Ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin inşallah. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.Merhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.
Sıkıntı yapma cnm hersey yolundadir bende yeni anlamaya basladimYok hiçbir kıpırt ki benim ikinci hamilelik evham kapladı içimi bak kontrolüm c.tesi inşallah bi sıkıntı yoktur.. ilkinde 19-20 de hissetmiştim
Yaa benim tosbağ yine gostermediyapismis kordonuna birakmiyo tam birakiyo bu sefer sirtini donuyo eşek sipasi
Cnm oncelikle sllahim sabir versin hic yanilma payi yokmuydu doktorun baska yere daha gitseydin.allahim onu melek olarak yaratmis.kendini topla lutfen .ne kadar zor oldugunu tarif etmem bile cok zor ama ileride belki sapasaglam bi evlat daha verir allahim.allah yardimciniz olsun evlanina saril onda teselli bul o sana iyi grlir cnmSağol canım allah razı olsun. Keşke o gün cinsiyetini yine göstermeseydi hiç bilmeseydim. Dünkü daha doktorlar sanırım bilmediğimi düşünüp hiç söylemediler zaten. Ama artık hamile kalmak istemiyorum. Bu beşinci hiç bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum. Her hamileliğim sıkıntılı problemli. Belki ilerde evlat edinirim.
Ehhehe yesinler onu. bakalım pazartesi bizim sıpa ne yapacakYaa benim tosbağ yine gostermediyapismis kordonuna birakmiyo tam birakiyo bu sefer sirtini donuyo eşek sipasi
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Ne desek boş. Allaha sığınmak teslim olmak gerekiyor. Benim sana tavsiyem gebeliği öğrenir öğrenmez doktorun perinatolog olsun başka doktora gitme. Onlar takip ediyor her şeyini. Hatta maddi durumun iyiyse prof. Perinatolog daha iyi olur. 400 tl muayenesi. Maddi durumun iyiyse bence değer gitmeye. En iyi onlar riskli gebeliklerde onların makineleri de çok çok iyi.Evet canım aslında her gebeliğimde gidiyorum riskli gebelik uzmanıma o da dün dedi iyi ki çağırmışım seni gel diye dedi. Ama işte bir daha olursa 13. Haftda gel biz 13 ten itibaren görüyoruz dedi. Ben 20 lerde giderim diyordum. Amin canım inşallah.
Pazartesi benim de kontrol var aynı şeyi yaparsa benimki çok sınır olurum. Zaten ahtim var doğsun bi temiz sevicem :))Yaa benim tosbağ yine gostermediyapismis kordonuna birakmiyo tam birakiyo bu sefer sirtini donuyo eşek sipasi
Simdiden oynatiyolar ya :)Pazartesi benim de kontrol var aynı şeyi yaparsa benimki çok sınır olurum. Zaten ahtim var doğsun bi temiz sevicem :))
Pazarteside gostermezse bayrami beklemen gerekecek :) 2 hafta sonra zaten kan tahlili varmis kaburgalarinin arasindaki aciklik olculuyomus falan filan 2 hafta sonrada gostermezse isircam poposunu artikEhhehe yesinler onu. bakalım pazartesi bizim sıpa ne yapacak
Pazartesi gidince ac karnina git o zaman hareket etmiyo kolay anlasiliyo. Ben valla cozumu ondan buldum karnim tok olunca bizimki yerinde durmuyodu göstermiyodu bi saat ac kalinca kontrol sonuna kadar yavaş hareket etti artik uykusuna mi denk geldik yoksa ben yemek yemedim diye mi oyle oldu bilmiyorum ama sende bi dene istersenPazartesi benim de kontrol var aynı şeyi yaparsa benimki çok sınır olurum. Zaten ahtim var doğsun bi temiz sevicem :))
Tamam canım ben de forum da kızlardan çikolata ye gibi bir şey hatırlıyorumPazartesi gidince ac karnina git o zaman hareket etmiyo kolay anlasiliyo. Ben valla cozumu ondan buldum karnim tok olunca bizimki yerinde durmuyodu göstermiyodu bi saat ac kalinca kontrol sonuna kadar yavaş hareket etti artik uykusuna mi denk geldik yoksa ben yemek yemedim diye mi oyle oldu bilmiyorum ama sende bi dene istersen
Valla bizde görmeyeli 1 ay olacak pazartesi, cinsiyet göstermezse öksür hapşur atla zıplaPazarteside gostermezse bayrami beklemen gerekecek :) 2 hafta sonra zaten kan tahlili varmis kaburgalarinin arasindaki aciklik olculuyomus falan filan 2 hafta sonrada gostermezse isircam poposunu artik
ay ondan olabilir bizimki hiç öyle kıpır kıpır yerinde durmayan bi sıpa olmadı. çünkü ben hep kahvaltı etmeden gittim doktora. anca elini kolunu zoraki oynatırsa oynatıyodu. açlıktan olabilir bak mantıklı geldiPazartesi gidince ac karnina git o zaman hareket etmiyo kolay anlasiliyo. Ben valla cozumu ondan buldum karnim tok olunca bizimki yerinde durmuyodu göstermiyodu bi saat ac kalinca kontrol sonuna kadar yavaş hareket etti artik uykusuna mi denk geldik yoksa ben yemek yemedim diye mi oyle oldu bilmiyorum ama sende bi dene istersen
ayy sendemi öğrenemedin dahaTamam canım ben de forum da kızlardan çikolata ye gibi bir şey hatırlıyorum
dediğin doğru bu seferde hiç yerinde durmayacak bi şey göremeyeceğiz. Hayırla artık öğrensek inşallah
Zehracım senin bebek de tüp bebekti demi? Benimki de 1 hafta önde gidiyor. Ama bir doktor çok şaşırmıştı buna transfer günü belli nasıl oluyor falan diye. Tedirgin etmişti beni.19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Insallah canim valla ben ilk gittigimde çikolata yemistim iki saniye durmadi eli kolu ac karnina gidince hareket edecek enerjisi olmadiTamam canım ben de forum da kızlardan çikolata ye gibi bir şey hatırlıyorum
dediğin doğru bu seferde hiç yerinde durmayacak bi şey göremeyeceğiz. Hayırla artık öğrensek inşallah
Kuzum ne tahlili bu? Bana öyle bir şey demedilerPazarteside gostermezse bayrami beklemen gerekecek :) 2 hafta sonra zaten kan tahlili varmis kaburgalarinin arasindaki aciklik olculuyomus falan filan 2 hafta sonrada gostermezse isircam poposunu artik
Evet cok etkiliyo aclik bende onceden hep kahvalti yapar giderdim. Sonra baktim duracak gibi degil bende dedim ac gidim belki o zaman bi ihtimal durur gerçekten de durdu o kontroldeValla bizde görmeyeli 1 ay olacak pazartesi, cinsiyet göstermezse öksür hapşur atla zıpla
ay ondan olabilir bizimki hiç öyle kıpır kıpır yerinde durmayan bi sıpa olmadı. çünkü ben hep kahvaltı etmeden gittim doktora. anca elini kolunu zoraki oynatırsa oynatıyodu. açlıktan olabilir bak mantıklı geldi
Evet canım aslında her gebeliğimde gidiyorum riskli gebelik uzmanıma o da dün dedi iyi ki çağırmışım seni gel diye dedi. Ama işte bir daha olursa 13. Haftda gel biz 13 ten itibaren görüyoruz dedi. Ben 20 lerde giderim diyordum. Amin canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?