- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ne oldugunu bilmiyorum ilk hamileligimde yapilmadi 16.haftada bebegin kaburgalarinin arasindaki ölcumler yapilacak bisey testi yapicaz kan vericeksin dedi ama tam anlamadim.idrar tahlili verdim ogleden sonra sonuc icin ariycam tekrar sorarim benimde aklima takildi...niyeyse orda ne soylese tamam diyip cikiyorumKuzum ne tahlili bu? Bana öyle bir şey demediler
Çokta bi şansın yok canım sana zaten secme hakkı vermemişler dısardan gercekten konusmasi kolay ama icinde yasamak cok fazla zor allahım sana sabır versin bu aciyi birdaha yasatmasin nediyelim ne soleiyelim hic bisey aklima gelmiyo bunun teseellisi bile yok allah kimseye yasatmasin bu acıyı canım allah bundan sonraki sürecte yardımcın olsun inßallah tez zamanda atlatırsin bitanemMerhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.
Simdiden oynatiyolar ya :)
Bendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .Kuzum ne tahlili bu? Bana öyle bir şey demediler
Insallah ya :) insan gidiyo hevesle totosuna babaka donuyo sonra :)Bende haftaya gidecegim 16 bitmis olcak insallah totosunu donmez de bize pozlar verir
Hic sorma valla yorgun olmamak gerek bide ne ac ne tok olcaksin bence. Bi kez ac gittim uyuyodu. Orta ayarda olmak gerek. Gerci gostermeyen de gostermiyo. Aman saglikli olsun hareket etsin yeterInsallah ya :) insan gidiyo hevesle totosuna babaka donuyo sonra :)
ay yok canım cinsiyet öğrenicez o yüzden dursun uslu usluEvet cok etkiliyo aclik bende onceden hep kahvalti yapar giderdim. Sonra baktim duracak gibi degil bende dedim ac gidim belki o zaman bi ihtimal durur gerçekten de durdu o kontroldesende bi dahaki kontrolune tika basa yiyip tok karnina git bak bakim yerinde duruyomu yumurcak
Hmm ama ikili taramam milyonda 1 cikti tahlillerimde cok iyidi..medikal parka gidiyorum extra masraf ciksin diye ne lazimsa istiyolardir ondan istemistir bu tahlilide kesinBendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .
ne kadarmış doğum ücreti onu merak ettim benHmm ama ikili taramam milyonda 1 cikti tahlillerimde cok iyidi..medikal parka gidiyorum extra masraf ciksin diye ne lazimsa istiyolardir ondan istemistir bu tahlilide kesindogum icin fiyat aldim bilmemkim hanimla gorsutum kahve filan ikram etti kafeinsiz turk kahvesi hatta pes...kadin bana bir sunum yapti akillara zarar.alttarafi 3 5 neyse soyliycen tamam diyip cikicam ama fotograf cekimleri extra albumler suslemeler masalar v.s.... dogum degil dügün organizasyonu hastane degil ticarethane
canım bende şimdi farkettim benim çizelgemde de bu yazıyoBendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .
Düşük bel kotlarimla tisortlerimle dolaniyorum yrm kg aldım sadece kizkardesim hamile kapntolonlarini verdi içlerine dusuyorumkızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorumL beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
ben kendim kilo aldığım için sıkıyo eski pantolonlarım +5 ti en sonDüşük bel kotlarimla tisortlerimle dolaniyorum yrm kg aldım sadece kizkardesim hamile kapntolonlarini verdi içlerine dusuyorum
Canim düz sade dogurup cikicaksan 3300 ama istersen 20 bin filan verirsen koridora kadar susluyolar.dogum oncesi cekim sonrasi cekim kokteyl masasi ikramliklar video klip cekimi makeup artist kuafor filan.... daha sayiyodu tesekkuredip ciktimne kadarmış doğum ücreti onu merak ettim ben
ben bayadir kullaniyirum hamile pant degilde hamile tayti aldim ustunede kendi tshirtlerimi giyebiliyorum hala onlardan giyiyorum gerci hava sicak oldugu icin bol bol elbise giyiyorum :)kızlar bu arada hamile pantolonuna geçtiniz mi? ben hala 2 beden büyük yüksek bel pantolonlarımla idare edebiliyorumL beden bol bol tişörtlerle de hiç yokmuş ta eskisi gibi kilo almışım gibi duruyorum
hahahha dugunde bile bu jadar organizasyonlu olmamisti valla neler dusunmusler oyle .:)Canim düz sade dogurup cikicaksan 3300 ama istersen 20 bin filan verirsen koridora kadar susluyolar.dogum oncesi cekim sonrasi cekim kokteyl masasi ikramliklar video klip cekimi makeup artist kuafor filan.... daha sayiyodu tesekkuredip ciktim
Bi sunum yapti kadin akillara zarar slayt gosterisi filanhahahha dugunde bile bu jadar organizasyonlu olmamisti valla neler dusunmusler oyle .:)
valla canım düz doğurmak okadarsa yine iyi, bizimkinde düz doğurmak 4bin o da doktor indirim yaptırırsaCanim düz sade dogurup cikicaksan 3300 ama istersen 20 bin filan verirsen koridora kadar susluyolar.dogum oncesi cekim sonrasi cekim kokteyl masasi ikramliklar video klip cekimi makeup artist kuafor filan.... daha sayiyodu tesekkuredip ciktim
valla benim 3tane tişörtüm kalmıştı kalanları ya çamaşır sulamıştım ya da biyere taktırıp yırtmıştım vsben bayadir kullaniyirum hamile pant degilde hamile tayti aldim ustunede kendi tshirtlerimi giyebiliyorum hala onlardan giyiyorum gerci hava sicak oldugu icin bol bol elbise giyiyorum :)
o kadar verince eve gelip cocugada bakmalari lazimm yaa orayi eksik soylemislerBi sunum yapti kadin akillara zarar slayt gosterisi filanselam verdim borclu cikicam kadin simdi pesinat filan alcak girtlagimi sıkıp zorla senet imzalaticak dedim her seyi dusunmuslee sagolsunlar evden anahtarini al cek kapiyi got dogur gel gerisibi tamamen hallediyolar.faturada bir bobregini veriyosun o kadar
benimde yapıldı canım omurga sıvısı sayısı ve yapısı inceleniyor Doktorum önemli demişti.Ne oldugunu bilmiyorum ilk hamileligimde yapilmadi 16.haftada bebegin kaburgalarinin arasindaki ölcumler yapilacak bisey testi yapicaz kan vericeksin dedi ama tam anlamadim.idrar tahlili verdim ogleden sonra sonuc icin ariycam tekrar sorarim benimde aklima takildi...niyeyse orda ne soylese tamam diyip cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?