2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dogru soyluyorsun canim ama hani risk grubunda gorunmuyorum rapora gore hani cuttoff degerinin uzerinde dese yinede cok para ama yaptirim derim ama internettede arastirdim 1/250 ustu olmasi lazim pozitif tarama olsun diger testler istensin benimki negatif tarama ve altinda deger

Of ne kadar zor zamanlar atlatmışsın yerinde olsam asla saklayamazdım. Helal olsun yemin ederim çok takdir edilesi.

Sagol canim destegin icin dr yuzde yuz sagliklida ciksa risk olmasada dawn sendromlu bebek doguran cok hastam var eee ozaman neden test yaptiriyosunuzki insanlari strese sokmaktan baska ise yaramiyo
Ayyy lütfen değiştir doktorunu ben burdan uyuz oldum..Sakın bak takılma sende eminim cok cok arastirdın ama bende söyliyim bu testlerin güvenilirligi yok eminim hic bir sorunu olmayacak..Sakın strese sokma bebişini

Hemen düşürme moralini. Risk var ama bu kesin anlamına gelmiyor. 4lü testte inşallah hiç bir sorun çıkmaz, ferah tut gönlünü.
ya insanin midesi bi bulaniyo oglumdada gebze konak hastanesinde riskli dediler 4 lu yacaz sivi alcas dediler 3 dr gezdim hepsi sikinti yok dedi illa bi basima bole bi olay gelcek cekiyorum galiba sikintilari

Ayyy lütfen değiştir doktorunu ben burdan uyuz oldum..Sakın bak takılma sende eminim cok cok arastirdın ama bende söyliyim bu testlerin güvenilirligi yok eminim hic bir sorunu olmayacak..Sakın strese sokma bebişini
Bu yani bide guvendigim dr sok oldum bole konusmasina oruc kafasina vurmustu sanirim kadinin

Artik takmiyorum biliyorum bebegim saglikli sagolun desteginiz icin

Canım çok geçmiş olsun ben bilmediğim için soruyorum humira iğnesini niye kullandın. Lupus zor hastalık bağışıklık çöküyor diye biliyorum rabbim şifa versin sana.

Ben lisans eğitimim için Ankara daydım cnm. O dönem gazi hastanesinde tedavi görüyordum. Birkaç tahlil için hacettepeye gitmişliğim var sadece. Benim juvenil romatoid artrit cnm bir de talasemi taşıyıcılığı var. 2014de akut dönemimde hgb 5 düşmüştü 2 hafta hastanede yattığım dönemde yapılan tahliller ile lupus teşhisi kondu. Şu an hamdolsun şükürler olsun maşallah diyeyim ( kendime nazarım çok geçer :) ) RA en asgari düzeyde seyrediyor cnm. Kadın doğum palequenili kullanmamı istemedi romatologumda onay verdi. Şuan sadece coraspirin kullanıyorum 32 haftaya kadar. Beni asıl üzen ve yoran kısım kanım sürekli düşüyor daha dün iki ünite kan aldım. Ama her zaman binlerce kere şükrediyorum halime çünkü gebelik hayal gibi geliyordu bana. Bu arada dediğin gibi havalar beni de etkiledi ne zaman yorulayım ve üşüteyim tutuluyorum.

Sana da öncelikle çok geçmiş olsun cnm. Senin yaşadığın süreci kendimden değil ama teyzemden biliyorum o da RA hastası son dönemde ona da lupus teşhisi kondu ve söylediğin bütün ilaçları o da kullandı. Doktoru bu sefer biyolojik tedavi uyguladı geçen hafta. Acaba kemoterapi olarak onu mu kastettin cnm

Amin cnm inşallah Allahın izniyle bebeklerimize sağlıklı sıhatli kavuşuruz. Herkesin imtihanı ayrı bizimki de böyle bir imtihan. Yine şükürler olsun nice nice dertler var.

Hay ağzına sağlık :)

Canım öncelikle hepimize allah hayırlı evlat nasip etsin. Bunu söyleyen kişi ya yine kızın olursa ne varmış biz iki kız kardeş annem meme ca olduğunda ona bebek gibi Baktık ki benim oğlum 3.5 aylıktı annem ameliyat oldu. Ablam dışarıdaki hastane işlerini halletti ben evdeki işleri. Anneme hep destek olduk moral verdik yemesine içmesine o kadar çok dikkat ettik ki babam sabahları kahvaltısını hazırlardı ben gün içinde yemesi gerekenleri çok temiz kadındır her gün evini temizledim sadece onun içi rahat etsin diye eşimde şehir dışındaydı çok şükür hastalığı yendi. Yani kız evlat gibisi yok bence. Oğlan olsa da ilgilenir belki ama kız çocuğu kadar olur mu bilmiyorum. Benimde iki oğlum olacak sanırım bende iki oğlanla ne yapıcam düşünüyorum valla.

Insanların ne dediğini hiç umursama. Benim de bir çok arkadaşımın ilki kızdı. 2. Erkek oldu diye ağladılar. Kızlarına kızkardeş olmadi diye. Toplumun bu konuda bi baskısı var ama gerçekçi olunca aynı cinsiyetteki kardeşle uyum omur boyu çok daha guclu oluyo. Benim de bi kızım var 2.de kız olacak gibi hissediyorum. Ben de bazen erkek annesi olmak nasıl olurdu acaba diyorum ama sonra evlat olsun da kızı erkeği farketmez hayırlısı sağlıklısı olsun diyorum hemen icimden

Kombine risk dedigin hangisi canım
Canım öncelikle kafana takma Allah'ın izniyle hicbir sey yoktur gönlünü ferah tut.
Siz bu kadar konuşunca ben de kendi sonucuna baktım ben de hiç böyle kombine risk biokimyasal risk falan yazmıyor.her hastane farklı mı bakıyor acaba :s

Resmini koysana sende canımbakslim karsilastiralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…