2018-KASIM DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ OLACAKLAR

Rahim duvarinin kalinligina gore karar veriyo doktor
Anladım canım benı pazartesı cagrdı kontrole rahım ınce dedı 6.1 dı 3 gün daha kullan 8 olsun enaz dedı bugun 11 küsür olmuş ortasını bulamadım senın kactı rahım kalınlıgı

Evet cnm ayni gun ayin 7sindeydi ilk kontrolumuz ama beni birsonraki carsamba cagirdi. Seni 20sinde cagirmis doktorun. Transferin nezaman
Benım transferım salı günü adetin 21.günü bir öncekide 19.gün olmuştu resmen bır hafta fark artmıssın

Benım transferım salı günü adetin 21.günü bir öncekide 19.gün olmuştu resmen bır hafta fark artmıssın
Baska forumda bi arkadas daha bizle ayni gun basladi onunda 26sinda olcak transferi cnm. Buna kafayi takma onemli olan rahmin hazir olmasi ve bebisin tutunmasi insallah

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor M masal10 test yaptınmı canım hiç kaçıncı gün bugun ben baya streslıyım ya
Ay sorma bende bomba gibiyim stresten. 6.gun bitti bgn. Yarin sabah kan vercem esim sabret daha test gunune var desede dayanamicam ya. Idrar testi yapmak istemiyorum idrara karismamis olabilir cunku daha

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş emriyo transfer oldu bugün 15. Gün kan sonuçlarınız kaç çıktıii emriyo benim aynı durumda olan var mı acaba. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Kızlar ya benım trabsferım yarın ama jel pembe gerı geldı bırsey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…