :) valla her türlü tecrübe paylaşımınıza ihtiyacım var. İlk bebek olduğum için çok şaşkınım ve öğrenmem gereken milyonlarca şey var gibi geliyor.
Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Bebeginde hisseder annesi üzüldügünü....özgün var ya sarkici oglu down sendromlu ona sormuslardi testlerde cikmadi mi diye milyonda 1 ihtimaldi ama o ihtimal gercek oldu demisti....dusukte ciksa risk hep var hepimiz icin gecerli...sen yine icini ferah tut.madem 4lu taramayi beklemen gerekiyo o arada üzme bebeginiKizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Canım önemli olan biyokimyasal risk değil ki kombine risk.hatta benim testimin sonucunda biyokimyasal başlığı bile Yok.sadece trizomi 21 riski(kombine yazıyor)trizomu13,18 riski ve yaş riski yazıyor.kaldı ki kombine riski bile 1/250 den düşük çıksa bile unutma bu bir olasılık testi.bence sen kombine riskine bi bak.Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Canım moralini bozma. Benim ikinci kızımdada yüksek riskli çıktı. Perinatoloğa yönlendirdi, gitmedim. Çünkü aldırma gibi bi düşüncem yoktu. Hep dua ettim, tevekkül ettm. Rabbim veriyorsa vardır bir sebebi dedim. Ve sapasağlam bi kızım oldu çok şükür. Biraz fazla zeki:) bu hamileliğimde ikili test yaptırmadım. Çünkü diğernde doğuma kadar çok kafama takılmıştı. Rabbimden ne gelirse razıyım.Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani