2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ustune uzun giyinirsen canim sende ben bi normal siyah tayt aldim bide spor tayt vardi ondan aldim eger aciksan defactoda anne kiz kombinleri var ben o elbiselerden aldim genis genis bak kac akac aydir giyiyorum :) instgramdan siparis verdim bide bayram icin icin elbise bide genis aliyorum boyle bi kac ay idare ediyor beni benim tek sorunum ayaklarim cok sisiyor o yuzden ne terliklerim ne de ayakkabilarim olmuyor yaa

19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Kızlar hastaneden geldim.ayrintili ultrasonu serviste yapiyorlar.suan için bir şey yok dedi tekrar 2 hafta sonra gel polklinikten sıra alıp.indim oraya ama tabi randevu dolu oldugu için 1 ay sonraya sıra verdiler.git yine doktora söyle 1 ay sonra olduğunu diyince tekrar doktora çıkıp söyledim tamam o zaman gelirsin dedi.

Bu doktor da cinsiyeti onayladı 18 haftalık kız bebek

Yok yok icmedim kahveyi.kadin hic susumuyo kataloglar kataloglar zor kactim elinden :)

Geçen eminönünde mehmet efendide görmüştüm kafeinsiz kahve, ne alaka demiştim. Kardeşim geldi oda diyo “abla buse terim yazmıştı hamileler için kafeinsiz kahve varmış ondan alsana” diye. O ne be dedim, kafeinsiz kahvemi olurmuş. Bi kahve keyfim var yürüyün gidin

kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorum L beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
Benim 3. Çocuk olduğu içinmi bilmiyorum ama uzun zaman oldu ben hamile kuyafetlerine geçeli. Pantolonlarım olmuyo. Göbek mübarek 7 aylık.

Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
Doktor bir kahkaha attıki sormayın ne istediğimi bildiği için benden çok sevindi ihtimali ne dedim ihtimal mihtimal yok al sana bariz pipi dedi

pinkstrap tanın tastik edildi canım çok şükür verdiğin umut için bile Allah razı olsun

Benim arkadaşımda medikalde Buket hanıma gidiyor o istiyor bu tahlili.zaten ikili testte buna bakılmıyor canım üçlü testteki üçüncü bu oluyor işte.sadece sayısal değere bakıyor yani mom değer bakılmıyor(ama üçlüde mom değer hesaplanıyor)aynen medikal biraz ticarethane satış politikaları var resmen.

hayirli olsun canim ama niye 2 hafta sonra gel dedi onu anlamadim

Kızlar dün Lcw mağazasında baba-kız baba-oğul kombinleri vardı yine. Bu senekiler çok hoşuma gitti. Geçen yıl eşim aldırmıştı, kızlarımla bi takım giyindiler. Şimdi tutturdu yine alcam diye. Bu adamın kızlarına sevdası öldürcek beni düşünen varsa baksın derim.

Hahah ne tatlı ya yerim
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyy hayirli olsun canimm cok sevindim senin adinaa evett ortasi dolu gozukuyor masaallahh :)

Üçlü test haftası canım.ikiliden tek farklı yani üçüncü olan testin adı afp kimi dr istiyor ama zaten ultrasonda bu haftalarda deneyimli gözler nöral tüp dedektini görüyor.bariz bel kemiği açık oluyor bebeğin birde beyninde bi koyu bölge oluyor.işte bazı doktorlar titiz davranıyor sanırım üçlü test yerine sadece afp testi yapıyor.

Valla canım benim göbis vardı kilo almaya başlayınca elbiselerim olmamaya başladı.hamileligi öğrenir öğrenmez hamile pantolonu aldım tabi doldurmadi kıvırıp giyiyordum ilk zamanlarda. Geçenlerde de gittim bol bol tişörtler aldım.su LCWda kumaş altlar oluyor ondan aldım huzura kavuştum efil efil tavsiye ederim.

kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorum L beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum

Ben daha gecmedim ama dar kotlarin beli sikar diye penye beli lastikli normal pantolon giyiyorum daha. Hafif hafif artik cikiyo karnim ama hamile pantolonu giyecek kadar buyumedi

Ben tadina baktim biseye benzemiyo zaten boşver :)

Zehracım senin bebek de tüp bebekti demi? Benimki de 1 hafta önde gidiyor. Ama bir doktor çok şaşırmıştı buna transfer günü belli nasıl oluyor falan diye. Tedirgin etmişti beni.
Evet canım benim de tüp bebek. Benim yumurta geliştirme süreci biraz uzamıştı 5-6 gün kadar şuan bebeğin gelişimi tam adet tarihine denk geliyor. Belki de kendiliğinden hamilelik oldu biz tüp bebek zannediyoruz

Haha tosbige bak yer genis tabi totoyu kaldirir masallah canim Allah tamamina erdirir insallah

hayirli olsun canim ama niye 2 hafta sonra gel dedi onu anlamadim

Sagol canım Onu ben de anlamadım.sadece bir sey için yanındakine yazdırdı 2 hafta sonra bakalım.kontrolu bitirirken birşey gözükmüyor tamamdır kız bebek dedi. Ben çıkarken tekrar sordum bir şey mi var tekrar bakicaz şuan için bir şey yok dedi.belki şuan küçüktü diye bilemiyorum canim

Son düzenleme:
olabilir canimm insalalah sag salim doguralim su bebekleride az stresimiz azalsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…