- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Bende aynen korktumDüştüğünü görünce koşa koşa buraya yazmıştımben mi kopardım diye.
Hiç bu kadar erkenini duymamıştım çünkü ben de 10-15 günde düşer diyodum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynen korktumDüştüğünü görünce koşa koşa buraya yazmıştımben mi kopardım diye.
Hiç bu kadar erkenini duymamıştım çünkü ben de 10-15 günde düşer diyodum
Çok şükür yakmak gerekmemiş canımEvt canim o isigin alti cok sicak oldugu icin hemn kurutuyor ama bizim ki nerdeyse 2 hafta kadar gobek deligi kanadi k vitaminife vuruldu allhtn durdu simdi kanamasi yoksa yakicaklardı
Bizde de kusmalar başladı , yarın 1. Ayımız doluyor,
Emzirdikten sonra kusuyor bazen , annem fazlasını çıkartıyor diyor , tam emiyor uyuya kalıyor , yatırıcam - kusuyor- uyanıyor-sonra tekrar deli gibi meme arıyor
Bazen peynir gibi çıkartıyor, annem diyor sütün yaramış, nasıl bi anlama yöntemi bilmiyorum,
Bazen de direk içtiği süt çıkıyor hah diyorum iki saattir emdiği zaten iki kaşıktı onu da çıkardı gettiiiiii ziyan oldu süt diyorum![]()
Cok sukur canimÇok şükür yakmak gerekmemiş canım
Bizde kaka yaparken cok zorlaniyorduk gazimizda coktu ama doktorumuz bize bitkisel bir ilac verdi onunla rahatladi canim. Doktorundan sende isteyebilirsin rahatlatiyor gercekten. Ben mamasinida degistirdim oda etken oldu sanirim.Bizimki de öyle ama gaz ya da tam kakasınj yapmaya çalışırken kızarana kadar aglıyor işte, bugun yıkadık yagladık - annem poposuna baktı ayy bu delik küçücük nasıl yapsın çocuk çıkartamaz işte zorlanıyor garibim diye söylendikız el kadar bebenin poposu deliğsi ne kadar olcek dedim hey allahım ya çocuk yaparken aglıyor işte.... gözleri açık uyuyor bi de
Canım hangi marka reflü yatağı aldın , sünger mi o yatak nasıl birşey ?
Bizde de kusmalar başladı , yarın 1. Ayımız doluyor,
Emzirdikten sonra kusuyor bazen , annem fazlasını çıkartıyor diyor , tam emiyor uyuya kalıyor , yatırıcam - kusuyor- uyanıyor-sonra tekrar deli gibi meme arıyor
Bazen peynir gibi çıkartıyor, annem diyor sütün yaramış, nasıl bi anlama yöntemi bilmiyorum,
Bazen de direk içtiği süt çıkıyor hah diyorum iki saattir emdiği zaten iki kaşıktı onu da çıkardı gettiiiiii ziyan oldu süt diyorum![]()
Benimki de kusuyor canim ama boyle dedigin gibi sizinti seklinde akiyor agzindan. bende mamayi degistirdim begenmedimi acaba diye dusunuyordum.Kızlar bizim kusmalarimiz arttı
Sizde durumlar nasil?
Bazen normal sızıntı şeklinde kusuyor 2 3 defa da birden fışkırarak![]()
.en son 2.30 da 60 lik mama verdik. Ben uyudum eşim ilgilendi.biraz önce kalktım altını değiştirmek icin.kusmus hepBenimki de kusuyor canim ama boyle dedigin gibi sizinti seklinde akiyor agzindan. bende mamayi degistirdim begenmedimi acaba diye dusunuyordum.
Sorma bendede durumlar ayni bi mama bi meme derken kafam yandi. Aptamil kullaniyorduk dogdugundan beri gecen hafta yuzunden alerji oldu aksam kizariyor cocuk. Sicaktandir dedik kombiyi kistim uzerini daha ince giydiriyorum yok olmadi. Anne sütü alerjisi olabilir diye diyete girdim gecmedi en son mamadan heralde dedim simdi sma gold a gectik.en son 2.30 da 60 lik mama verdik. Ben uyudum eşim ilgilendi.biraz önce kalktım altını değiştirmek icin.kusmus hep1 de uyandı kızım, hala uyumak yok.gaz damlası da kullanıyoruz........
