- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.401
Arkadaşlar yarın ikili tarama testine gidicem, aç olmak gerekiyor muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iyi geceler benim dünden beri feci şekilde midem yanıyor süt içiyorum geçiyor sonra yine başlıyor resmen iştahımı da kesti mide yanması midem yandığı için yemek yemek de kabus oluyor boğazıma kadar sanki ateş yakmışlar gibi başına böyle bişey gelen var mı aklıma gelen rahim mideye baskı yapınca olabilir diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma bir de haftamla alakalı uygulamalar var telefonumda bebeğin saçları ve vücut tüyleri yavaş yavaş çıkmaya başlıyor diye yazıyor o da etkiler mi acaba büyüklerimiz hep der ya of iyi değilim ya ben ne yapacağım![]()
Arkadaşlar yarın ikili tarama testine gidicem, aç olmak gerekiyor muydu?
Yatmadan önce yeme içmeyi kesmelisin canım. Tıka basa doymakta yapıyor ara ara bende de oluyor. Birkaç yudum süt içiyorum , birde çörek otu çiğnemek veya yutmak mide yanmasına çok iyi gelir derler eşim dener ama ben acı oluşundan denemedim hiç.Kızlar iyi geceler benim dünden beri feci şekilde midem yanıyor süt içiyorum geçiyor sonra yine başlıyor resmen iştahımı da kesti mide yanması midem yandığı için yemek yemek de kabus oluyor boğazıma kadar sanki ateş yakmışlar gibi başına böyle bişey gelen var mı aklıma gelen rahim mideye baskı yapınca olabilir diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma bir de haftamla alakalı uygulamalar var telefonumda bebeğin saçları ve vücut tüyleri yavaş yavaş çıkmaya başlıyor diye yazıyor o da etkiler mi acaba büyüklerimiz hep der ya of iyi değilim ya ben ne yapacağım![]()
çok teşekkür ederim, sağolunHayır gerek yok
Evet canım doğrudur ama mahvetti beni şimdi bilir bilmez bişey içmekte istemiyorum bugün bi mesaj yazayım doktoruma bakalım ne diyecek zaten bi kaç gün sonraya da kontrolüm var özellikle geceleri bastırıyorBiraz erken başlamış mide yanmaniz gaviscon surup yada rennie tablet kullanabilirsiniz. Evet mideye baskı arttığı için de oluyor bir de eskilerin bu bebek saçlı olduğu için yanıyor muhabbetini doktorlar kabul etmiyor tabi ki ama en son yapılan bir araştırmaya göre bebeğin saçının çıkmasini sağlayan hormonlar aynı zamanda mide yanmasına da neden oluyormuş bi nebze doğruluk payı var sanırım:)))
Yok Can'ım ya 3 gündür akşam 8 den sonra yemek tarzı bişey yemiyorum sadece meyve süt o kadar zaten midem yandığı zaman yemek vs bişey gözüm görmüyor salatalık ve süt iyi geliyor ama geçici yani yemekle alakalı değil zaten olaniştahta gitti süt geçiriyor ama geçici oluyor bende muz da iyi geliyor aslında daha kalıcı oluyor sola yatmak iyi geliyor ama dediğim gibi kesmiyor çok şiddetli çünkü çörek otu adet söktürücü etkisi var rahim kasılmasına neden oluyor doğumu kolaylaştırıyor erken dönemlerde içilmesi düşüğe neden olur bidaha yeme canım hamileyken Allah korusun maydonozdan dahatehlikeliYatmadan önce yeme içmeyi kesmelisin canım. Tıka basa doymakta yapıyor ara ara bende de oluyor. Birkaç yudum süt içiyorum , birde çörek otu çiğnemek veya yutmak mide yanmasına çok iyi gelir derler eşim dener ama ben acı oluşundan denemedim hiç.
Kontrolde söylersen doktoruna genelde rennie veya gaviscon veriyorlar. Geçmiş olsun![]()
Evet canım yine de şükür diyorum gülü seven dikene katlanır annelik kolay değil her daim fedakarlık gerektiriyor rabbim hayırlı evlatlar versin bize inşallah bulantı için kraker on numara oluyor bir de sakız çiğne ve naneli şeker onlarda kalıcı değil geçecek inşallahayy canlar herkesin bir sıkıntisi var valla Allah yardimcimiz olsun. dayanin 6 ay kaldivalla ben bazen iyiyim bazen kotu. benim mahf eden mide bulantilarim. baska hicbirsey yok. mide bulantisi oluncada kollarim kalkmiyor.
cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi.
bir an once gecssin şu zaman ve doguralim endiseli gunleri geride birakalim.
Tesekkurler canim doktorumla konusacagim..Evet dr a şöyle cunku bunun için ilaç başlayacak bana magnezyum başladı ki ben hergün muz tüketiyorum
Çok paniklemis sanırım o yüzden vermiş olabilir Dr diazem ı ama zararı konusunda bir fikrim yok en iyisi Dra sormak zor bir durum haklısın ama panik streste zararlı unutma daha sakin olmaya çalış allah yardımcın olsuno sakinleştirici niye sana verdi ki? kanamayla bi alakası yok sanırım. benim de 9. haftada olmuştu progestan kullanmıştım sadece.
ben de öyle düşünüyorum ama doğum sırasında ve doğumdan önce çatı muayenesi vs. olacak diye özel de bayana gitmeyi düşünüyorum daha dr. kararı da veremedim.
Seviyorum bu koca karı hurafelerini komikler ama hepsinin bilimsel açıklaması var nerden bulmuşlar tebrik etmek lazım tekneloji yok bişey yok helal olsun vallaBiraz erken başlamış mide yanmaniz gaviscon surup yada rennie tablet kullanabilirsiniz. Evet mideye baskı arttığı için de oluyor bir de eskilerin bu bebek saçlı olduğu için yanıyor muhabbetini doktorlar kabul etmiyor tabi ki ama en son yapılan bir araştırmaya göre bebeğin saçının çıkmasini sağlayan hormonlar aynı zamanda mide yanmasına da neden oluyormuş bi nebze doğruluk payı var sanırım:)))
ben daha yeni yaptırdım gerek yokArkadaşlar yarın ikili tarama testine gidicem, aç olmak gerekiyor muydu?
Geçen banada oldu hapsurdum hop kaci verdiKizlar gunaydin idrar kacirmasi gibi camasiri islanan varmi aranizda 2 gundur bende bu basladi ilk hamileligimde oluyodu gibi hatirliyorum ama sanki son zamanlardi.
Ben 5 haftalık falandım sezonu açtığımda hemen çıkıyor benim göbeğim şişlik oluyor zaten tombisim bide bebisim sığmıyoruz biyerlerehala normal kıyafetlerinin içine girebilen var mı? üstler çok önemli değil de ben hamile pantolonu sezonunu açtım hanımlar![]()