- Konu Sahibi elektroforez
- #50.581
Benimki hiç kabız olmamıştı geçen hafta oldu bende instagramda bi tarif gördüm yaptım, 2 y.k yulaf ezmesi ve 3 gün kurusu kayısıyı beraber suda haşladım soguyunca icine bir dilim armut veya elma ne varsa atıp Blenderdan gecirdim puding kıvamında oldu ve tadı da çok güzel oldu. İlk verir vermez 1 saat sonra kaka yaptı denk geldi heralde diye düşündüm ama bugün yine iki gündür yapmamıştı aynı tarifi yapıp verdim yine rahatladı yaptı. Deneyin bence bir zararı da olmaz. Bu arada tuhafıma giden şey benim bebe bütün ek gıda hazırladığım yemeklere mesafeli ve ağzını kitlerken bir tek buna bayıldı ağzını açıp ellerini çırpıyor hemen tekrar vereyim diye ağzındaki bitinceCanım merhaba benım oglumda hep kabızlık sorunu cekıyor malesef,hatta bır hafta once bezınde kan vardı cok korktum çatlak olmus mınıgım.çatlak olayından sonra ben hergun bır dılım armut vermeye basladım ,ve sürekli çorba kıvamlı şeyler ve bol su artık ondanmı yoksa diştenmi hergun ıkı kez yaptı bu hafta.bi deneyebılırsın.armutun faydası oldugunu dusunuyorum.haslıyorum sonra ıcıne bır tane bebek bıskuvısı haslanmıs armutun suyu armutuda çay süzgecınden ezıyorum verıyorum karıstırıp(prebıyotıgı tam 7 ay kullandık bıraktım cok sukur bır bıcuk aydır işe yarıyordu evet ama kendı dengesını bulmasını ıstedım bagırsaklarının)