• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar
Bu yüzden devletle özeli bir arada yürüten bir çok anne var devlet Dr larida onların drluklarina güvenmeyip aracı ilaç yada tahlil için kullandığımızı düşünüp bozuluyorlar sadece sana değil herkese yapıyorlar bu muameleyi bende yaşadım ama ben çaktırmadim hep ona gidecekmişim gibi konuştum yapacak bişey yok

Kızlar yatarken dikkat ediyormusunuz.ben yatakta çok dönüyorum.sagima soluma cok dönüyorum.bazende sırt üstü yatıyorum.sirt üstü yatarken biraz belim rahat ediyor ama sakıncalıdır belki diye hemen yan dönüyorum sonra.sizde durumlar nasıl
Ne kadar dikkat etsemde bir bakıyorum yuz ustu yatmisim birde sabahlari geriniyorum sonra cok korkuykrum aman bisey olur mu diye .. Bir yazi okudum siz rahatszi olmadiginiz surece bebeginiz yatis seklinizdem etkilenmez yaziyordu ztn son aylarda yuz ustu imkansız sirt ustu de oyle suan da yattik yattik ;) oğlumda dogumdan sonra en cok yuz ustu yatmayi ozledigimi fark etmistim ;)

Ne kadar dikkat etsemde bir bakıyorum yuz ustu yatmisim birde sabahlari geriniyorum sonra cok korkuykrum aman bisey olur mu diye .. Bir yazi okudum siz rahatszi olmadiginiz surece bebeginiz yatis seklinizdem etkilenmez yaziyordu ztn son aylarda yuz ustu imkansız sirt ustu de oyle suan da yattik yattik :KK66: oğlumda dogumdan sonra en cok yuz ustu yatmayi ozledigimi fark etmistim :KK66:
Ben hamile yastığı siparişi verdim u şeklinde olanlardan çünkü karnımın altına bacağımın arasına yorganı sikistirinca daha rahat yatıyorum ama havalar soğudu artık üstümude örtmek gerekiyor :confused: o yüzden yastık siparişimi verdim çalıştığım için uykumun olabildiğince kaliteli olmasi gerekiyor yoksa ertesi gün pertim:KK12:

Canım mart 2016 annesiyim ben, migren var bende. Hamileyken en az 20 kutu parol içtim ben, 1 günde 10 adet içtiğim bile oldu.. acilde damardan yediğim 1000 mg lik serumları saymadım bile. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Ohhh çok şükür bende dün iki parol aldım geçenlerde acilde parol serum verdiler bende huzursuzdum içime şu serptiniz teşekkürler

Biz bugün bebeğimizi gördük ense kalınlığı burun kemiği normaldi çok şükür. Mışıl mışıl uyuyordu doktor dürte dürte uyandırdı yavrumu neye uğradığını şaşırdı garibim :anne: cinsiyet tahmininde dahi bulunmadı ben de sormadım çıkarken bir sonraki geldiğinde cinsiyeti öğreniriz dedi yani bir ay sonra :anneadayı:
Kaç ti ense kalınlığı bana 1 mm gayet sağlıklı dedi ama kimse ölçü yazmıyor merak ediyorum olcu nedir

Ne kadar dikkat etsemde bir bakıyorum yuz ustu yatmisim birde sabahlari geriniyorum sonra cok korkuykrum aman bisey olur mu diye .. Bir yazi okudum siz rahatszi olmadiginiz surece bebeginiz yatis seklinizdem etkilenmez yaziyordu ztn son aylarda yuz ustu imkansız sirt ustu de oyle suan da yattik yattik :KK66: oğlumda dogumdan sonra en cok yuz ustu yatmayi ozledigimi fark etmistim :KK66:

evet kendini rahatsız hissedene kadar istediğin şekilde yatabilirsin..ben çok gerindiğimde göbeğimin altında oyle bir bıçak saplanma hissi geliyorki hemen duruduruyorum kendimi:)

Bende geriniyorum istemsiz bir sekilde sonra durduruyorum kendimi.saga veya sola tam bilmiyorum ama iyi diyorlardı.aynen bende esime kanepeyi oyup yüzüstü yatacagim diyordum.9 ay boyunca oglumda soluma yatmıştım.çok ozlemistim yüz üstü yatmayı ama:)

Günaydın anneler :anneadayı: Benimde bugün saat 11 de randevum var en son 7 haftalıkken gitmiştim bakalım nasıl bizim yavru. Cinsiyeti de soylerse bugun ohh ne keyifli olacak birde 2li tarama testimiz var inşallah oda temiz çıkar hayırlısıyla.:dua:
canım güzel haberlerle gel inşallah.tam kac haftalık bugün.bende yarın gidecegim,merak ediyorum kuzuyu.11+5 olmamız gerekiyor.bizede 2li test yaparmi ki yarın.inşallah sonuclarımız güzel çıkar canım

canım güzel haberlerle gel inşallah.tam kac haftalık bugün.bende yarın gidecegim,merak ediyorum kuzuyu.11+5 olmamız gerekiyor.bizede 2li test yaparmi ki yarın.inşallah sonuclarımız güzel çıkar canım

sağol canım 12+2 deyiz henüz. Bildiğime göre 11+0 dan 13+6 ya kadar yapılıyormuş. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize meleklerimizi. İlk annelik bende o yüzden heyecan tavan :halay:

Back
X