ustune uzun giyinirsen canim sende ben bi normal siyah tayt aldim bide spor tayt vardi ondan aldim eger aciksan defactoda anne kiz kombinleri var ben o elbiselerden aldim genis genis bak kac akac aydir giyiyorum :) instgramdan siparis verdim bide bayram icin icin elbise bide genis aliyorum boyle bi kac ay idare ediyor beni benim tek sorunum ayaklarim cok sisiyor o yuzden ne terliklerim ne de ayakkabilarim olmuyor yaavalla canım düz doğurmak okadarsa yine iyi, bizimkinde düz doğurmak 4bin o da doktor indirim yaptırırsa
kahveni bitireydin bari
valla benim 3tane tişörtüm kalmıştı kalanları ya çamaşır sulamıştım ya da biyere taktırıp yırtmıştım vso yüzden kendi tişörtlerim hala oluyo ama yeni alınca bol olsun dedim
benim totom çok geniştayt giyip işe gelemem o yüzden ki kendimi bildim bileli tayt giyemem dışarıda falan
19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Yok yok icmedim kahveyi.kadin hic susumuyo kataloglar kataloglar zor kactim elinden :)valla canım düz doğurmak okadarsa yine iyi, bizimkinde düz doğurmak 4bin o da doktor indirim yaptırırsa
kahveni bitireydin bari
valla benim 3tane tişörtüm kalmıştı kalanları ya çamaşır sulamıştım ya da biyere taktırıp yırtmıştım vso yüzden kendi tişörtlerim hala oluyo ama yeni alınca bol olsun dedim
benim totom çok geniştayt giyip işe gelemem o yüzden ki kendimi bildim bileli tayt giyemem dışarıda falan
Geçen eminönünde mehmet efendide görmüştüm kafeinsiz kahve, ne alaka demiştim. Kardeşim geldi oda diyo “abla buse terim yazmıştı hamileler için kafeinsiz kahve varmış ondan alsana” diye. O ne be dedim, kafeinsiz kahvemi olurmuş. Bi kahve keyfim var yürüyün gidinHmm ama ikili taramam milyonda 1 cikti tahlillerimde cok iyidi..medikal parka gidiyorum extra masraf ciksin diye ne lazimsa istiyolardir ondan istemistir bu tahlilide kesindogum icin fiyat aldim bilmemkim hanimla gorsutum kahve filan ikram etti kafeinsiz turk kahvesi hatta pes...kadin bana bir sunum yapti akillara zarar.alttarafi 3 5 neyse soyliycen tamam diyip cikicam ama fotograf cekimleri extra albumler suslemeler masalar v.s.... dogum degil dügün organizasyonu hastane degil ticarethane
Benim 3. Çocuk olduğu içinmi bilmiyorum ama uzun zaman oldu ben hamile kuyafetlerine geçeli. Pantolonlarım olmuyo. Göbek mübarek 7 aylık.kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorumL beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
Benim arkadaşımda medikalde Buket hanıma gidiyor o istiyor bu tahlili.zaten ikili testte buna bakılmıyor canım üçlü testteki üçüncü bu oluyor işte.sadece sayısal değere bakıyor yani mom değer bakılmıyor(ama üçlüde mom değer hesaplanıyor)aynen medikal biraz ticarethane satış politikaları var resmen.Hmm ama ikili taramam milyonda 1 cikti tahlillerimde cok iyidi..medikal parka gidiyorum extra masraf ciksin diye ne lazimsa istiyolardir ondan istemistir bu tahlilide kesindogum icin fiyat aldim bilmemkim hanimla gorsutum kahve filan ikram etti kafeinsiz turk kahvesi hatta pes...kadin bana bir sunum yapti akillara zarar.alttarafi 3 5 neyse soyliycen tamam diyip cikicam ama fotograf cekimleri extra albumler suslemeler masalar v.s.... dogum degil dügün organizasyonu hastane degil ticarethane
hayirli olsun canim ama niye 2 hafta sonra gel dedi onu anlamadimKızlar hastaneden geldim.ayrintili ultrasonu serviste yapiyorlar.suan için bir şey yok dedi tekrar 2 hafta sonra gel polklinikten sıra alıp.indim oraya ama tabi randevu dolu oldugu için 1 ay sonraya sıra verdiler.git yine doktora söyle 1 ay sonra olduğunu diyince tekrar doktora çıkıp söyledim tamam o zaman gelirsin dedi.
