2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar Lierac Çatlak Önleyici Krem kullananlar var mı? Haftada kaç kere kullanılacak, acaba her gün mü kullanmak lazım? Doktoruma sormayı unutmuşum da.
Çok kötü kokuyormuş bu jel ya, her seferinde içim kalkıyor...

Ben bugün kullanmaya başladım
Bana kokusu güzel geliyor ya :D
Her sabah süreceğim
Her akşam da hindistan cevizi yağı sürücem

Az önce bi tabak kirazı malesef wc ye gönderdim 15, hafta ve kusmaya devam :(

Günaydın hayırlı cumalar hamişler . Bacak kasılmaları başlayan var mı : ( sağ tarafım kopuyo gece sanki ne şekle sokcagımı sasırıyorum . Bu arada kusma fılan yoktu. Dün yedıgım bi havuç canıma okudu . İkindiden açtım zaten akşam iftar öncesi önce havuç cıktı boğaz ve midemin anasını ağlatarak :/ sonra oturup zorla bıseyler yedım gecede onlar cıktı ustune bıde heryerı batırdım : ( neyseki sabaha sıfır sorunla uyandım : ( off off
Çok geçmiş olsun canım... Gebelikteki kusma çok asitli mi oluyor neden bilmiyorum ama gerçekten benim de her seferinde boğazım paramparça oluyor. İlk üst üste birkaç gün çıkarttığımda artık tuvalette yere oturup ağlamıştım boğazımın acısından :KK43: Allah herkesi kurtarsın kusma ve bulantıdan...

Ben bugün kullanmaya başladım
Bana kokusu güzel geliyor ya :KK70:
Her sabah süreceğim
Her akşam da hindistan cevizi yağı sürücem

Az önce bi tabak kirazı malesef wc ye gönderdim 15, hafta ve kusmaya devam :KK43:
Ben bebe yağı sürüyordum haftada iki kere filan. Onun kokusundan sonra bu farklı geldi belki de :-) gerçi zaten benim de olur olmadık şeylerden midem bulanıyor ya neyse.

Çok geçmiş olsun bu arada :KK43: bir an evvel kesilir istifraların umarım...

Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
canım gönlünü ferah tut inşallah bişeyi yoktur sağlıkla kucağına alırsın bebeğinide kendini de üzme.. Duadan başka elden bişey gelmez

Ben bebe yağı sürüyordum haftada iki kere filan. Onun kokusundan sonra bu farklı geldi belki de :-) gerçi zaten benim de olur olmadık şeylerden midem bulanıyor ya neyse.

Çok geçmiş olsun bu arada :KK43: bir an evvel kesilir istifraların umarım...

Sağol :)
Ben de burts bees marka bebek kremini süremiyorum
Halbuki güzel kokuyordu şimdi iğrenç geliyor
Kapağını bile açamıyorum o kadar da para verdim 85 tl mi neydi

Mustela çatlak kremi çok güzel kokuyor
Lieractan çok çok çok güzel
Tester iste bence eczaneden
Onu da deneyebilirsin lierac ı sonraki aylarda hassasiyetin geçince sürersin

Sağol :)
Ben de burts bees marka bebek kremini süremiyorum
Halbuki güzel kokuyordu şimdi iğrenç geliyor
Kapağını bile açamıyorum o kadar da para verdim 85 tl mi neydi

Mustela çatlak kremi çok güzel kokuyor
Lieractan çok çok çok güzel
Tester iste bence eczaneden
Onu da deneyebilirsin lierac ı sonraki aylarda hassasiyetin geçince sürersin
Ürün alıp kokusundan tek tiksinen ben değilim demek ki :KK48: Tester isteyince verdiklerini hiç bilmiyordum ama, sağolasın canım. Hastanenin yanındaki eczaneydekilerle tanış olduk artık, devamlı oraya gitmekten. Oradan isterim artık :KK48:

Aslında lierac ın hemen emiliyor olması onu çok kullanışlı yapıyor.. Mustela da öyle mi?

Ama bana ilk gebeliğimde Emedur'u vermiyordu dr. Hatta Medpamit vermişti bulantılar için. Hiç bi işe yaramayınca Emedur içmek istemiştim. Vermemişti. Emedur'u ben üniversite yıllarında malum Istanbul trafiği; otobüslerde midem bulandigi için kullanırdım. Çok iyi gelirdi ama hamileyken olmuyor diye biliyorum.
Valla doktorum riskli gebeliklerle de ilgileniyor. Zararlı olsa vermezdi ki prospektüsünde hamileler kullanabiliyor yazıyor. Bir de metpamid bana aşırı dokunuyor bence o daha tehlikeli.

Bayadır kanka gibiyiz; hiç aklıma bile gelmiyor. Bulantılarım varken bi soğudum; o günden beri aklımda hiç yok. :)
Adamcagız da; ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. Ben hamileyken onun da psikolojisi dumura uğruyor bu anlamda. Bebekten korkuyor napayım :KK70:
İki tarafta memnunsa sıkıntı yok bence :) ben de eşimi reddetmekten bıkmıştım.

Doktor yasaklamıştı ilk ayda .hala da yasak kanama alanı oluştu diye biraz ürkmüştük zaten.gebelikte cinsellik ilk 3 ay ve son 3 ay kişiden kişiye bağlı olmakla birlikte sıkıntılı durumlar yaratabiliyor.
Geçmiş olsun. Peki yaşamamak sizi zorluyor mu? İlişkinizi etkiliyor mu?

Bırak hamileliği tedavinin başından beri bize yasak..Belki simdi serbesttir ama simdide eşim zarar veririm korkusuyla yaklaşmıyor..O yüzden doktora sormuyoruz bile...Biz daha bi kaç ay kardeş kardeş yatıcaz anlaşılan :olamaz::olamaz:
bizde aynen dediğin gibi tedaviden beri yapmıyoruz.belki zararı olmaz ama korku başka ya

Back
X