Aynen katılıyorum , minik minik yüzümde damar çatlaması vardı iki tanr , onlarda büyümüş.sanki

geçer umarım yoksa lazer gerekecek...
Oğlanlarda bu kadar zorlanmamıştım. Aynadaki ben değilim sanki :):) sırf bu yüzden hamileliğimden kalma 3-4 fotoğrafım kalacak

:):) neyse değecek inşallah hepsine...
Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Oyy maşallah:) Sağlıcakla büyüsün analı babalı insallah:)
Iyi günler öncelikle Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sizin yazılarınızı okudum çok üzüldüm yazmak istedim hakkınızı helal edin. Bende özele gidiyordum. Doğumdan 4 gün önce doktor bebegimin 1700 kilo olduğunu kafasının aşırı büyük olduğunu beyninin su topladığını hemen sezeryana almamız gerektiğini söylemişti. Tabii ben ve eşim çok şaşırdık çünkü 1 hafta önce her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok kilosu 2800 denilmişti. Kabul etmedik hemen devlete gittik. Sıkıntı yok sizden sezeryan parasını koparmak istemiş dedi doktor. Bu arada çatı muayenesini de yapmadı çok zayıfsınız doğuramazsın direkt sezeryan olsun demişti özelde ki doktor. 4 gün sonra normal doğum yaptım. Kızım 3470 kilo doğdu. Devlet hastanesinde yaptım doğumumu ve doğumdan iki saat sonra taburcu olup evimize gelmiştik. Yani hamileliginiz en güzel günleri Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın. Mutlaka başka doktorlara da görünün kimi gerçekten para tuzağı oluyor. Hayırlı doğumlar diyeyim kaçayım artık. Allah yardımcınız olsun
Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)
Kizlar nisanim geldi galiba.ayni googledeki gibi geldi.kahverengi sumuksu pelte gibi . Galiba dün acilmaya bakarken nisanimida soktu ordan . Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)
Bir nişanım bile yok anlıyormusun ....
Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)
Evet canım aynı durumlarımız nişan geldi düğün yapcaz aha da doğum yapcam dedim ayaklandık oturduk geri
Hayırlısı olsun Rabbim ne zaman nasip ederse doğururuz sağlıkla inşallah

Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..
Ayy inanmıyorum
Yaa resmen hangisi dogru acaba su hale
Bak hep
Geri diyordu doktorun cok sinir oluyorum
Ben boyle seylere

neyseki cok guzel
Haberler bunlar CNm hadi bakalım Prensesler sagsalim Zaman'ında gelsinler yuvalarımıza
Ya NE guzel gozun aydın darısı bize insaallah
Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..
Kesinlikle söyle bence sezeryan için acil bir sebep yoksa karnında dursun biraz daha kuvvetlensin bebek :)
hangi açıdan gelişim geri dedi ki? Özeldekş mi dedi birde solunum sıkıntısı yaşabiliri neye dayanarak dedi onu anlamadım ultrasondan nasıl anlayacak ki, ki haftası da iyi yani ciğerleri artık gelişti
Gözün aydın darısı bize inşallah
bende de geçen hafta az birşey gelmişti ama gördüğün gibi hala burdayım :)) birde nişan gelse bile tekrar oluşabilirmiş diye okumuştum bir yerde yani Doğum belirtisi değil maalesef
Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...