2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum ne tahlili bu? Bana öyle bir şey demediler
Ne oldugunu bilmiyorum ilk hamileligimde yapilmadi 16.haftada bebegin kaburgalarinin arasindaki ölcumler yapilacak bisey testi yapicaz kan vericeksin dedi ama tam anlamadim.idrar tahlili verdim ogleden sonra sonuc icin ariycam tekrar sorarim benimde aklima takildi...niyeyse orda ne soylese tamam diyip cikiyorum

Çokta bi şansın yok canım sana zaten secme hakkı vermemişler dısardan gercekten konusmasi kolay ama icinde yasamak cok fazla zor allahım sana sabır versin bu aciyi birdaha yasatmasin nediyelim ne soleiyelim hic bisey aklima gelmiyo bunun teseellisi bile yok allah kimseye yasatmasin bu acıyı canım allah bundan sonraki sürecte yardımcın olsun inßallah tez zamanda atlatırsin bitanem

Insallah ya :) insan gidiyo hevesle totosuna babaka donuyo sonra :)
Hic sorma valla yorgun olmamak gerek bide ne ac ne tok olcaksin bence. Bi kez ac gittim uyuyodu. Orta ayarda olmak gerek. Gerci gostermeyen de gostermiyo. Aman saglikli olsun hareket etsin yeter cocugu depresyona sokmamak lazim

ay yok canım cinsiyet öğrenicez o yüzden dursun uslu uslu bizimki anca kolunu ayağını oynatıyo, demek yavrucum enerjisizlikten öyle yapıyomuş hatta videosunu çekicektik doktor bile şaşırmıştı hiç kıpırmadamıyo biraz önce ellerini oynatıyodu diye kontrol süresi içinde bikere daha ziyaret ederim doktorucumu o sıra tok gidip bakarım haline

Bendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .
Hmm ama ikili taramam milyonda 1 cikti tahlillerimde cok iyidi..medikal parka gidiyorum extra masraf ciksin diye ne lazimsa istiyolardir ondan istemistir bu tahlilide kesin dogum icin fiyat aldim bilmemkim hanimla gorsutum kahve filan ikram etti kafeinsiz turk kahvesi hatta pes...kadin bana bir sunum yapti akillara zarar.alttarafi 3 5 neyse soyliycen tamam diyip cikicam ama fotograf cekimleri extra albumler suslemeler masalar v.s.... dogum degil dügün organizasyonu hastane degil ticarethane

kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorum L beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum

ne kadarmış doğum ücreti onu merak ettim ben

Bendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .
canım bende şimdi farkettim benim çizelgemde de bu yazıyo
Doktorunuz bu sıralarda sizden nöral tüp defekti veya down sendromu taraması için testler isteyebilir.
ikili test harici başka testte mi yapıyolar down için hiç bilmiyodum. bakalım belki ister biz gidince

kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorum L beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
Düşük bel kotlarimla tisortlerimle dolaniyorum yrm kg aldım sadece kizkardesim hamile kapntolonlarini verdi içlerine dusuyorum

Düşük bel kotlarimla tisortlerimle dolaniyorum yrm kg aldım sadece kizkardesim hamile kapntolonlarini verdi içlerine dusuyorum
ben kendim kilo aldığım için sıkıyo eski pantolonlarım +5 ti en son

pullubiber canım o nöral tüp defekti omuriliği kapsıyomuş okuduklarımdan anladığım kadarıyla. onu yapacaklardır kesn

ne kadarmış doğum ücreti onu merak ettim ben
Canim düz sade dogurup cikicaksan 3300 ama istersen 20 bin filan verirsen koridora kadar susluyolar.dogum oncesi cekim sonrasi cekim kokteyl masasi ikramliklar video klip cekimi makeup artist kuafor filan.... daha sayiyodu tesekkuredip ciktim

ben bayadir kullaniyirum hamile pant degilde hamile tayti aldim ustunede kendi tshirtlerimi giyebiliyorum hala onlardan giyiyorum gerci hava sicak oldugu icin bol bol elbise giyiyorum :)

Canim düz sade dogurup cikicaksan 3300 ama istersen 20 bin filan verirsen koridora kadar susluyolar.dogum oncesi cekim sonrasi cekim kokteyl masasi ikramliklar video klip cekimi makeup artist kuafor filan.... daha sayiyodu tesekkuredip ciktim
hahahha dugunde bile bu jadar organizasyonlu olmamisti valla neler dusunmusler oyle .:)

hahahha dugunde bile bu jadar organizasyonlu olmamisti valla neler dusunmusler oyle .:)
Bi sunum yapti kadin akillara zarar slayt gosterisi filan selam verdim borclu cikicam kadin simdi pesinat filan alcak girtlagimi sıkıp zorla senet imzalaticak dedim her seyi dusunmuslee sagolsunlar evden anahtarini al cek kapiyi got dogur gel gerisibi tamamen hallediyolar.faturada bir bobregini veriyosun o kadar

valla canım düz doğurmak okadarsa yine iyi, bizimkinde düz doğurmak 4bin o da doktor indirim yaptırırsa
kahveni bitireydin bari

ben bayadir kullaniyirum hamile pant degilde hamile tayti aldim ustunede kendi tshirtlerimi giyebiliyorum hala onlardan giyiyorum gerci hava sicak oldugu icin bol bol elbise giyiyorum :)
valla benim 3tane tişörtüm kalmıştı kalanları ya çamaşır sulamıştım ya da biyere taktırıp yırtmıştım vs o yüzden kendi tişörtlerim hala oluyo ama yeni alınca bol olsun dedim
benim totom çok geniş tayt giyip işe gelemem o yüzden ki kendimi bildim bileli tayt giyemem dışarıda falan

o kadar verince eve gelip cocugada bakmalari lazimm yaa orayi eksik soylemisler

benimde yapıldı canım omurga sıvısı sayısı ve yapısı inceleniyor Doktorum önemli demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…