2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım senin doktorun neye bakmış anlamadım ben burada biyokimyasal risk yazmıyor bile down riski yazıyor oda 958 kişide 1 yani binde 1 ihtimal ve düşük bir ihtimal boşuna canını sıkıyorsun.sonuç gayet normal.ensesi normal burun kemiği görülmüş.

Öylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benim

Kozmogirl17 Inceledim guzelce ama anlamadigim madem 86da 1 gibi yuksek risk var neden negatif tarama yazılmış onu anlamadim pozitif demesi lazimdi. Bir de diğerinde down 900 kusurde riski ense kalinliginda iyi cok ilginc bir sonuç

Öylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benim
Yok canım hiç canını sıkma.allah korusun olacak olduktan sonra hep bir ihtimal var.1:20 olana olmazken 1/50.0000 e olabiliyor.o yüzden detaylı ultrason daha önemli onu adam akıllı bir perinatolog da yaptırırsın olur biter.

ÖGREN TABİKİ NE ZAMAN GİDİYOSUN KONTROLE

Haftaya perşembe yine çağırdı gel cinsiyete bakalım hem de 4lunun sonucu cikicak ona bakarız dedi. Ama sanırım randevumu iptal edicem çünkü 7 haziranda fakültede ayrintili randevum var orda öğreneyim diyorum.4lunun sonucunu lab.dan alırım gösteririm fakulteye

Dayanabilmişsin daha ne süper :)
Ahhh ahhh sorma dayanmadim; resmen dişimi sıktım. Bulantılarım zamanında eşimin ailesi ile yaşıyorduk. Eşimin annesi eşim küçükken vefat etmiş. Üvey annr var. Ve eşim üvey annesinin bilmesini istemiyordu benim hamile olduğumu. Velhasıl aynı evin içinde o bulantıları nasıl sakladım gel de bana sor :))))
Karnım çıktıkça öğrendi kadın; neyse ki ayrıldık ordan :))(

Ankara'dayım. Hacettepe'de kontrol ediliyorum. RA , Lupus ve bir de kan pıhtılaşması. Clexane'a ve coraspirine devam tüm hamilelik boyunca. Folik asit B vitamini ilaçtan bile sayılmaz. RA için plaquenil ve yarım tablet deltacortilden başka bir şey almıyorum şimdi. havalardan mıdır nedir, gebelik öncesi yaşamadığım şişlik ve ağrılar haftada 2-3 gün yokluyor beni. Umarım sende RA durmuştur. Lupus sitematik mi yoksa ilaca bağlı mı çıktı sende? Humira iğnesini 10 yıl kullanınca çıktı bende lupus. Ebrel başladılar ama fayda etmedi, 6 ayda 1 kemoterapi aldım 2 yıl. Arava ile birlite. Sonra gebelik istiyorum denince Aravaya da kemoya da son verildi. 1 yıl yine de gebelik izni çıkmadı. İzin çıktığı ay gebeliği başardık zaten. Ay çok sordum çok anlattım ama hekimden değil, çekenden sor demişler. İnşallah gebeliğimiz de sonraki en az 6 ay da güzel geçer

Tutmadı ha. Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pembe kayışçım valla ben sana güveniyorum. Herkes erkek olacak diyor, hatta ay keşke kızın olsa diye temenni edenler bile. Ama ben kız olacak hem ben ultrasonda pipi görmedim hem de pinstrapa güveniyorum diyorum içimden. Çarşamba amniyosentez sırasında öğreneceğiz inşallah. Ah bir de ters köşe olurmuşum

Şimdiye kadar kaçta kaçı tutturdun güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…