2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya hayır olmaz gibi bi şey zaten hiç demem ben asla eşime uygun bi dille konuşuyorum. Genelde suratımdan da midemin durumunu anlar da olayı espriye vurdurur artık hatta aramızda bununla alakalı baya gülüyoruz:halay: şu hormonlar normal seviyeye ne zaman düşecek kaç gün var falan diyo gece kulağıma bazen. Ben de eski halime dönmek istiyorum artık açıkçası.
Gece gece kulağa fısıldamalar uuuuu :)

Merhaba bayanlar okul küçük Kızın tuvalet eğitimi giremedim ne zamandır yarın bizim kontrolümüz bakalım cinsiyetimiz ne sağlıkla doğsunlar inşallah şuan en büyük problem halen geçmeyen bulantı ve kusmalarım

Çok saol canım,tam tersi eşim çok anlayış gösteriyor.Allah razı olsun gerçekten eşimden ,çok şey atlattık birlikte 10 yıldır birlikteyiz 3 yıllık evliyiz,ikizlerimizi kaybettik 6.ayda erken doğumla.depresyona girdik çıktık ama hep birlikteydik.rabbim eşlerinizle aranızı daima iyi yapsın ,evinize huzur versin ❤️
Amiiin maşallah size. Allah bir ömür ağzınızın tadınızı kaçırmasın. Hep mutlu olun inşallah.

Merhaba bayanlar okul küçük Kızın tuvalet eğitimi giremedim ne zamandır yarın bizim kontrolümüz bakalım cinsiyetimiz ne sağlıkla doğsunlar inşallah şuan en büyük problem halen geçmeyen bulantı ve kusmalarım
Hala mı geçmedi:((((( offf ne olacak ya böyle ben artık kendimden umudu kestim geçmeyecek sanırım 9 ay böyle gidecek :((

Valla benim de ilk haftalarda ufak bi lekelenmem oldu doktor 12 hafta yok dedi. Gerçi hemen topladım ve son zamanlarda kendimi iyi hissediyorum. Eşim çekiniyordu hiç yanaşmıyordu ama bu hafta artık ben dayanamayan taraf olarak onu kandırdım :KK23::-)
:D hep onlar kandıracak değil ya :)

İlk zamanlar doktor yasakladı, sonrasında ya o çok yanaşırsa ya da benim canım isterse oluyor. Ama benim hormonlar çok fena. 2 dakka önce pat die bi anda aklıma düşüyor 2 dk sonra geri geri kaçıyorum ama eşim sürekli yokluyor beni istiyormuyum diye, olmadığı zaman da tabi ki trip... Tipik bi koç burcu erkeği olunca tabiki düşkün biraz bu konulara :))))
Aynı durumdayız :) bazen istesem de üşeniyorum çaktırmıyorum.

RagnarLodbrok RagnarLodbrok bizim denk gelirse oluyo bikaç hafta kanama alanı olunca doktor yasaklamıştı. Azalınca eşim beklenmicek bi şekilde yasak dinlemedi:KK70: normalde pek aşırı düşkün değildir çünkü. Şimdide ben uykusuz halsiz olmaZsam 2haftada bir oluyo :işsiz:
Yani sen hem çalışıyosun hem hamilelik valla bi de üstüne cinsellik çok ağır olur.

Back
X