• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Hormonlu artık tavuklar tarım kooperatifte var dediler organik baktım kalmadı dediler ( reklam değil)
Büyük Migros’larda var ama bi kere kanat aldım bir iki tüyü vardı ben tiksiniveriyorum ya doğal olsun diye pazardan ıspanak alıyorum kurt gördüm diye yapmadım işte ben böyleyim. Bütün tavuklarda tüy olmaz heralde ama

Büyük Migros’larda var ama bi kere kanat aldım bir iki tüyü vardı ben tiksiniveriyorum ya doğal olsun diye pazardan ıspanak alıyorum kurt gördüm diye yapmadım işte ben böyleyim. Bütün tavuklarda tüy olmaz heralde ama
Ben derilerini yüzüyorum aslında kurt olması doğal olduğunu gösterirmiş

Naparsak yapalim uyumuyor cildiracam. 19.00 gibi uyudu 19.30 okuzun biri zile basinca uyandi hala uyumuyor 2 saattir cebellesiyoruz uyutacaz diye gozunu bile yummuyor. 7de kalkti. Toplam 2.5 saat falan gun icinde uyudu... neden yav

Naparsak yapalim uyumuyor cildiracam. 19.00 gibi uyudu 19.30 okuzun biri zile basinca uyandi hala uyumuyor 2 saattir cebellesiyoruz uyutacaz diye gozunu bile yummuyor. 7de kalkti. Toplam 2.5 saat falan gun icinde uyudu... neden yav
Allah allah senin bebe neden böyle ben de aşırı merak ettim :( kolay gelsin zor valla

Allah allah senin bebe neden böyle ben de aşırı merak ettim :( kolay gelsin zor valla
sağol ben de bilmiyorum keyfi de çok yerinde yüzü gülüyo bişeyler diyip bağırıyo kalkıcam tırmanacam diye uğraşıyo hiç uykusu yok ama ben zortladım 2 saattir emzir salla pışpışla sonsuz döngüsünde uyutmaya çalışmaktan
en son çare olarak beşiğe koydum şimdi hala konuşuyo bakalım ne kadar sürecek beşikte uyuyakalması tabi uyursa

sağol ben de bilmiyorum keyfi de çok yerinde yüzü gülüyo bişeyler diyip bağırıyo kalkıcam tırmanacam diye uğraşıyo hiç uykusu yok ama ben zortladım 2 saattir emzir salla pışpışla sonsuz döngüsünde uyutmaya çalışmaktan
en son çare olarak beşiğe koydum şimdi hala konuşuyo bakalım ne kadar sürecek beşikte uyuyakalması tabi uyursa
Uyanıklık sürelerine de dikkat ediyosun hiç anlamadım gerçekten, o süre dolunca benimki kucağımızds uyuyor direkt tamam uyanıuor falan ama en azınfan uyutabiliyorız ya

Çocuğun uykusu iyi kurcalama🤣 benim oğlan gündüz 2,5 saat uyusa zil takıp oynarım toplam 1 saati geçmiyor gündüz uykusu. Bu aylarda kaç saat olması lazım acaba bi bakem
1.5-1.5 3 saat gibi ideali sanirim. Ya da 1.5-1. Aslan goremedigim ama hep hayalini kurdugum sey😂

Ben de az bi patates vereyim diye düşündüm ama doğru öncelik balık olsun daha çok yesin onu 😇
Ben kendime hazirlar gibi tabak hazirliyordum ona da, karbonhidrati proteini sebzesi seklinde, o zaman cok yere attigini farkettim. Artik once proteinini sonra sebzesini veriyorum sirayla. En son da karbonhidratini. Baligin yaninda da hep tatli patates brokoli patates/ makarna veriyorum. Azcik yiyor ama olsun

Benim oglan sabah kahvaltisi disinda mama sandalyesinde oturmayi hic sevmiuor. Aksam yemegini yerde porselen tabaktan istiyor😂 kac gecedir hazirlafigim aksam yemekleri oldugu gibi kaliyordu, biz de hem yemek yiyelim hem de onla oynalayim diye yerde yiyorduk yemekleri, ayakta babasinin tabagindan yemeye alisti. Dun gece tereyagli makarnayi eline alip tum evi turlatti🥲 eminim cok pisman olucam bundan ama en azindan yiyor diyip dert etmiyorum simdilik

Back
X