Merhaba cnm. Benimde carsamba gunu tedavim basladi. Estrofem kullaniyorum haftaya carsamba kontrolum var. 2tane 5.gun embriyosu transfer edilcek Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsinMerhaba! Kızlar
Çarşamba günü itibariyle dondurulmuş embriyo transferi için estofreme başladım.ayın 20 sinde kontrolum var.2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek.dondurulmuş 2. Transferım olacak 2 ay önce yıne 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldu sonuç negatif oldu.transfer olacaklar burda buluşalım bekliyorum hakkımızda hayırlısını nasıp etsin rabbim
Hayırlınolsun tedavın canım hemen hemen aynı trabsfer olacagız ozaman. Kacıncı denemen nerede tedavı görüyorsunMerhaba cnm. Benimde carsamba gunu tedavim basladi. Estrofem kullaniyorum haftaya carsamba kontrolum var. 2tane 5.gun embriyosu transfer edilcek Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin
Hayırlınolsun tedavın canım hemen hemen aynı trabsfer olacagız ozaman. Kacıncı denemen nerede tedavı görüyorsun
bursa acibademde tedavim canim. Yine tup bebekle 1 kizim var simdi kardes icin basladik ilk denememizHayırlınolsun tedavın canım hemen hemen aynı trabsfer olacagız ozaman. Kacıncı denemen nerede tedavı görüyorsun
Yaa hayırlısı olsun inş hakkında canım nasıl hissediyorsun kendıniİyi geceler benimde 7 kasımda 2 adet 5.gün embriyosu transferim oldu cumartesi günü tahlil günüm beklemedeyim
Rabbim isteyen herkese bizlerede nasip eder inşallah
Negüzel allah bağışlasın maşşallah inş kardeşte gelir sağ sağlimbursa acibademde tedavim canim. Yine tup bebekle 1 kizim var simdi kardes icin basladik ilk denememiz
Canm estrofem kac kac ıcıyosun Dr bana 5 gun aksam 2 tane o bitince 5 gun aksam 3 tane ıcıcem neden byle ypmıs olabilir acabaMerhaba cnm. Benimde carsamba gunu tedavim basladi. Estrofem kullaniyorum haftaya carsamba kontrolum var. 2tane 5.gun embriyosu transfer edilcek Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin
Ben gunde 3 tane iciyorum carsambadan itibaren. Yarin kontrolum var bakalim ne dicekCanm estrofem kac kac ıcıyosun Dr bana 5 gun aksam 2 tane o bitince 5 gun aksam 3 tane ıcıcem neden byle ypmıs olabilir acaba
Dün test yaptım silik çizgi çıktı yarın sabah kan vermeye gidicem inşallah vardır ve değerim iyidirYaa hayırlısı olsun inş hakkında canım nasıl hissediyorsun kendıni
Canm kac cıktı degerın
Yaa super rabbım devamını da nasıp etsın ınş canım.5.gün embrıyosuydu dımı bır tanemı ıkı tanemı transfer edıldı bı arkadasım dun 7.gun kan verdı 7 cıktı degerı 5.gun embrıyosu dusukmu sence8.gün 78 10.gün 160
Ayın 27 ne keseyi görmeye çağırdı doktorum inşallah
Yaa super rabbım devamını da nasıp etsın ınş canım.5.gün embrıyosuydu dımı bır tanemı ıkı tanemı transfer edıldı bı arkadasım dun 7.gun kan verdı 7 cıktı degerı 5.gun embrıyosu dusukmu sence
Inşallah canım bır haftan kaldı öyleyse hadı hayırlısı olsun varmı belirti13 kasımda 3.gün embriyo transferi oldum 2 adet bugün 5.günümm kızlar inşallah bebeklerim tutunmuştur benimde
Inşallah canım bır haftan kaldı öyleyse hadı hayırlısı olsun varmı belirti
Estrofem kullanıyosun dimi 8 ve üstü iyi deniyo transfer için ama perşembeye kadar kalınlaşır genelde 17 18 19 20 günlerde yapıyolar transferi kalınlasır o güne kadardaBugun doktora gittim kızlar rahım kalınlıgı 6.1 bıraz daha kalınlasmasını bekleyelım dedı persembe günü tekrar çağırdı.perşembe günü adetimin 16.günü oluyor transfer salı mı olur sızce aksılık olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?