Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devit öyle kullanılıyor 50.000 likmiş başka damlalarda 150.000 lik olan var oyüzden damla sayısı daha az diğerlerinin. Ilacın konsantrasyonuna bağlıHadi ya ilk de 15 demişti mi bugün de 15 damla dedi
Yani merak çok yok gibi etrafimdakiler benden daha cok meraklisanırım bizden intikamını alıyor
eşimle cinsiyetini öğrenmeyelim sürpriz olsun diyorduk bu gidişle öyle olacak :)
Aaabana öyle dedi eczanede de söylemistim tamam demislerdi. Başka ilaçlarim var alınca yine sorayım bı
![]()
Normal canım. Bu hamileliklerde her şey normal. Valla 2 gün öncesine kadar 6-7 aylık hamile gibiydim şimdi karnım dümdüz bende anlamadım çok değişik şeyler oluyor.ama bugünlerde yine çok kusuyorun belki ondandır.merhaba arkadaşlar bu gün 17+2 oldum normalde karnımda su topu gibi gezinen bişey hissederdim ama 2 gündür hissetmiyorum ama diğer hamilelik belirtilerimde değişme yok normal mi sizce?
Şu çok daha iyiyim sonsuz şükür ilaç işe yarıyor. Bi şeyler yiyorum. Bulantı var o Allahın emri ama olsun. :) inşallah sen de bizimle aynı durumda olan herkes artık iyi olur da rahatlar :)Senin durumun çok fenaymış
Ben kilo verdim başta şimdi aynı yerdeyim daha çok vermiyorum almıyorum da
Sen bence bi an önce doktorunu dinle arkadaşım bu böyle çekilmez
Kendine zarar verir
Hastanede yatsan ne yapılır acaba? Belki daha iyi olur toparlarsın
:) öyle haklısın. Hakikaten can taşıyoruz değil mi ne kadar ne güzel bir şey bu ya :)Haa tamam ozaman bende sinir oldum bukadar kilo veriyon nasıl ilgilenmez diye can taşıyoz sonuçta
Çok şükür bende ilaç işe yarıyor şu an. Bi şeyler yiyorum akşamları zor oluyordu ilaç sayesinde yiyorum. Senin çok zormuş. İnşallah benim artık son bulur.Ben ilk hamileligimde -11 le dogum yaptim...be kadar zor oldugunu biliyorun...dogumdan sonra kana kana su icmistim.. Allah yardumcin olsunilac gfilan bir ise yaramiyo pakediyle yutsan ne farkeder ....
Geçen cumaya kadar evet. Cumadan bu yana 2 kez topu topu kustum. Sanırım hem hormonel azalıyor hem de ilaç işe yarıyor.Canım çok kilo vermişsin. Sürekli kusuyor musun?
çok saol içim rahatladı..Normal canım. Bu hamileliklerde her şey normal. Valla 2 gün öncesine kadar 6-7 aylık hamile gibiydim şimdi karnım dümdüz bende anlamadım çok değişik şeyler oluyor.ama bugünlerde yine çok kusuyorun belki ondandır.
Evet canım bir restoran zincirinde kalite yöneticisiyim..onları denetliyorum simdilik zorlanmiyorum ama sonra ne olurum bilmiyorumteşekkür ederim canım düşündüğün için çalışıyor musun cnm sen
Al işte bitane daha bendenSelam kızlar geçen erkek dedi dr ama kendi dr değildi tabi :) bugün de kendi doktorum kız dedi ama net olamadığı için sanırım perşembe tekrar çağırdı. :) kafam karıştı resmen
Allah allah oluyomuymuş öyle..bende 5 aylık gibiyim, başından beri belli oluyorHamileliğin balından beri karnım baya şişti. 5 aylık gibiydim. Yarın önemli bir sunum var bebek belli olsun istiyorum oturmak için izin istememe gerek kalmasın diye. Karnım küçüldü. Hayret ediyorum. Şans işte
Ben kilo veriyorum ondan da olabilirAllah allah oluyomuymuş öyle..bende 5 aylık gibiyim, başından beri belli oluyor
Haha sorma ya ne heyecanla gittim netlesir bugün dedim artık kız mi erkek mi diye kız dedi ama demek dr da kararsız kaldı hahahaha perşembe tekrar gel dediAl işte bitane daha bendenbizim sıpalar kararsız
Benim iki kızım var onların oda takımının çekmeceli konsolunu almamıştım şimdi niyetim onu almak bebeğin eşyaları için cinsiyeti farklıda olsa sonrasında kızlar kullanır bebeğede yatak odam için sepet düşünüyorum ilk 5-6 ay idare eder sonra duruma göre beşiğini alırım
Eşya içinde ilk 40 ı çıkana kadar bile nerdeyse hergün büyüyolar oyüzden zıbın ve tek alt ayaklı penyelerin dışında fazla abartmamak gerek çünkü çoğu nerdeyse elinde patlıyo takımların ana ihtiyaçlar alınabilir ama kıyafet ihtiyaca göre zamanla alınabilir
Gözünüz aydın![]()
Off bende kusmak istemiyorum artık. Bugün çok halsiz hissediyorum kendimi çünkü bugün her zaman olduğumdan daha kötüydüm iğreniyorum her şeyden yine çatal bıçak tabak hiçbir şey görmek istemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun ?Geçen cumaya kadar evet. Cumadan bu yana 2 kez topu topu kustum. Sanırım hem hormonel azalıyor hem de ilaç işe yarıyor.
Hmmm bende duzenli olarak alıyorum kilo..Yandim ama engel olamıyorumBen kilo veriyorum ondan da olabilir
Birşey olmaz inş.var mı bir zehirlenme belirtisi?böcek vardı içerde sıktım arada çıktım odadan pencerede açıktı
Okadar yemeğin içinde normal sen kokudan aliyosun kg:))Hmmm bende duzenli olarak alıyorum kilo..Yandim ama engel olamıyorum
cnm bna ampul seklinde vermisti ondanmi oyle dedi acaba ama hemsiremde ayni seyu soyledi olmadi bidha sorarim bna ozellikle ekmge damlatip ye dediY yagmur_20 canım bak şimdi araştırdım hatta ne diyor,
Kansızlık tedavisinde kullanılan demir ilaçları ile kalsiyum zengini süt ve süt ürünleri, pekmez, susam, fındık, fıstık, kurutulmuş meyveler, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeleri aynı anda kullanmayın. En az 2 saat sonra tüketin. Bu besinler demir emilimini engeller ve tedaviden sonuç alınamamasına sebep olur.
D vitaminde aksine süt urunleriyle
yoooo bişey yok canımBirşey olmaz inş.var mı bir zehirlenme belirtisi?