Bu doktor da cinsiyeti onayladı 18 haftalık kız bebek
Hahah ne tatlı ya yerimEki Görüntüle 2154790 Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
Doktor bir kahkaha attıki sormayın ne istediğimi bildiği için benden çok sevindi ihtimali ne dedim ihtimal mihtimal yok al sana bariz pipi dedi
pinkstrap tanın tastik edildi canım çok şükür verdiğin umut için bile Allah razı olsun
ayyy hayirli olsun canimm cok sevindim senin adinaa evett ortasi dolu gozukuyor masaallahh :)Eki Görüntüle 2154790 Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
Doktor bir kahkaha attıki sormayın ne istediğimi bildiği için benden çok sevindi ihtimali ne dedim ihtimal mihtimal yok al sana bariz pipi dedi
pinkstrap tanın tastik edildi canım çok şükür verdiğin umut için bile Allah razı olsun
Üçlü test haftası canım.ikiliden tek farklı yani üçüncü olan testin adı afp kimi dr istiyor ama zaten ultrasonda bu haftalarda deneyimli gözler nöral tüp dedektini görüyor.bariz bel kemiği açık oluyor bebeğin birde beyninde bi koyu bölge oluyor.işte bazı doktorlar titiz davranıyor sanırım üçlü test yerine sadece afp testi yapıyor.canım bende şimdi farkettim benim çizelgemde de bu yazıyo
Doktorunuz bu sıralarda sizden nöral tüp defekti veya down sendromu taraması için testler isteyebilir.
ikili test harici başka testte mi yapıyolar down için hiç bilmiyodum. bakalım belki ister biz gidince
kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorumL beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
Canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların
Ben tadina baktim biseye benzemiyo zaten boşver :)Geçen eminönünde mehmet efendide görmüştüm kafeinsiz kahve, ne alaka demiştim. Kardeşim geldi oda diyo “abla buse terim yazmıştı hamileler için kafeinsiz kahve varmış ondan alsana” diye. O ne be dedim, kafeinsiz kahvemi olurmuş. Bi kahve keyfim var yürüyün gidin
Benim 3. Çocuk olduğu içinmi bilmiyorum ama uzun zaman oldu ben hamile kuyafetlerine geçeli. Pantolonlarım olmuyo. Göbek mübarek 7 aylık.
Evet canım benim de tüp bebek. Benim yumurta geliştirme süreci biraz uzamıştı 5-6 gün kadar şuan bebeğin gelişimi tam adet tarihine denk geliyor. Belki de kendiliğinden hamilelik oldu biz tüp bebek zannediyoruzZehracım senin bebek de tüp bebekti demi? Benimki de 1 hafta önde gidiyor. Ama bir doktor çok şaşırmıştı buna transfer günü belli nasıl oluyor falan diye. Tedirgin etmişti beni.
Haha tosbige bak yer genis tabi totoyu kaldirirEki Görüntüle 2154790 Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
hayirli olsun canim ama niye 2 hafta sonra gel dedi onu anlamadim
olabilir canimm insalalah sag salim doguralim su bebekleride az stresimiz azalsin :)Sagol canım Onu ben de anlamadım.sadece bir sey için yanındakine yazdırdı 2 hafta sonra bakalım.kontrolu bitirirken birşey gözükmüyor tamamdır kız bebek dedi. Ben çıkarken tekrar sordum bir şey var tekrar bakicaz şuan için bir şey yok dedi.belki şuan küçüktü diye bilemiyorum canim
olabilir canimm insalalah sag salim doguralim su bebekleride az stresimiz azalsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?