- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #29.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 37+1 de doğdu canımKaç haftalık doğdu bebeğiniz kıyamam kuzum yaa inşallah hemen kucağına alırsınız
Çatı muayenesi oldun mu canım :) ben tam emin olamıyorum ya çok da aşağıda değil benim sanki..Benim karnımda bayağı aşağıda bazen nefesim kesiliyo
Azcik kalmış annesi onu gorunce herşeyi unutacaksin,spinal ol mutlaka ilk an çok güzel görür görmez öptüm tarifi imkansızYa maşallah size
Yaaa bende istiyorum yaaa benimde oğluşuma kavuşmama 8 gün var Allahın izniyle bende spinal sezaryen olacağım...ya canım bebek çekti :)
Evet canım ilk bebis Allahin izniyle,darisi sizlereAi neguzel ilk bebeyinizmiydii jaaa koklaaa miss gibii aiiiiiii
36 haftalikken oldum acilmam yoktu suan bilemiyorum canim çatı muayenesinden de nefret ediyorum ya cok geriliyorum hayirlisiyla bi kurtulsak insallahÇatı muayenesi oldun mu canım :) ben tam emin olamıyorum ya çok da aşağıda değil benim sanki..
Ay canım yaa o anı düşünce öyle duygulanıyorum ki instgrmda böyle anlar denk geldiğinde ağlamadan duramıyorum.Allahım ferahlıkla yaşatsın inşallahAzcik kalmış annesi onu gorunce herşeyi unutacaksin,spinal ol mutlaka ilk an çok güzel görür görmez öptüm tarifi imkansız![]()
Aynen Canım ya ben de bebiş gelsin istiyorum artık :)36 haftalikken oldum acilmam yoktu suan bilemiyorum canim çatı muayenesinden de nefret ediyorum ya cok geriliyorum hayirlisiyla bi kurtulsak insallah
Gözünüz aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere :)Evet canım ilk bebis Allahin izniyle,darisi sizlere
Yaaaa doğuranlar yazdıkça canımız çekiyor yahuAynen Canım ya ben de bebiş gelsin istiyorum artık :)
bizimkilerde gelsin artık
Aynen kuzu yaa sabırsızlanıyorum artık valla :)) senin günün tam ne zaman canım az kaldı sana ne güzel belli oldu günün :) heyecanlısındırYaaaa doğuranlar yazdıkça canımız çekiyor yahubizimkilerde gelsin artık
12 mart dedi doktor Allahın İzniyle.İnanki bana cok uzun geliyor şuan daha kocaman bir hafta var.Son zamanlar geçmiyormuş gerçekten.Aynen kuzu yaa sabırsızlanıyorum artık valla :)) senin günün tam ne zaman canım az kaldı sana ne güzel belli oldu günün :) heyecanlısındır
Kendin yaşayınca daha çok aglicaksn ben de ağladım ,oğlum da seni öpüyor teyzesi:)Yiğit oldu adı:)Ay canım yaa o anı düşünce öyle duygulanıyorum ki instgrmda böyle anlar denk geldiğinde ağlamadan duramıyorum.Allahım ferahlıkla yaşatsın inşallahÖpüyorum oğlunu...ismi ne oldu bu arada?
Adıyla yaşasın yiğit paşaKendin yaşayınca daha çok aglicaksn ben de ağladım ,oğlum da seni öpüyor teyzesi:)Yiğit oldu adı:)![]()
Bende oyleyim ya butun hamileligi uykusuz gecirdim bu ara doymuyorum uykuya.. millet dogum yaklasinca enerji patlamasi yasar, biz uykuya doymuyozHiçbir Doğum belirtim Yok sadece kendimi çok çok yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum. Yatınca da vicdan azabı oluyor hareket etmem lazım ki açılma olsun diyorum. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bende oyleyim ya butun hamileligi uykusuz gecirdim bu ara doymuyorum uykuya.. millet dogum yaklasinca enerji patlamasi yasar, biz uykuya doymuyoz![]()
Tamam canım ben de biraz indi gibi hissediyorum da dünden beri salı günü randevumuz bakalım :)