Canım senin doktorun neye bakmış anlamadım ben burada biyokimyasal risk yazmıyor bile down riski yazıyor oda 958 kişide 1 yani binde 1 ihtimal ve düşük bir ihtimal boşuna canını sıkıyorsun.sonuç gayet normal.ensesi normal burun kemiği görülmüş.
Ayrıntılı ultrasonda down sendromu anlaşılır mı?
Tamam canım çok sağol.Tabiki tum damarlar organlar herseyi gorunuyo. Cogu insan ikili test bile yaptirmiyo kafa karistiriyo diye. Cunku yasla alakali bi durum olunca yanlis hesaplanabiliyo. 20.haftadaki ayrintili olan en net bilgi verir
Öylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benimCanım senin doktorun neye bakmış anlamadım ben burada biyokimyasal risk yazmıyor bile down riski yazıyor oda 958 kişide 1 yani binde 1 ihtimal ve düşük bir ihtimal boşuna canını sıkıyorsun.sonuç gayet normal.ensesi normal burun kemiği görülmüş.
Başka bir doktora daha git bence. O kadar büyük bir risk yok .Öylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benim
O yuzdden aldim canim test kagidimi pazartesiye randevu aldim bileBaşka bir doktora daha git bence. O kadar büyük bir risk yok .
pinkstrap doktor kızım olacağını söyledi :)
Bak yine saçma doktor vakasi...banada gecen hafta ya bobregini kaybedersin ya bebegini aldirisin diyolardi....pazartesi dogru duzgun bur doktora denk gelirsin umarimÖylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benim
kızlar ne güzel eşleriniz var. bana rüya gibi geliyor bu yazdıklarınız.
Yok canım hiç canını sıkma.allah korusun olacak olduktan sonra hep bir ihtimal var.1:20 olana olmazken 1/50.0000 e olabiliyor.o yüzden detaylı ultrason daha önemli onu adam akıllı bir perinatolog da yaptırırsın olur biter.Öylemi diyosunuz valla canımı cok sıktı bu doktor benim
ÖGREN TABİKİNE ZAMAN GİDİYOSUN KONTROLE
aynen canım sağlıklı olsun da iç farketmez :)Tutmadı ha. Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ahhh ahhh sorma dayanmadim; resmen dişimi sıktım. Bulantılarım zamanında eşimin ailesi ile yaşıyorduk. Eşimin annesi eşim küçükken vefat etmiş. Üvey annr var. Ve eşim üvey annesinin bilmesini istemiyordu benim hamile olduğumu. Velhasıl aynı evin içinde o bulantıları nasıl sakladım gel de bana sor :))))Dayanabilmişsin daha ne süper :)
Ankara'dayım. Hacettepe'de kontrol ediliyorum. RA , Lupus ve bir de kan pıhtılaşması. Clexane'a ve coraspirine devam tüm hamilelik boyunca. Folik asit B vitamini ilaçtan bile sayılmaz. RA için plaquenil ve yarım tablet deltacortilden başka bir şey almıyorum şimdi. havalardan mıdır nedir, gebelik öncesi yaşamadığım şişlik ve ağrılar haftada 2-3 gün yokluyor beni. Umarım sende RA durmuştur. Lupus sitematik mi yoksa ilaca bağlı mı çıktı sende? Humira iğnesini 10 yıl kullanınca çıktı bende lupus. Ebrel başladılar ama fayda etmedi, 6 ayda 1 kemoterapi aldım 2 yıl. Arava ile birlite. Sonra gebelik istiyorum denince Aravaya da kemoya da son verildi. 1 yıl yine de gebelik izni çıkmadı. İzin çıktığı ay gebeliği başardık zaten.Aaa hem de adaşmıymışızEwt cnm RA ve lupus. Pıhtılaşma yok cnm ama rahatsızlıklarımdan dolayı claxane kullandım 3 ay kadar önce her akşam sonra 2 güne bir şimdi bıraktırdı doktorum. Ben antalya tıpta takip ediliyor cnm. Sen hangi şehirdesin?
ne bilim en azından konuşabiliyorsunuz. hamileliğinize, çocuğunuza değer veriyor. ben kendimi çok yalnız hissediyorum.Ne acidan kiz???
Pembe kayışçım valla ben sana güveniyorum.Tutmadı ha. Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?