Aaa ben kaçırmısım 20sınde transfer olmussun adetin kaçıncı günü olmuş oldu transfer canımCnm bende dayanamiyirum 12 gun bekleyemem sali gunu 7.gunum oluyo sabahtan gidip kan versem diyorum
16.gunu oldum cnmAaa ben kaçırmısım 20sınde transfer olmussun adetin kaçıncı günü olmuş oldu transfer canım
Rahim duvarinin kalinligina gore karar veriyo doktor16.gunu oldum cnm
Allah allah benımkı gecıktı baya ondanmı oyle aramızda fark oldu senınle aynı gun baslamıstık sanki:) sali gunu oldum cnm
Anladım canım benı pazartesı cagrdı kontrole rahım ınce dedı 6.1 dı 3 gün daha kullan 8 olsun enaz dedı bugun 11 küsür olmuş ortasını bulamadım senın kactı rahım kalınlıgıRahim duvarinin kalinligina gore karar veriyo doktor
Evet cnm ayni gun ayin 7sindeydi ilk kontrolumuz ama beni birsonraki carsamba cagirdi. Seni 20sinde cagirmis doktorun. Transferin nezamanAllah allah benımkı gecıktı baya ondanmı oyle aramızda fark oldu senınle aynı gun baslamıstık sanki
Ayin 14unde 10.7ydi sali transfere gel dedi direkAnladım canım benı pazartesı cagrdı kontrole rahım ınce dedı 6.1 dı 3 gün daha kullan 8 olsun enaz dedı bugun 11 küsür olmuş ortasını bulamadım senın kactı rahım kalınlıgı
Benım transferım salı günü adetin 21.günü bir öncekide 19.gün olmuştu resmen bır hafta fark artmıssınEvet cnm ayni gun ayin 7sindeydi ilk kontrolumuz ama beni birsonraki carsamba cagirdi. Seni 20sinde cagirmis doktorun. Transferin nezaman
7.gün az da olsa bi değer çıkar mutlaka bende erken yapıcam beklemek daha çok strese sokuyor insanı bi öncekini 8.günde yapmıştımAyin 14unde 10.7ydi sali transfere gel dedi direk
Baska forumda bi arkadas daha bizle ayni gun basladi onunda 26sinda olcak transferi cnm. Buna kafayi takma onemli olan rahmin hazir olmasi ve bebisin tutunmasi insallahBenım transferım salı günü adetin 21.günü bir öncekide 19.gün olmuştu resmen bır hafta fark artmıssın
Anladım canım hayırlısı olsun inş hepimizin hakkındaBaska forumda bi arkadas daha bizle ayni gun basladi onunda 26sinda olcak transferi cnm. Buna kafayi takma onemli olan rahmin hazir olmasi ve bebisin tutunmasi insallah
Tebrikler cnm harika bir deger Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba kizlaar, 12. Gun test sonucum 317 umarim 2 gun icinde artar
Ay sorma bende bomba gibiyim stresten. 6.gun bitti bgn. Yarin sabah kan vercem esim sabret daha test gunune var desede dayanamicam ya. Idrar testi yapmak istemiyorum idrara karismamis olabilir cunku daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?