- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.301
Valla dün tekrar sordum normal sıkıntı yok boyu uzun dedi. Bakalım bir sonraki randevu da ortaya çıkar yanlış mı doğru mu12+1 de bana 6 cm dedi canım yanlismi söyledi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla dün tekrar sordum normal sıkıntı yok boyu uzun dedi. Bakalım bir sonraki randevu da ortaya çıkar yanlış mı doğru mu12+1 de bana 6 cm dedi canım yanlismi söyledi acaba
Guzel haberlerle gel canim hadi bakalim bizim dogum tarihimiz ayni horunuyor bu arada sen öğrenirsen cinsiyet bende öğrenirimGünaydın annelerBenimde bugün saat 11 de randevum var en son 7 haftalıkken gitmiştim bakalım nasıl bizim yavru. Cinsiyeti de soylerse bugun ohh ne keyifli olacak birde 2li tarama testimiz var inşallah oda temiz çıkar hayırlısıyla.
![]()
1,2 mm çıktı bizimki. 3 mm'nin üzerinde olduğunda down sendromlu olabilirmiş, bir ihtimal o bile kesin değilmiş aslında.Kaç ti ense kalınlığı bana 1 mm gayet sağlıklı dedi ama kimse ölçü yazmıyor merak ediyorum olcu nedir
Guzel haberlerle gel canim hadi bakalim bizim dogum tarihimiz ayni horunuyor bu arada sen öğrenirsen cinsiyet bende öğrenirim![]()

günaydın kızlaarr.. yavruşlarımın biri 7.8 cm diğeri 8 cm olmuş![]()
çok şükür suları filan da iyi durumdaymış.. rahim ağzımı da kontrol etti doktor, o da 2,5 cm gayet iyi dedi..
minik kuzularım benim![]()

ben de haftaya gidicem zor sabrediyorumayy ne guzel herkes kontrole gidip geliyor. bende haftaya gidiyorum sali gunu. cok ozledim bebisimi iyice buyumustur simdi.![]()
Maşallah kuzulara :)günaydın kızlaarr.. yavruşlarımın biri 7.8 cm diğeri 8 cm olmuş![]()
çok şükür suları filan da iyi durumdaymış.. rahim ağzımı da kontrol etti doktor, o da 2,5 cm gayet iyi dedi..
minik kuzularım benim![]()
Maşallah kuzulara :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım yavrularını masallah. benımde pazartesı kontrollerım var ıns guzel sonuclarla gelırım bende.![]()
Ben de üç ay dolana kadar iki haftada bir gittim bir kürtajım olduğu için artık ayda bir çağıracak nasıl sabretcem ya görmeden hiç bilmiyorumsağolun kızlar :)
benimki tek yumurta ikizleri yüksek riskli gebelik olduğu için ya her hafta ya da iki haftada bir kontrole gidiyorum kızlar, en geç iki haftada bir çağırıyor doktorum. o yüzden yavrularımı daha sık görebiliyorum çok şükür :)
Ben hala göbeğimin üstüne yatmaya calisiyorum. Çok severim öyle yüz üstü ama artik zorlamaya basladi.Kızlar yatarken dikkat ediyormusunuz.ben yatakta çok dönüyorum.sagima soluma cok dönüyorum.bazende sırt üstü yatıyorum.sirt üstü yatarken biraz belim rahat ediyor ama sakıncalıdır belki diye hemen yan dönüyorum sonra.sizde durumlar nasıl
bir gün diğerini tutmaz cnm normal bunlar benim ağzımdaki o tat hiç kesilmiyor maalesefSelam kızlar. Ben bugün çok halsiz kalktım. Hiçbişey yapasım gelmiyor. Ağzımda da değişik bir tat var. Sabah kan ilacına geri başladım ondan mıdır nedir..
İSizde durumlar nasıl? Ne zaman gelecek bu enerjik günler.. Bazen korkuyorum 9 ay böyle bir iyi bir kötü geçecek diye.. Allah yardımcımız olsun inşallah
Cnm o tatdan ben de müzdaribim hiç bir şeyden tat alamıyorum sanki ağzımdaki tat geçsin diye bir şeyler yiyorum 10 dk sonra yine aynı böyle devam edecek sanırımSelam kızlar. Ben bugün çok halsiz kalktım. Hiçbişey yapasım gelmiyor. Ağzımda da değişik bir tat var. Sabah kan ilacına geri başladım ondan mıdır nedir..
İSizde durumlar nasıl? Ne zaman gelecek bu enerjik günler.. Bazen korkuyorum 9 ay böyle bir iyi bir kötü geçecek diye.. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bu kızlar bizi yorucak desene :) oğluma hamileyken bu derece gel git yaşamamıştım ben :)bir gün diğerini tutmaz cnm normal bunlar benim ağzımdaki o tat hiç kesilmiyor maalesef
Bu kızlar bizi yorucak desene :) oğluma hamileyken bu derece gel git yaşamamıştım ben :)