2018-KASIM DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ OLACAKLAR

Shahida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.241
950
123
Merhaba! Kızlar
Çarşamba günü itibariyle dondurulmuş embriyo transferi için estofreme başladım.ayın 20 sinde kontrolum var.2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek.dondurulmuş 2. Transferım olacak 2 ay önce yıne 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldu sonuç negatif oldu.transfer olacaklar burda buluşalım bekliyorum hakkımızda hayırlısını nasıp etsin rabbim

Merhaba cnm. Benimde carsamba gunu tedavim basladi. Estrofem kullaniyorum haftaya carsamba kontrolum var. 2tane 5.gun embriyosu transfer edilcek Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin

Merhaba cnm. Benimde carsamba gunu tedavim basladi. Estrofem kullaniyorum haftaya carsamba kontrolum var. 2tane 5.gun embriyosu transfer edilcek Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin
Hayırlınolsun tedavın canım hemen hemen aynı trabsfer olacagız ozaman. Kacıncı denemen nerede tedavı görüyorsun

İyi geceler benimde 7 kasımda 2 adet 5.gün embriyosu transferim oldu cumartesi günü tahlil günüm beklemedeyim
Rabbim isteyen herkese bizlerede nasip eder inşallah

Hayırlınolsun tedavın canım hemen hemen aynı trabsfer olacagız ozaman. Kacıncı denemen nerede tedavı görüyorsun
bursa acibademde tedavim canim. Yine tup bebekle 1 kizim var simdi kardes icin basladik ilk denememiz

İyi geceler benimde 7 kasımda 2 adet 5.gün embriyosu transferim oldu cumartesi günü tahlil günüm beklemedeyim
Rabbim isteyen herkese bizlerede nasip eder inşallah
Yaa hayırlısı olsun inş hakkında canım nasıl hissediyorsun kendıni

Canm estrofem kac kac ıcıyosun Dr bana 5 gun aksam 2 tane o bitince 5 gun aksam 3 tane ıcıcem neden byle ypmıs olabilir acaba

8.gün 78 10.gün 160
Ayın 27 ne keseyi görmeye çağırdı doktorum inşallah
Yaa super rabbım devamını da nasıp etsın ınş canım.5.gün embrıyosuydu dımı bır tanemı ıkı tanemı transfer edıldı bı arkadasım dun 7.gun kan verdı 7 cıktı degerı 5.gun embrıyosu dusukmu sence

5.gün embriyosu iki tane koyuldu
Hiç belli olmuyor bu işler daha az önce okudum değeri 10 muş sonra kat kat artarak devam etmiş
İnşallah arkadaşınızında artar yarın tekrar verir zaten belli olur

13 kasımda 3.gün embriyo transferi oldum 2 adet bugün 5.günümm kızlar inşallah bebeklerim tutunmuştur benimde

Bugun doktora gittim kızlar rahım kalınlıgı 6.1 bıraz daha kalınlasmasını bekleyelım dedı persembe günü tekrar çağırdı.perşembe günü adetimin 16.günü oluyor transfer salı mı olur sızce aksılık olmazsa

Inşallah canım bır haftan kaldı öyleyse hadı hayırlısı olsun varmı belirti

Belli belirsiz belimde ağrı var bide kasıklarım arada batar gibi oluyo ama oda belli belirsiz yani bildiğimiz için kendimizi dinliyoruz o yüzden hissediyo olabilirim :) evet 1 haftaya kesinleşir çok tuhaf bi hismiş bu heyecan korku

Estrofem kullanıyosun dimi 8 ve üstü iyi deniyo transfer için ama perşembeye kadar kalınlaşır genelde 17 18 19 20 günlerde yapıyolar transferi kalınlasır o güne kadarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…