2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin inşallah. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.

Cnm oncelikle sllahim sabir versin hic yanilma payi yokmuydu doktorun baska yere daha gitseydin.allahim onu melek olarak yaratmis.kendini topla lutfen .ne kadar zor oldugunu tarif etmem bile cok zor ama ileride belki sapasaglam bi evlat daha verir allahim.allah yardimciniz olsun evlanina saril onda teselli bul o sana iyi grlir cnm

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Ne desek boş. Allaha sığınmak teslim olmak gerekiyor. Benim sana tavsiyem gebeliği öğrenir öğrenmez doktorun perinatolog olsun başka doktora gitme. Onlar takip ediyor her şeyini. Hatta maddi durumun iyiyse prof. Perinatolog daha iyi olur. 400 tl muayenesi. Maddi durumun iyiyse bence değer gitmeye. En iyi onlar riskli gebeliklerde onların makineleri de çok çok iyi.

Ehhehe yesinler onu. bakalım pazartesi bizim sıpa ne yapacak
Pazarteside gostermezse bayrami beklemen gerekecek :) 2 hafta sonra zaten kan tahlili varmis kaburgalarinin arasindaki aciklik olculuyomus falan filan 2 hafta sonrada gostermezse isircam poposunu artik

Pazartesi benim de kontrol var aynı şeyi yaparsa benimki çok sınır olurum. Zaten ahtim var doğsun bi temiz sevicem :))
Pazartesi gidince ac karnina git o zaman hareket etmiyo kolay anlasiliyo. Ben valla cozumu ondan buldum karnim tok olunca bizimki yerinde durmuyodu göstermiyodu bi saat ac kalinca kontrol sonuna kadar yavaş hareket etti artik uykusuna mi denk geldik yoksa ben yemek yemedim diye mi oyle oldu bilmiyorum ama sende bi dene istersen

Tamam canım ben de forum da kızlardan çikolata ye gibi bir şey hatırlıyorum
dediğin doğru bu seferde hiç yerinde durmayacak bi şey göremeyeceğiz. Hayırla artık öğrensek inşallah

Pazarteside gostermezse bayrami beklemen gerekecek :) 2 hafta sonra zaten kan tahlili varmis kaburgalarinin arasindaki aciklik olculuyomus falan filan 2 hafta sonrada gostermezse isircam poposunu artik
Valla bizde görmeyeli 1 ay olacak pazartesi, cinsiyet göstermezse öksür hapşur atla zıpla
ay ondan olabilir bizimki hiç öyle kıpır kıpır yerinde durmayan bi sıpa olmadı. çünkü ben hep kahvaltı etmeden gittim doktora. anca elini kolunu zoraki oynatırsa oynatıyodu. açlıktan olabilir bak mantıklı geldi

19-25 haftalar arası yapılıyor. Bebeğin gelişimiyle ilgili en makulu 21-22. Hafta sanırım. Benim zaten ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Ama 18+5 te de olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Zehracım senin bebek de tüp bebekti demi? Benimki de 1 hafta önde gidiyor. Ama bir doktor çok şaşırmıştı buna transfer günü belli nasıl oluyor falan diye. Tedirgin etmişti beni.

Tamam canım ben de forum da kızlardan çikolata ye gibi bir şey hatırlıyorum
dediğin doğru bu seferde hiç yerinde durmayacak bi şey göremeyeceğiz. Hayırla artık öğrensek inşallah
Insallah canim valla ben ilk gittigimde çikolata yemistim iki saniye durmadi eli kolu ac karnina gidince hareket edecek enerjisi olmadi

Evet cok etkiliyo aclik bende onceden hep kahvalti yapar giderdim. Sonra baktim duracak gibi degil bende dedim ac gidim belki o zaman bi ihtimal durur gerçekten de durdu o kontrolde sende bi dahaki kontrolune tika basa yiyip tok karnina git bak bakim yerinde duruyomu yumurcak

Kuzum genetik testi filan yaptirdin mo?? Nedeni ne peki bu durumun?? Kayibin cok Allah yardimcin olsun oyle cok uzuldum ki insallah tez vakitte saglikli bebislerin olur. Her seyde vardir bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…