Evet kullanıyorum canım sımdı ek olarak gece vajınadanda bıtane al estofremı dedı bakalım kalınlasır ınsEstrofem kullanıyosun dimi 8 ve üstü iyi deniyo transfer için ama perşembeye kadar kalınlaşır genelde 17 18 19 20 günlerde yapıyolar transferi kalınlasır o güne kadarda
Yaa super canm ıns devamı gelsin çok şükürArkadaşlar hamileyim 7.gün değerim 32 çıktı Allahıma şükürler olsundeğerim katlanır inşallah sağlıklaa
Bıdaki kontrol nezaman kacıncı denemdı canımArkadaşlar hamileyim 7.gün değerim 32 çıktı Allahıma şükürler olsundeğerim katlanır inşallah sağlıklaa
İlk denemem canım şükürler olsun tuttu değerimin artışına bakıcaz tekrarlıycam cumartesi günü yani 4 gün sonra tekrarlamıs olcamm bidahaBıdaki kontrol nezaman kacıncı denemdı canım
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip olsun belki Nesrin hocanın orda karşılaşırız ne zaman çağıracak seniİlk denemem canım şükürler olsun tuttu değerimin artışına bakıcaz tekrarlıycam cumartesi günü yani 4 gün sonra tekrarlamıs olcamm bidaha
Canım değerim 32 çıktı transferin 7.günü aradım tekrarla dedi nesrin hanım cumartesi tekrarlıycam 4 katı kadar artması gerekiyormuş sanırım artmıycak diye korkuyorum şimdide test günüm ayın 26sıydı. Bi tarih verirler sanırım muayene içinÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip olsun belki Nesrin hocanın orda karşılaşırız ne zaman çağıracak seni
Senin değerlerin nasıl yükselmişti canım keseni gördün müÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip olsun belki Nesrin hocanın orda karşılaşırız ne zaman çağıracak seni
Merak etme canım arkadasım cumartesı gunu 7 dı degerı 7.gunde bugun 12.gunu 140 cıkmısCanım değerim 32 çıktı transferin 7.günü aradım tekrarla dedi nesrin hanım cumartesi tekrarlıycam 4 katı kadar artması gerekiyormuş sanırım artmıycak diye korkuyorum şimdide test günüm ayın 26sıydı. Bi tarih verirler sanırım muayene için
Pozitif görmek yetmiyo ya korkular bitmiyo valla şükürler olsun bu günlerimize darısı isteyen herkesin başına inşallahhh tez vakitteMerak etme canım arkadasım cumartesı gunu 7 dı degerı 7.gunde bugun 12.gunu 140 cıkmıs
Aslında hani stres yapmamak için 9.gün de verebilirsin 11.günde verirsin üç kez vermiş olursun bende oğlumda 7.gün yapmıştım sonra iki gün sonra nesrin hoca tekrarla dedi bir kez daha tekrarlatmıştı üç kez vermiştim yaniCanım değerim 32 çıktı transferin 7.günü aradım tekrarla dedi nesrin hanım cumartesi tekrarlıycam 4 katı kadar artması gerekiyormuş sanırım artmıycak diye korkuyorum şimdide test günüm ayın 26sıydı. Bi tarih verirler sanırım muayene için
Senin değerlerin nasıl yükselmişti canım keseni gördün mü
Benim değerimde iyi ozaman salı günü vermiştim kan bugün 2 gün oldu tekrarlasammı yoksa cumartesimi versem kan bilemedim senin son adet tarihin ne canımBen 8.gün 78 10.gün 160 çıktı salı günü gidicem inşallah 27 de gel keseyi görmeye dedi
Gayet güzel canımm hadi inşallah güzel haberler verirsin sende havuç suyu ananas ve kabak çekirdeği tüketmeyi ihmal etme transferden sonra dinlen ilk 3-4 gün kalkmamaya çalış bol bol dua etKızlar benımde pazartesı gunu rahım kalınlıgı 6.1 ınce demıstı bugun tekrar cagırdı 11.5 salı gunu trabsfer olucam ınsallah adetımın 21.gününde inşallah.rahim sank gazla kalın değilmi ya busferde dua edin 5.denemem bu ins olur artık yoruldum
Salı gunu trabsferım 4 gun rapormu alsam dıyorum yoksa 3 gun yeterlı cuma baslasammı bılemedım hep ızın ızın yuzum kalmadı.havuc suyunu ılk kez duydumGayet güzel canımm hadi inşallah güzel haberler verirsin sende havuç suyu ananas ve kabak çekirdeği tüketmeyi ihmal etme transferden sonra dinlen ilk 3-4 gün kalkmamaya çalış bol bol dua et
Bugün tekrar kan verdim iki katından fazla yükselmiş değerim şükürler olsun Kesinlikle rapor al dinlenmek çok önemli bence havuç suyuda yatmadan iç 3 adet havuçtan sıkıp içsen yeterli kan akışı çok önemli bebeğin tutunması için havuc çok yardımcı oluyo ve çok çok dua et inan canım nasip eder Rabbim inşallahhSalı gunu trabsferım 4 gun rapormu alsam dıyorum yoksa 3 gun yeterlı cuma baslasammı bılemedım hep ızın ızın yuzum kalmadı.havuc suyunu ılk kez duydum
Cnm bende dayanamiyirum 12 gun bekleyemem sali gunu 7.gunum oluyo sabahtan gidip kan versem diyorumBen 8.gün 78 10.gün 160 çıktı salı günü gidicem inşallah 27 de gel keseyi görmeye dedi
Canım sen transferı neara oldunCnm bende dayanamiyirum 12 gun bekleyemem sali gunu 7.gunum oluyo sabahtan gidip kan versem diyorum
:) sali gunu oldum cnmCanım sen transferı neara oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?