Boşversene yavrum, biz varız ya işte!ne bilim en azından konuşabiliyorsunuz. hamileliğinize, çocuğunuza değer veriyor. ben kendimi çok yalnız hissediyorum.
ne bilim en azından konuşabiliyorsunuz. hamileliğinize, çocuğunuza değer veriyor. ben kendimi çok yalnız hissediyorum.
Hahaha hormonlar değil:) gercekler:) valla oģlumu kibar kadindan anliyan biri olarak yetiştircem dedim yapmaya çalıştım ama gel görki 19 yaşinda ve klasik odun gillerden oldu nasil yetiştirirsen yetiştir fıtratları odun erkek milletininBoşversene yavrum, biz varız ya işte!
Bakma sen bizimkilere de, erkekler işte 2 gün iyiyse 3. gün yine bi haltlar ediyorlar.
Ben ne zaman bebişle ilgili konuşsam, yok bakıcıyı nerden bulacağız, puset şöyle mi olsa vs.. aldığım cevap, zamanı gelince bakarız.
Herhalde ben sancıyla doğururken bile aynı cevabı verecek. Daha neyin zamanı gelecekse...
Çok iyi eşler de var, çok hevesli babalar da, haklarını yemeyelim. Ama anaların yetiştirmesi mi genler mi sonuçta hepsi erkek.
Oğlan anaları bakın şimdiden kulağınıza küpe olsun, azıcık incelikli yetiştirelim şu erkekleri yaaa... Erkekliklerine halal gelmez, çıtkırıldım falan da olmazlar. İnsan olurlar insan. Aha kudurdu benim hormonlar yine!
Aynen bide işe giden biri olarak, off diyorum duştu oydu buydu derken uykusuz kalcam vur kafayı yat boşver diyorumAynı durumdayız :) bazen istesem de üşeniyorum çaktırmıyorum.
Hiç bilmiyorum ki :)) hayırlısı olsun inşallah, Amniyosentez ne için?Pembe kayışçım valla ben sana güveniyorum.Herkes erkek olacak diyor, hatta ay keşke kızın olsa diye temenni edenler bile. Ama ben kız olacak hem ben ultrasonda pipi görmedim hem de pinstrapa güveniyorum diyorum içimden. Çarşamba amniyosentez sırasında öğreneceğiz inşallah. Ah bir de ters köşe olurmuşum
Şimdiye kadar kaçta kaçı tutturdun güzelim?
Başka doktor görüşü de al isterden.Kizlar simdi eve geldim oglumun ikili tarama testiyle karsilastirdim cogu sey ayni ondada biyokimyasal risk cuttoff degerinin altinda negatif tarama yaziyo ve biyokimyasal risk 1/165 yani aman aman bi fark yok ben dr uma cok guveniyodum neden bole yapti bilmiyorum yada anlamadigim bi nokta var kaciriyorum
Aynen ole canim alicam bakimBaşka doktor görüşü de al isterden.
Benim de biyokimyasal 209da 1 cıktı. Kombine 1075de 1. Doktor kombineye göre değerlendiriyoruz dedi. Ama benim icim rahat etmedi. Kan DNA testini yaptırdımKizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Sagolun canım iyiki varsinizBir şey yoktur inşallah canım ya... Hem Ramazan hem Cuma bak bugün, dua edelim bol bol inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın...
Benimde kizim var ikincide kiz olcak dedigimde ya üzulme filan diyen zekasizlar oluyo sende uzulme tatlim 2020de ilk beyin naklini yapcaklarmis az kalmis seninde isin gorulur belki diyorum hatta wp profilimede bu fotografi koydum...Allah akil fikir versin onlarada yazikKızlar bugün randevum vardı. Bebeğimi gördüm; ellerini oynatıyordu. Durumuna gayet iyi dedi doktor. 4 yaşındaki büyük kuzum da geldi benimle; kardeşini özellikle görmek için tabii ki. Sonra doktor cinsiyetine bakayım dedi; bakmasanız da olur cinsiyet peşinde değilim dedim. Kız gibi ama kesin değil dedi. Bir dahaki kontrolde kesin konuşuruz dedi. Tabii kızım, bir kızkardeşi olacağını duyunca öyle sevindi ki doktor bile kucağına aldi, sevdi kızımı :) kesin değil dedi.
Neyse gelelim konuya. Henüz kimseye söylemedim cinsiyeti kesinleşmedigi için. Sonrasında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum herkese. Neyse... Samimi olduğum yakin bir akrabam var. Kontrolden sonra konuştuk. Cinsiyet belli oldu mu dedi; hayir dedim. "Yaa yine kız olursa" ilk cümlesi oldu. Ben garanti erkek için mi istedim yaptım ikinciyi dedim bende. Yanii itiraf edeyim; bir kızım var, bir tane de erkek olsun diye isterdim. ama Rabbim den gelen baş üstüne .Evvela sağlıklı olsun; gerçekten bu çok önemli. Üstelik benim ilk kızım 4 yaşında ve inanılmaz akıllı, doğdu doğali cok sakin bir çocuk. Ikinci de öyle olsa gayet de mutlu olurum. Erkek çocuğu ile baş edemem diye bir yanım hep korkuyordu Allah biliyor. Neyse böyle insanin hevesine limon sıkıp; bu saate kadar can sıkmayı beceriyorlar ya, ne diyeyim. Öyle sıkıldım yazayım paylaşayım dedim.
Evet evet ölü taklidi yapıyorum:) sen istemiyorsan eşine hiç çaktırma :)
Aynen zararı olmasa bile insan tedirgin oluyor..bizde aynen dediğin gibi tedaviden beri yapmıyoruz.belki zararı olmaz ama korku başka ya
dr uma cok sinirlendim cokta guveniyodum kendisine halbuki diyorumki cokmu yuksek risk hani bi oran verebilirmisin veremem riskli yani diyoriski yüksek çıkıp sorunsuz doğum yapan kişiyi çok duydum işallah seninki de öyle olur... bu da kesin değil sonuçta inşallah herşey istediğin gibi olur... moralini yüksek tutmaya çalış bebiş de üzülmesin
Tedaviye başladığimda 57iydim 60 la hamile kaldım suan 67 yim..ayyyyy 10 kilo böyle yazınca cok korkunç geldiKaç kilo aldın balından beri canım?
Sagol canim destegin icin dr yuzde yuz sagliklida ciksa risk olmasada dawn sendromlu bebek doguran cok hastam var eee ozaman neden test yaptiriyosunuzki insanlari strese sokmaktan baska ise yaramiyoBen de ikili yaptırdım sonu iyi ama. Doktor istedi diye yaptırdım Hani istediğim seyı yaptırmadı demesin diye.
Sunu sorucam farzet ki cocuk down sendromlu. Aldıracak mısın? Bildiğim kadarıyla tedavisi yok Hani ilaca ameliyatla.. Sonuçları da cok güvenilir degil bu testlerin. Bana doktor on binde bir ihtimal dedi. Allah saglık la kucağına almayı nasip etsin. Moralini bozma. Gelirse Allahtan gelecek
Bende kesin mahfolurum diyordum ama Allahtan bulantı, tiksinme yaşamadım hic..Şuan sadece surekli hareketten yorgunluk oluyoryemeklerin içinde ayyy ilk zaman zor olmuştur kesin benim masa maşı oturmaktan belim ağrıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?