- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #29.361
Yok canım kız benim inşaAllahCanım cinsiyeti erkek mi bebişinin benim erkek de, erkek bebekler geç gelir diyolar keyifleri yerinde yiyip içip yatıyolar içerde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kız benim inşaAllahCanım cinsiyeti erkek mi bebişinin benim erkek de, erkek bebekler geç gelir diyolar keyifleri yerinde yiyip içip yatıyolar içerde![]()
Canım güzel haberlerini bekliyoruz sen zaten nst de anlarsın..Sağol canım, hergün çağırdı artık su eksilmesi olabilir diye. Umarım bunca sancı açıklık olarak bari döner bana hayırlısıyla:) kontrolden çıkınca yazarım inşallah
İnşallah kuzum, artmıyor sancılar sabit bir sekilde 6 dk da bir geliyor kasılarak. 3ten beri geçmedi. Doğum olsa artardı diye de düşünüyorum, bilemedim artık canım gerçekten hevesle gitmemeye çalışıyorum inanır mısın:)Canım güzel haberlerini bekliyoruz sen zaten nst de anlarsın..
İnşallah kuzum, artmıyor sancılar sabit bir sekilde 6 dk da bir geliyor kasılarak. 3ten beri geçmedi. Doğum olsa artardı diye de düşünüyorum, bilemedim artık canım gerçekten hevesle gitmemeye çalışıyorum inanır mısın:)
Hayırlısı inşallah canım. Doğum başlamışta olabilir , bekleyebilirsin de.Kızlar benim 37+3gunluk hamileligim 30 sk önce kanli akinti geldi dr gidiyorum şimdi dua edin nedir ne degildir bilmiyrm.
Nişanındır canım ınsaAllah doğum heran baslıyabılır..Kızlar benim 37+3gunluk hamileligim 30 sk önce kanli akinti geldi dr gidiyorum şimdi dua edin nedir ne degildir bilmiyrm.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun bi avazda doğur inşallah :) gidersen bizede haber verKızlar benim 37+3gunluk hamileligim 30 sk önce kanli akinti geldi dr gidiyorum şimdi dua edin nedir ne degildir bilmiyrm.
Ultrason olcumlerine gore degilde sata gore dogum tarihini belirliyolar diye biliyorum ben cnm.rica ederim ne demek.pudraseker ve geem bende bir de şu var çocuğun karın ölçümü 1 hafta geriden geliyor yani bugün 37+4
isem karnı 36+4 yani haftaya alsalar 38+6 çocuğun karnı 37+6 olacak. neye bakıyorlar bilmiyorum. sizde gelişimleri nasıl? cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim :)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.butun dogumu olan arkadaslarin guzel haberlerini bekliyoruz.kizlar takip ediyorum ama pek yorum yapamiyorum.dogumu olan arkadaslarinda gozleri aydin Allah anali babali buyutsun.kizlar iyi aksamlar.. bugun sabah devlet hastanesine gittim 2cm acikligimin oldugunu soyleyip yatiş yaptilar. sancim cikiyordu ama ben hic hissetmiyordum. . butun günüm rezil oldu desem yeridir.suni sanci verdiler cabuk acilmam olsun di sabh 9tan aksam 5ekadar suni sanci aldim ama acilmam olmadi gelen giden birde alttan muayene edince cok kotu oldum cikışımı istedim ciktim hastaneden .. diger gorduklerimi anlatmak istemiyorum sonucta her hastane bir degil ben kotuye denk geldim diye avutuyorum kendimi sizler cok iyi yerlerde olursunuz insalah.. ozelde tanidigim bir doktora gittim yarin savah 8de sezeryanla bebegimi kucagima alicam insaalh hepinizede dua edicem insallah bir an once bebişlere kavuşun diye ..
bende senin gibiyim canım, kasılma sancı tık yokYahu ben de tık yok . Garip degil mibugune kadar hic sanci agri kasilma vs yasamadim cok korkuyorum nasil bisey diye. Enazndan yalanci kasilmalar sancilar psikolojkman hazrlar insani diye düşünüyorum. Bole sanki hic dogurmicakmisim gbi geliyo. Karnimda daha yukarda.. kendimi tuhaf hissediyorum.
![]()
Hayırlısıyla doğumun da başlar inşallah canımKızlar benim 37+3gunluk hamileligim 30 sk önce kanli akinti geldi dr gidiyorum şimdi dua edin nedir ne degildir bilmiyrm.
30 saniye rahat sürüyor canımSancılarının uzunluğu ne kadar sürüyor canım
Tamam canım sağlıkla yakında gelsinler inşallah :)Yok canım kız benim inşaAllah
eşim babamlarda kalmaya utanıyor babana ayip olur nasil senle uyuyim diyoEşin nerede ?? Seyahatte falan mı ? Ben eşim olmadan uyuyamıyorum![]()
Sen mi sezer yan ıstedın canım ..su daha erkenden de geliyor olsun hayırlsıı olsun hakkında sağ salım kavuşun bırbırınize Rabbim goz aydınlıgı kılsınYatışim verildi sezeryn olacgm kısmetse gelick benimki dua edin bol bol saglikla kavusalim minnakla37+3 haftada suda geliyomuş bunu anldm.