şimdi yine beslesem çıkartacak,uykuya dalsa en son beslenmeden 1.5 saat geçti diye en geç 1.5 saat sonra tekrar kaldırmam gerekecek
Ben artık işin içinden çıkamıyorum.
Hangi mamayı kullanıyordun hangisine geçtin canım?
Bizde kaka yaparken cok zorlaniyorduk gazimizda coktu ama doktorumuz bize bitkisel bir ilac verdi onunla rahatladi canim. Doktorundan sende isteyebilirsin rahatlatiyor gercekten. Ben mamasinida degistirdim oda etken oldu sanirim.
Sorma bendede durumlar ayni bi mama bi meme derken kafam yandi. Aptamil kullaniyorduk dogdugundan beri gecen hafta yuzunden alerji oldu aksam kizariyor cocuk. Sicaktandir dedik kombiyi kistim uzerini daha ince giydiriyorum yok olmadi. Anne sütü alerjisi olabilir diye diyete girdim gecmedi en son mamadan heralde dedim simdi sma gold a gectik
Ama sanirim mamaylada alakali degil. Ptesi doktora goturcem tekrar. Zaten tadini sevmedi aptamili hirsli hirsli emerdi bunu hiic zoraki emiyor. Sen ne kullaniyosun canm
Niye o ikisi hariç dedi acaba. Bize de Humana alın dediler, kızım içiyor ve bir sorun yaşamadık çok şükürHerobaby kullanıyoruz canım.
Doktora sorduk Bebelac ve Aptamil dışında istediğinizi kullanabilirsiniz dedi.
Benimki dünyaya 2. Kez gelmiş sanırım maşallah :) şimdiden dönüp yuvarlanıyor. Maşallah bebişime :)En ideali senin bebeğinin yaptığı gibi olanmış
Seninki çözmüş işi![]()
Of o çok zor. Ben şu an tuvaletteyimBen bugun internette gezinirken gördüm büyüme atagi da olabilirmis. 5. Ve 6. Haftalara denk geliyor. Biz 7. Haftamiza girdik bakalim duzelecekmi insallah oyledir. Yoksa cekilecek gibi degil cok zor tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. Benden baskasina gitmiyo bendede agliyo ama baskasi alinca resmen kriz geciriyor
Niye o ikisi hariç dedi acaba. Bize de Humana alın dediler, kızım içiyor ve bir sorun yaşamadık çok şükür
Ben kızımı nerdeysedoğduğundan beri tuvalete tutuyorumYenidoğanlarda kaka iletişimi ile ilgili uzman tv de bir video vardı beslenme sonrası hissettiğinizde bezi ile birlikte tuvalete tutar gibi tutabilirsiniz bacaklarından bebeği diyordu..
Benim bebeğim ağlarken gaz sancısı ya da kala yapacağı zaman o ayaklar kazık gibi dikiliyor, anne karnında da böyleydi, oturduk yerden yemek yiyemezdim, hal böyle iken o pozisyonda nasıl tutup alıştırıcaz ?
Benim oğlan acayip sinirli hırslı yoksa Yenidoğanların hepsi mi böyle
Ve bugun tam 1aylık olduk![]()
canım birşey soracağım bu tuvalet iletişim hakkında. dışarıya çıktığında doktora vs bez muhakkak bağlıyorsun demi? o zaman tuvaleti geldiğinde rahatsız olmaz mı yani beni en çok o düşündürüyor ve çok ağlar diye dışarda rahatsız olduğu için. sen nasılBen kızımı nerdeysedoğduğundan beri tuvalete tutuyorum
Henüz gaz problemi yaşamadık
Her tuvalete tuttuğumda 3-4 uzun gaz çıkarıyor